Tenefüs

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan didemöztürk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:14
Evet çok haklıyız ama hakkımızı nasıl arayacağız?Kimse bizimle ilgilenmiyor ki?Yardımcın varsa dinlenme molası verebilirsin ama benim için işin resmiyete dökülmesi daha önemli.Kimi arkadaşlar benim stajerim var sınıfa bile uğramıyorum diyor yani o kadarda değil bir 10 veya 5'er dakika olsa razıyım.En azından okulda varmıyız yokmuyuz belli olur diğer arkadaşlarla kaynaşma olur yabani gibiyiz valla.

bencede haksızlık hem fazla çalışıp hemde aynı ek dersi almak adaletsizlik buna bi çözüm bulmalıyız

bu dediğinizi 2002 yılında katıldığım bir seminerde REMZİ İNANLI YA İLETTİK FAKAT CEVAP ŞU İDİ BU BÖLÜMÜ BİLEREK SEÇTİNİZ. DEĞİŞİMLER SİHİRLİ DEYNEKLE HOP DİYE OLMUYOR MAALESEF.
ZAMANLA BUNUDA ANLIYACAKTIRLAR UMARIM

bizim çıkmamız çocuklar açısından pek sağlıklı olmaz ama en azından diğer öğretmenlerden farkımız olmalı bizde daha fazla derse giriyoruz ama aynı maaş hakkımız bu olmamalı bu düzenleyenleri bir gün anasınıfına sokmak gerekiyor o zaman anlarlar halimiziii

bende arkadaşlara katılıyorum.tek başımıza cok yoruluyoruz ve verimimiz düşüyor.severek yaptığımız iş eziyete dönüşüyor yardımcı yok stajer yok tenefüs yok ve 52 yaşına kadar calışıcaz.bizde insanız bizimde belli yere kadar dayanma gücümüz var bazen istemeden asabileşebiliyoruz.ögrencilkere yansıtmasakta yüzümüzden cok belli oluyor.ben ücret farkıda istemiyorum yeterki biraz aralarda dinlenebileyim ve yardımcım olsun.cok yoruluyorum çoğu zaman eşime ve cocuğuma yasıtıyorum.sevgiler.

bende arkadaşlara katılıyorum.cok yoruluyoruz ve verimimiz düşüyor cok severek yaptığımız iş eziyete dönüşüyor.yardımcı yok stajer yok tenefüs yok ve 52 yaşına kadar calışıcaz.bizde insanız.ben ek ücret dahı istemiyoru yeterki biraz dinlenebileyim.bazen öğrencilere yansıtmasakta asabileşebiliyoruz.yüzümüzden belli oluyor.cok yoruluyoruz bazen eşime ve cocuğumada yansıtabiliyorum.lütfen yalvarıyorum bizi duyun ve düzenleme getirin.sevgiler.

Arkadaşlar size katılıyorum.İki yıldan beri yardımcısız çalışıyorum.İdare çağırdığında mecburen çocukları yalnız bırakıyorum..geldiğimde durum içler acısı tabiki..bizimde 5 dk.olsun nefes almaya ihtiyacımız yokmu...tenefüs,yardımcı yada bi düzenleme istiyorum...

kesinlikle size katılıyorum yardımcı şart.İlköğretim okullarında hizmetliler anasınıfı ile ilgilenmiyorlar

arkadaşlar hepiniz haklısınız teneffüs şart ama teneffüs hakkı asla vermezler.Ben aksarayda geçen yıl bir seminere katılmıştım.Oraya konuşmacı olarak gelen kişi bakanlığın okulöncesinden sorumlu müdürüydü ve biz tenefüs hakkı istedik bize bunun asla kabul edilebilir bir istek olmadığını ve bunu unutmamız gerektiğini söylemişti.ve arkadaşlarla toplu e-mail gönderdik milli eğitim bakanlığına ondanda ses çıkmadı yani ancak ek ders isteyebiliriz gibi geliyor..

yardımcı olursa sorun kalmaz. benim gördüklerim öyleydi.sınıfı yardımcıya bırakıp mutfaktan gelmek bilmeyen staj hocaları vardı.yardımcı allahtan çocuk gelişimi meznuydu

ya ben kaç gündür çileden çıktım artık:( çok üzülüyorum çünkü çocuklara yansıyo yorgunluğum:( çözüm yok ya yok offff:(

Evet Herkese Cani Gönülden Katiliyorum Tenefüs Yoksa Ders Saatini Azatsinlar Ilköğretimdeki Tenefüs Saatlerini Hesaplayip Bizim çalişma Saatimizden Eksitsinler Yada Ekdersimizi Arttirsinlar Ne Bu Ya Eziyetin Böyleside Yok Bu ülkede Bu Siteden Bir Kampanya Falan Yapalim Artik Hepimiz Birlik Olalim Birsürü Insaniz Ve Ayni Sorunlari Yaşayan Insanlar Lütfen Birçare Bulalimmmmmmmm

5 saat bir snfın içinde çıldrası geliyor insanın bazen.bugün haftanın son günü olması nedeniyle galiba daha çok bunaldım.ek dersleri de teneffüsleri de kendilerinin olsun.bizim 4 saat çalışmamz lazm.hele tam gün eğitim yapanlara allah kolaylık versin.hepimize çalışma şefki diliorum.

bence tenefüse en çok ihtiyacı olan öğretmen ana sınıfı öğretmeni.bu konuya dikkat çekmek istedim.

arkadaşlar kesinlikle haklısınız tenefüs'ü bırakın ihtiyaçlarımız için bile zaman bulamıyoruz.ama ben sınıfta yardımcı olayına karşıyım ama bütün sınıflara her yönden yardım edecek biri olmalı yani gerektiğinde kısa süre için yardımcı olmalı,A sınıf içinde ikinci bir kişi bence olmamalı.

bende aynı fikirdeyim, bu konuda ciddi çalışmalar yapılmalı.

evet arkadaşlar bende katılıyorum buna bi çare bulmalı

arkadaşlar 50 dakikanın mantığı zaten ,fazla ekders talep etmeyelim diye.ilköğretim gibi 40dak. olsa 1ders fazladan çalışmış olacaz,ekders talep edeceğiz 50 dak.olunca talep edemiyoruz otomatikman!!!!!ben ekders istemiyorum 40dakkadan 6saat =240 olsun.21 ögrenciyle20m karelik sınıfta çocuklara yetece diye göbeğim çatlıyor

arkadaşlar çok haklısınız..bu sene görevimde ilk yılım mutlaka teneffüsuluyr olmalı yada bir yardımcı..... çook yoruluyormmm...

Madem KESİNLİKLE TENEFÜS VEREMİYORLARMIŞ,NASIL BİZE NÖBET KOYUYORLAR.BU NE ÇELİŞKİDİR YAA.BIKTIK ARTIK BU AT GÖZLÜKLÜLERDEN.İŞİ BİLMEYEN BAŞA GEÇİYOR DÜZENE BAK!!!!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri