Trabzon, rİze ve gÜmÜŞhaneyİ tercİh edecek olanlar buraya......

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan şirin kar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@şirin kar
:36_11_13: ArkadaŞlar puanlarimizi yazalim kİ tercİhlerİmİz zİyan olmasin.

Benİm puanim 46 trabzon, rİze ve gÜmÜŞhane yazdim

sen başka nereleri düşünüyorsun hocam

ben trabzonun ilçelerinde ki iki okuluda yazdım

hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun ben 15 tercih onaylatacağım en fazla. çünkü bilmediğim yerlere gitmeye korkarım. trabzonda oturuyorum ve trabzon diye yayınlanan okul bile 1 saat uzaklıkta buraya... doğru düzgün okullar yok bu atamalarda

68 puanı olan bir arkadaşımın ilk7 si rize.benim 41.013 bend eilk 7 sini rize yaptım :) ne var sanki 26 ya evet demişim zaten olacaksa olur.....

42.354 karadeniz bölgesindekilerin hepsini yazdım

68 puanı olan bir arkadaşımın ilk7 si rize.benim 41.013 bend eilk 7 sini rize yaptım :) ne var sanki 26 ya evet demişim zaten olacaksa olur.....

arkadaşım senin 41 puanla rizeye girme şansın yak. ama büyük ihtimal 26 ile atanırsın doğuya... hakkında hayırlısı olsun

ben bunu okuduğum halde değiştirmeyeceğim bence 46 kötü bir puan değil mezunlar 500 kişi bile olsa hepsimi yüksek aldı farzet aldı geriye 183 kişi arasından tutturum gibi geliyor kim önce yazsa karşısındaki puannı yükseltiyor benzatenyaptım tercihlerimi hatta rizenn neresi olduğunu yazacaktım ama vazgeçtim karşıma 80 puanlı çıksa boş çünkü benim olanaklarım bugüniçin bu şehirlere uygun..niye herkes sondakika yüksek puan yazmaya başladı 15 gündür yoktuda

ben bunu okuduğum halde değiştirmeyeceğim bence 46 kötü bir puan değil mezunlar 500 kişi bile olsa hepsimi yüksek aldı farzet aldı geriye 183 kişi arasından tutturum gibi geliyor kim önce yazsa karşısındaki puannı yükseltiyor benzatenyaptım tercihlerimi hatta rizenn neresi olduğunu yazacaktım ama vazgeçtim karşıma 80 puanlı çıksa boş çünkü benim olanaklarım bugüniçin bu şehirlere uygun..niye herkes sondakika yüksek puan yazmaya başladı 15 gündür yoktuda[/QUOTE

gerçekten bende artık ne olacağını ne yapmam gerektiğini bilmiyorum arkadaşım. eğer 68 alan varsa hala ve rize yazıyorsa bize 46 ile van bile kalmaz :) ys şaka bi yana nasipten öteye yol yok. her kez nasibini alır.

rize bana yakın trabzondan gidip gelebilirim ama babamın dediğine göre rize deki tercih edilecek okullar rizeye yakın değilmiş :) yani pek iyi yerler değilmiş yapabileceğim başka bişey yok fazla bi yer tercih edemem bu civardan uzaklaşıp başka bi yere taşınmak istemiyorum.

rizedeki 7 okuluda yazdım ben bakalım inşallah olur.

gümüşhane kelkit yazan arkadaşlar panınız kaç ve kaçıncı tercihleri yapınız...bu arada neden hiç kimse batıdan yazmıyor anlamıyorum...

gümüşhane kelkitte iki okul vardı iksinide yazdım. ben batıyı yazmadım çünkü başka bi şehire taşınmak istemiyorum. trabzona yakın yerleri yazdım. erzurum bile yazmadım.

gümüşhanedeki bağımsız anaokulunu çok iyi dediler. araştırdım biraz. bende yazdım kelkit ama son tercihim. her ihtimale karşı yazayım dedim. umarım sizler yerleşirsiniz. ben ordu gresun dışına çıkmak istemiyorum.

gümüşhanedeki bağımsız anaokulunu çok iyi dediler. araştırdım biraz. bende yazdım kelkit ama son tercihim. her ihtimale karşı yazayım dedim. umarım sizler yerleşirsiniz. ben ordu gresun dışına çıkmak istemiyorum.

hocam sen orduda mı oturuyorsun? rize yazdın mı? puanın kaç?

ben bunu okuduğum halde değiştirmeyeceğim bence 46 kötü bir puan değil mezunlar 500 kişi bile olsa hepsimi yüksek aldı farzet aldı geriye 183 kişi arasından tutturum gibi geliyor kim önce yazsa karşısındaki puannı yükseltiyor benzatenyaptım tercihlerimi hatta rizenn neresi olduğunu yazacaktım ama vazgeçtim karşıma 80 puanlı çıksa boş çünkü benim olanaklarım bugüniçin bu şehirlere uygun..niye herkes sondakika yüksek puan yazmaya başladı 15 gündür yoktuda
evet ya bunu niye yapıyosunuz bu kadra puanınız vardıda niye atanamadınız merak ediyorum sadece ego tatmini ayrıca mezunlar geçenyıl üçüncü sınıftaydı ki çoğu sınava girmemiştir zaten çünkü bu alım belli değildi yüksek puan yazanlara kesinlikle inanmayın yalannnn 46nın üstünde kimse kalmadı alacakları puandır bence o ..

arkadaşım doğuda çıksa herhalikarda ben karardenize gelirim bu yıl olmaz ilerd eolur.karadeniz benim en büyük hayalim çokkki olmadı kısmetler ararssından rizede çalışanı bulurum gelirim nevarki :) şaka biyana rabbim nasip etttiyse kimse anlamaz nasıl oldu ne oldu.haaa doğuya gidersin demişsiniz ben ilkokulu hakkari cumhuriyet ilkokulunda okudum 1.sınıfa başladım 5. sınıfa kadar orda okudum mezun oldum babamın tayini çıktı geldik.TÜRKİYENİN HERYERİNDE OTURURUMDA YAŞARIMDA RABBİM GÜÇ VERDİKÇE....

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri