Tam gün maaşı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lalih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@lalih
tam gün çalışan kadrolu ya da sözleşmeli öğretmenler ne kadar maaş alıyor ??

1400 net maat 800 cİvari da tam gİrersenİz ek ders

teşekkürler hocam...

tam gün öğretmeniyim aldığım en fazla ek ders 648 tl + 1374 tl net maaş

ben sözleşmeliyim.net maaş 1315 tam ek ders 380. herkes farklı alıyor...neden acaba?

bende hiç 800 ek ders alındığını duymadım açıkcası bugüne kadar

1450 net mamaş 460 ek ders olması gerekiyor

bu konuyu tam olarak bılen bırı aydılatırsa sevınırım benım okulumda da problem oldu

evet bende ilk defa maaş alıcam ama ne kadar alıcam bılmıyorum 32 ders saatı verıldı bana maaşım ne kadar olur?

arkadaşlar yönetmelikte açıklanmış maaş +ekders toplam 42 saat

ben anaokulunda tam gün çalışıyorum. her ay farklı oluyor ek ders. en yüksek bu ay aldım. 1340tl maaş, 891 tl ek ders aldım. tam gün çok yorucu ama ek dersi fazla alıyorsunuz.

bende tam gun calısıyorum ama o kadar ek ders almıyorum farklılık nerden olabılır acaba?

arkadaşlar anaokulunda çalışmak ile ilköğretim okulu bünyesindeki anasınıflarında çalışmak far ediyor. iöo da sabah 8-9 akşam 2-3 de çalışsanız haftada en fazla 15 saat ek ders alıyoruz. ancak eğer bağımsız bir anaokulunda tam gün sınıfında çalışıyorsanız da haftada 27 saat ekders yani 15(maaş karşılığı)+27=42 yapar bu da. bağımsız anaokulunda yarım gün çalışıyorsanız yine normal iöo ler gibi 15 (maaş karşılığı)+15 ek ders=30 saat alırsınız. Yani herkesin farklılık göstermesi bundandır. bir de maaşlar arasında da tabili 40 50 tl gibi farklılıklar olur yeni başlayan öğretmenle 3 4 yıllık öğretmenin bir olmaz ki. Emin olun kimsenin hakkı yenmiyordur:) aylara göre de farklılık gösterir tabiki gün sayısına göre anlatabildim mi acaba??

ben 8.00-17.00 arası çalışma saati olan bir anaokulundayım.haftalık ekders saati 27 dir.ayda 42 saat çalışıyorum.4 hafta çalışılan bir ayda toplam 108 saat yapar bunu da ekders sati ile çarpılırsa o ayki ekders hesaplanır.buda ayda kaç hafta olduğuna göre değişir ona göre hesaplanır.11 yıllık öğretmenim maaşım 1900TL.kıdemine göre maaşın artar.umarım açıklayıcı olmuştur.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri