Ücretli çalışıyoruz hakkımızı aramamazlık yapmayın haydii el eleee.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan casminnn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@casminnn
arkadşlar bizlerde kadrolular kadfar çok çalışıyoruz hatta ben okulumda onlardan öndeyim kayıta gelnler kadrolulara değil beni istiyor emeğimin karşılığı artık bende istiyorum ben okadr çalışıyorum emeğimin ne karşılığı var nede öğretmen gözüyle bakılıyoruz sigortamız bile yarım yatıyr yetr artık birileri duysun sesimizi

evet bİrİlerİ bİzİm sesİmİzİ duysun! Sadece devlette sÖzleŞmelİ ÇaliŞanlar İÇİn deĞİl sadece meb baĞli okullarda ÇaliŞanlar İÇİn deĞİl... BÜtÜn Önlİsans Çocuk gelİŞİmİ mezunlari İÇİn Çikarilsin yasa...

umudunuz varmı yasanın çıkacağına dair arkadaşlar...

ücertli çalışıp biz lisans mezunlarının hakkını yiyorsunuz sizler.

asıl 60 saatlik seminer alarak kadrolu okul öncesine atana sınıf ögrt mezunu bilmem ne mezunu öğretmenler sizin hakkınızı yiyior ama hiç gıkınız çıkmıyo onlara

sen kafanı yorma onlarada sesimiz çıkıyor. yok öyle iki yıllık okuyupta lisans tamamlama.

senin yata yata geçtiğin dersleri biz iki yılda tamamlayıp veriyoruz seviyenden belli senin sana taş çıkartıcak ücretli öğretmenler var bize sesin çıkacağına bölümüne başka branşlardan yerleşenlere sesin çıksın saygısızlık etmeye hakkın yok herkes emek harcıyr bizde maddi manevi çok şeyler yaptık ama işte insanlık 4 yıllık okumuşsun ama ADAM olamamışsın.....

Hakkinizi ararken arkadaŞlar 4 yil okuyan kİŞİlere saygida kusur etmeyİnİz ÜstÜnlÜk ahlakin gÜzellİĞİyle gÖrÜlÜr. Lİsan mezunu Ücretlİ ÖĞretmenlİk yapanlar sÖzleŞmelİ dahİ atansa Ücretlİ ÇaliŞtiĞi yillar hİzmet puanina arti hİzmet sÜresİne eklenİyr dİye bİlİyorum.

arkadaşlar bu meslek anlayış ister,hoşgörü ister ama ne yazıkki hoşgörülü davranamıyoruz,bende önlisans mezunuyum...biz istermiyiz 600 tl ye çalışmayı belki sizin maaşınızın yarısı bile değil ama yapacak başka birşey yok dgs ye hazırlanmaktan başka birşey yapamıyoruzki çalışmak ve sabırla beklemek zorundayız,

zlerinde okadar emek harcıyoruz sizler için toplanan imza kampanyasında bile bizler görev üstlendik ama gördüğümüz muamele ortada

ayrıca şunuda eklemek isterimki kadrolu ücretli sözleşmeli vekil herkes üzerine düşen görevi yapmaktadört yıl okuyan arkadaşlarımızın çoğuda arkamızda bunuda lütfen herkes bilsin istisnalar kendini düşünen bireyler hariç.

bu bakış açısıyla bakarsak sınıf öğretmenlerinin anasınıfına atanmasında da bir problem yok!!! arkadaşım bir sürü öğretmen açıkta sen hak hukuk diyorsun. bunlara kafa yoracağına kuralına göre oyna. kadrolu olmaya çalış

CASMİNNN hanım yata yata kazanan sensin. ben öss ye gece gündüz hazırlanırken sen benim aldıgım puanın yarısını alıp mezun oldun. şimdi sana taş çıkartırım diyorsun. nereye taş çıkartıyorsun. birde lisans tamamlamak istiyorsun. daha çok çalışp 4 yıllık kazansaydın ya. biz daha yüksek puanla 4 yıllık okuyalım sonra birileri lisans tamamlasın eş deger olalım yok öyle şey.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri