Tercıh sonrası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurten67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
canım sagolun cevap verdıgınız ıcın sonuclar acıklanacak bakalım az kaldı ne olacak cok merak edıyorum

Ara ÖĞretmen Dİe Mezun Olunuyor Fakat Normal 4 Yilliklar Gİbİ GÖrev Alabİlİyorsun Usta ÖĞretİcİ Belgesİde Alabİlİrsİn Ama En İyİsİ Dgs De Şansini Denemen.........bu Arada Zorunlu EĞİtİm YaŞi 5 OlcakmiŞ Ve Seneye BÜyÜk Bİr İhtİmalle Bu Uygulamaya GeÇİlİyormuŞ Duyan Varmi:)

valla bizede seminer hocamız görüşmeler devam ediyor,en yakın zamanda yürürlüğe girer
1-2 sene içinde demişti inş. olur...

ya arkadasım bak simdi bu isler senelrdir aynı ama hikaye bu senede zorunlu olacaktı nerde sadece pilot bolgelerrr ahh ahh

ama pilot okullarda uygulamaya geçildiğine göre tamam gözüyle bakabiliriz arkadaşım inş olur da hepimiz yerleşiriz

hiç sevinme giresunda 80 usta öğretici çalıştıracaklar 2 kadro açmıslar sence bu adaletmi bence deil

eğer zorunlu olursa kimse işsiz kalmaz diyorlar ama bu çokta iyi bişey değil yani yaptığımız -yapacağımız meslek basit bişey değilki çocuk eğitimi... 1.5 veya 3 senelik eğitimle öğretmen nasıl olunur anlamıyorum.4 senelik üni.bile kimileri için yeterli değilken nerde diğerleri...

ya ben usta öğreticilerede karşıyım ama sorun bende gittim kursa utanıyorum söylemeye bir insan 19 yaşında bir öğrenciye ne verebilir ya tecrübe az bilgi az ya bence usta öğretici olcaksanda bazı kriterler olmalı

Ben Bİr KaÇ Hafta Sİteye GİremeyeceĞİm İnŞ GİttİĞİm Yerde İnt Bulabİlİrİm :((((İnŞ Herkes YerleŞİrrrrr Dualarim Hepİmİz İÇİn Bu Arada Herkes Nereye YerleŞtİĞİnİ Yazsin Olurmu Belkİ Ayni Yerlere YerleŞenler Olurrrr Allah Yardimcimiz Olsunnnnnn....yerleŞemeyenler ÜzÜlmesİn BaŞta Ben Olmak Üzere 2.tercİhlerde Olur Nasİpse

inş. ilgincim inş. Allah bizi görür dualarımız kabul ederde öss ye yerleşiriz amin....

ömrumu yedı bu össs ya kızlarrr cok gergınım ben yaa artık ruyamda bıle tc kımlık numaramı yazıp sonucları baktıgımı goruyorumm

onu gel sen bana sor her an öss yerleşme düşünüyorum...artık üşütmektek korkuyorum geçmiyorda günler az kaldı ama bende sabır kalmadı:((

ılgıncım kendını sartlandırma hemen oyle bu ısler hıc bellı olmaz senın puanında cok kotu degıldı heralde hatırladıgıma gore sen uzme kendını olucak ınsallah benım de 315 ama ben halen umutluyum gıbı altuncum ve ılkaycım ınsallah bızde yerlesecez bır kac gun sonra nereyı kazandıgımızı yazcaz ınsallah hadı bıraz umıtlı olalım ıyı dusunelı ıyı olsun

aaaaaaaaaaaaaaaaa allahımmm yarın bitiyoo bu stres

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri