Tren Gibi Hareket Etme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gönül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:33
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@gönül
ETKİNLİK ADI: Hareket Çalışması
(Tren Gibi Hareket Etme)

UYGULANIŞI: -Şimdi oyun parkında olduğumuzu düşünelim. -Hepimiz birer tren olalım. -Kollarımızı yanlarımızda tutalım, arka arkaya geçelim. -Tren gibi ses çıkararak hareket edelim çuf çuf çuf… -Şimdi hızlanalım. -Çocuklar, eyvah raylar koptu aniden duralım. -Başka bir yoldan devam edelim. -Şimdi durağa yaklaştık, biraz yavaşlayalım, duralım. -Yolcuları aldık devam edelim, hızlanalım, hızlanalım. -Trenimizin kömürü az kaldı, yavaşlayalım, yavaşlayalım. -Kömürümüz bitti, duralım

teşekürler

teşekkürler

teşekkürler buna benzer çalışmayı bende yaptırdım çocuklar çok seviyorlar.

teşekkürler

teşekkürler

rica ederim

paylaşım için teşekkürler:)

paylaşımın için çok sağol. Ben bu çalışmayı tren gelir hoş gelir ... şarkısını söylüyerek yaptırıyorum kuzucuklarım bayılıyolar

Teşekkürler.

teşekürler hocam

......şimdi ormana doğru gidiyoruz... masmavi gökyüzü yemyesil doğa..agaclarda sarkı söyleyen kusların sesını duyabiliyormusunuz?trenimiz bi tünele girdi tünel çok karanlık soğuk fenerlerimizi yakalm burdan hemen kurtulmamız gerekıyo hızla uzaklasalım....aaaaa!!! o da ne trenın önunde kocaman bi kaya var yolumuza nasıl devam edecegiz hadı düşüneli...???? (çocuklardan ceşıtlı fıkırler gelir uygulanır)eveeet devamediyoruz yolumuza öğretmen burda durur cocuklar sorar neden durduk dye ..önümüzde bi inek var cekılmıyo yolu kapatmıs karnımı acıkmıs nee yapsak acaba??? ot verelım belkı cekılır.tren yoluna devam eder sınıfın bellı yerlerınde durulus istasyon olarak dusunun cocuklar ısyedıklerı istasyonda dururlar bütün yolcular inene kadar istasyonlara gidilir
devamı olarak bende bunu ekledım arkadaslar uygulama sınavında yapmıstım hoca cok begendı umarım işinize yarar....

Çok teşekkürler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri