Thu dersİ Örnek plan ve raporu arayanlar buraya

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asyalım
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
çok teşekkürler ayrıca hazırlık raporuda olması gerekiyomuş

Hazırlık raporu neymiş peki?

AÇilmasi İÇİn cevap verİrken sİze İÇten tŞkler:)

teşekkürler hocam

sevgili hocalarım staj okulunda çocuk kulübü olan var mı çocuk kulübü olmayanlar için yayınladıkları planı uygulayabilirsiniz demişlerdi önce ama şimdi olmaz diyorlar lütfen bilen biri yardımcı olsun kaç haftadır boşuna mı yapıyorum etkinlikleri..

arkadaşım eskişehir le görüştüm gerçi daha önce de orasıyla görüşmüştüm sizde o planı uygulayabiirsiniz demişlerdi dün başka bişey için aradım bi daha sorma ihtiyacı hissettim bu seferde o çocuk kulübü olmayanlar için yayınlanan bir plandı dediler şimdi ne yapacağımı bilmiyorum

evet var bi bilginiz var mı ne yapacağım hakkında

evet öyle yazıyor ama biz senenin başında arayıp sormuştuk onlarda sizde onu uygulayabilirsininz demişlerdi şimdi yan çiziyorlar neyse teşekkür ederim

çooooooooooookkkkkkkkk sağolun

ben bu planı kendi sınıfıma göre ayarlayıp raporuyla sunmak istedim ama öğretmenim beğenmedi. ama ben beğenmiştim valla.yine de saol hocam
:36_3_12:

Rica ederim arkadaşım :)

teşekkürler hocam.bizim thu hocamız aynen uygulamadaki gi thu raporu ve planı hazırlamamızı istiyor.yöntem teknik materyal değerlendirme falan ya var ya bilende konuşuyor bilmeyende halbuki sen ne güzel yapmışsın kısa öz ve de anlamlı

Rica ederim arkadaşım işine yaradıysa sewindim :)

arkadaşlar benim merak ettiğim şey thu da plan ve rapor ayrı olarak yazılacakmı?
çünkü kılavuz kitabında sadece rapor örneği var ek olarak plandan bahsedilmiyor

arkadaşlar benim merak ettiğim şey thu da plan ve rapor ayrı olarak yazılacakmı?
çünkü kılavuz kitabında sadece rapor örneği var ek olarak plandan bahsedilmiyor

Mrb arkadaşım şimdi plan olmayacakmış sanırım arkadaşlar öyle diyo sadece rapor olcakmış ben sadece plan ve raporu ayrıştırmak için böyle yaptım hoca beğendi yani sana kalmış

çok teşekkürler örnek çok güzel...

çok teşekkür ederim, bütün raporlarım hazırlanmayı bekliyodu:) çok işime yarıycak, saol

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri