Tatvandan Merhaba

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Kitapkurdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@Kitapkurdu
Bende tatvanda görev yapıyorum arkadaşlar...:egg61nb:

tatvan nasıl bir yer....çok tavsiye etmişlerdi
ANLATIRMISINIZ HOCAM :)

hoşgeldiniz hocam.

Hoşbulduk arkadaşlar ... Tatvan oldukça şirin bir yer ulaşım falan çok kolay artı olarak Halkı diğer doğu kesimlerine göre okulöncesine çok daha duyarlı . Hem doğuda görev yapmak hemde sahilden vaz geçmek istemiyorsanız tatvan ideal kiralar biraz pahalı memuru zorlayacak enbüyük problem bu .. Merkezi bir konumda günleriniz dolu dolu geçer gezecek keşfedecek yer çok bence tercihler arasında torpilli yerlerden ...

aramıza hoş geldin.tatvanın vanında görev yapıyorum.

hoşgeldiniz hocam aramıza

Hoşbulduk arkadaşlar ... Tatvan oldukça şirin bir yer ulaşım falan çok kolay artı olarak Halkı diğer doğu kesimlerine göre okulöncesine çok daha duyarlı . Hem doğuda görev yapmak hemde sahilden vaz geçmek istemiyorsanız tatvan ideal kiralar biraz pahalı memuru zorlayacak enbüyük problem bu .. Merkezi bir konumda günleriniz dolu dolu geçer gezecek keşfedecek yer çok bence tercihler arasında torpilli yerlerden ...

süperrrrr....bende ozaman orayı isticem :):):)

TEŞEKKÜR EDERİM BİLGİ İÇİN:)

aramıza hoş geldiniz hocam.

Tatvan GerÇekten Çok GÜzel Bİ Yer KÜÇÜk Şİrİn Sahİl Kentİ..vana Da Ferİbotla Çok Yakin..e Van Da DoĞunun Parİsİ Gİbİ GerÇekten GÜzel Yerler AĞrida GÖrev Yaparken GezmİŞtİm Oralari..

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri