Tercıh sonrası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan nurten67
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:20
hımm 300 puanda iyi ama istediğin yere yetmiyomu??

düşerse düşşün ama fırlamasın bu kolaydı diyorlar ama bakalım seneye nasıl olcak...

sağol fb liseli aman iyi çalış tercih yaparken kafanı duvarlara vuruyorsun niye fazla çalışmadım diye:)ciddyim bir iki puanı bile arıyorsun,inşallah sende gönlünde yatan yere yerleşirsin.

yaa varya bu sıtem benı yedı ben gelır dıye umıtlıyım barajlar gerı cekıldıya o yuzden hayırlısı hepımız için ama aöf olmazsa ben beklemeyı düşünmuyorum 2 yıllık yazdım bakalım

ya bende zaten hergün calısıyorum ama matematikte yetersizim o konuda napıcam bilmiyorum bnm için hiç bi yer farketmiyo yeterki bi yer tutsun olmazsa 2 yıllıkta yazmayı düşünüyorum sonucta zaman kaymektense okumak daha iyi değilmi?hem sonra bi 2 yıl daha okurum yine 4 yıllı olur..

batsın bu dunyaaa bıtsın bu össs

bencede zaman kaybetmektense 2 yıl okumak...

ya dgs bence abartıkları kadar zor deıl arastırdım okul derecesı yap sınav zaten basıt sorular cok sacma

keske kaldırılsa bu öss..

nerde o günlerr

off offffffffffffffff

insallah kazanırsın ya bu kadar üzme kendini olan ollmus artık 2 yıllık falan da yazsaydın diğeri olmazsa hiç olmazsa 2 yıllık okursun...

evet aynen öyle yapcam bu lıse mezunu olayı benı gerdi artık

nasıl yani???

ya cnm sen daha yenısın bak neler gorcen ah ahh ben 4 yıldır calışıyorum 1 sene kres 2 sene mıllıeğitim sımdıde 1 yıl oldu özeleğitim anladınmı

hımm doğru diyosun daha yeniyim bakalım yasayıp görücez...

umarım ılk senende kazanırsın

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri