sevilnas İlk mesaj 18 Eylül 2007 arkadaşlar forum üyesi olalı bugün bir yıl oldu.üyelik yıldönümüm bugün. burdan çok şey öğrendim.meslek hayatım daha zevkli oldu.çok tatlı arkadaşlar edindim. emeği geçen herkese,paylaşımda bulunan tüm üyeler sonsuz teşekkür ediyorum. aranızda uzun yıllar bulunmak dileğiyle... =)))
denizliliserpil 18 Eylül 2007 ne güzel sevilnas 🙂 umarım bizden hiç bir zaman ne olursa olsun ayrılmazsın seni sewioruzz
Nuray Çetin 18 Eylül 2007 ne güzel hocam, sizin adınıza çok sevindim. darısı başımıza benim 3 ayım var daha... 🙂
esmaögretmen 18 Eylül 2007 Canim Benim Forum Sayesinde Tanişip çok Güzel Bir Dostluk Oluşturduk.iyiki üye Olmuşsun Tabi Bende🙂hepberaber Nice Mutlu Yillara
sevilnas 20 Eylül 2007 esradnlr şunu yazdı:🙂)) nice senelere sevilcim... seni seviyorum 🙂)) sağol canım.ben de seni çok seviyorum. bizi tanıştıran bu forum oldu di mi. funda1088 şunu yazdı:hayırlı olsun canım🙂 bizde kutlarız inş ilk senemizi🙂🙂[/QUOTE SAĞOL FUNDA CIM.
sevilnas 21 Eylül 2007 meltemyn şunu yazdı:birlikte nice mutlu, başarı dolu günler, yıllar dilerim... teşekkür ederim.