Benİm puanim 46 trabzon, rİze ve gÜmÜŞhane yazdim
68 puanı olan bir arkadaşımın ilk7 si rize.benim 41.013 bend eilk 7 sini rize yaptımne var sanki 26 ya evet demişim zaten olacaksa olur.....
68 puanı olan bir arkadaşımın ilk7 si rize.benim 41.013 bend eilk 7 sini rize yaptımne var sanki 26 ya evet demişim zaten olacaksa olur.....
ben bunu okuduğum halde değiştirmeyeceğim bence 46 kötü bir puan değil mezunlar 500 kişi bile olsa hepsimi yüksek aldı farzet aldı geriye 183 kişi arasından tutturum gibi geliyor kim önce yazsa karşısındaki puannı yükseltiyor benzatenyaptım tercihlerimi hatta rizenn neresi olduğunu yazacaktım ama vazgeçtim karşıma 80 puanlı çıksa boş çünkü benim olanaklarım bugüniçin bu şehirlere uygun..niye herkes sondakika yüksek puan yazmaya başladı 15 gündür yoktuda[/QUOTE
gerçekten bende artık ne olacağını ne yapmam gerektiğini bilmiyorum arkadaşım. eğer 68 alan varsa hala ve rize yazıyorsa bize 46 ile van bile kalmazys şaka bi yana nasipten öteye yol yok. her kez nasibini alır.
gümüşhanedeki bağımsız anaokulunu çok iyi dediler. araştırdım biraz. bende yazdım kelkit ama son tercihim. her ihtimale karşı yazayım dedim. umarım sizler yerleşirsiniz. ben ordu gresun dışına çıkmak istemiyorum.
evet ya bunu niye yapıyosunuz bu kadra puanınız vardıda niye atanamadınız merak ediyorum sadece ego tatmini ayrıca mezunlar geçenyıl üçüncü sınıftaydı ki çoğu sınava girmemiştir zaten çünkü bu alım belli değildi yüksek puan yazanlara kesinlikle inanmayın yalannnn 46nın üstünde kimse kalmadı alacakları puandır bence o ..ben bunu okuduğum halde değiştirmeyeceğim bence 46 kötü bir puan değil mezunlar 500 kişi bile olsa hepsimi yüksek aldı farzet aldı geriye 183 kişi arasından tutturum gibi geliyor kim önce yazsa karşısındaki puannı yükseltiyor benzatenyaptım tercihlerimi hatta rizenn neresi olduğunu yazacaktım ama vazgeçtim karşıma 80 puanlı çıksa boş çünkü benim olanaklarım bugüniçin bu şehirlere uygun..niye herkes sondakika yüksek puan yazmaya başladı 15 gündür yoktuda
ben bunu okuduğum halde değiştirmeyeceğim bence 46 kötü bir puan değil mezunlar 500 kişi bile olsa hepsimi yüksek aldı farzet aldı geriye 183 kişi arasından tutturum gibi geliyor kim önce yazsa karşısındaki puannı yükseltiyor benzatenyaptım tercihlerimi hatta rizenn neresi olduğunu yazacaktım ama vazgeçtim karşıma 80 puanlı çıksa boş çünkü benim olanaklarım bugüniçin bu şehirlere uygun..niye herkes sondakika yüksek puan yazmaya başladı 15 gündür yoktuda
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!