Tercih önerileri

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan candyyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@candyyy
arkadaşlar artık tercihler başladı bu konuda bilgisi olanlar önerileri olanlar lütfen burda paylaşsınlar çünkü ben çokheyecanlı sitresli ve de gerginim eminim bir çok arkadaşımda benim gibidir bilgisi olanlar neler yapılması gerektiği son gelişmeleri lütfen paylaşsın

hiçkimse enazından bana yardımcı olmak istemiyo heralde neyse canınız saolsun ozaman direk bi soru sorayım belki cvp gelir ilçe ve köylerin kontenjanlarını nasıl öğrenebiliriz cvplarsanız sevinirim

slm bende netin başndym il ve kadrolra bakm. sırf doğu nasıl gidecmi bilmiym kız basına AĞRI ya nasıl gitsin 154 kız? bunların dışında tabi loto gibi tercih yapacağız

bunun dışında yardımcı olablcğim bsey var mı

anasayfadan ulasablrsn basvuru formu var ama formu göndermeyin

ya il ve ilçelerdeki okul kontenjanlarını bilen varsa sevinirim teşekkürler arkadaşlar

arkadaşım o tercih syfasında yazıyo.Zaten tercih yapabileceğimiz okullar verilir orda.

teşekkür ederim saolun ilk defa yaptığım için biraz şaşkınlık var

evet başvuru formunu açtığında karşına 20 tercih çıkacak,sözleşmeli kadrolu dahil,sonra il seçtiğinde otomatik olarak karşısında açık ilçe ve okul isimleri çıkacak,ben daha tercih yapmadım ama denedim ilçeler bakmak için,benim atanmam imkansız ama herkese bol şans..

arkadaaşım al başvuru formunu netten çıktısını al aklındaki tüm soruların cevabı orda var kolay gelsin

teşekkürler arkadaşlar benden başka sorun yaşayan olmamış herlde boş yere başınızı ağrıttım katkılarınız için teşekkürler dersimi aldım...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri