taban puan 60- 2308 kişi alınacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan koassa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
ben de görmüştüm bu bilgiyi ama bence doğru değil, açıklanmasını beklemek lazım. 5000 küsür kişi alınırken taban 70 oluyo da 2000 küsür kişide nasıl 60 a düşer, diğer branşlara bakınca yanlış gibi geliyor.. ama eğer doğru ise 6000. kişi 60 almış ortalama, o zaman 65 lerde kadro kapanır... çok kafam karıştı valla yaa, bu kopya olayı da yargıya taşınınca iyice karışacak ortalık.

Bu kontenjanlar doğrudur bence arkadaşlar çünkü resmi sitenin adresinden açılıyo tablo.

ben de görmüştüm bu bilgiyi ama bence doğru değil, açıklanmasını beklemek lazım. 5000 küsür kişi alınırken taban 70 oluyo da 2000 küsür kişide nasıl 60 a düşer, diğer branşlara bakınca yanlış gibi geliyor.. ama eğer doğru ise 6000. kişi 60 almış ortalama, o zaman 65 lerde kadro kapanır... çok kafam karıştı valla yaa, bu kopya olayı da yargıya taşınınca iyice karışacak ortalık.

İşte mantıklı bir yorum Ağzına sağlık hocam

ben sitelerde yazan puanlara fazla inanmıyorum. Son atamalarda 70 ve üzeri alan çoğu insan atandı.(bazıları hariç benim gibi) sonra tekrar sınav oldu.sorular kolay diye puanlar düşük geldi bunları da işin içine kattığımız zaman ve 2bin küsür kontejyanında iki katında tabanı sınırlıyo dersek ammmmmmmmmmmmannn :) sabah olsun artık yaa

arkadaşım,taban puan için 3 katını alıyor

Yargıya taşınsa ne olacak sanki...sonuçta puanlar fırlamış durumda.bence kopya olayının failleri ceza alsa bile bize bi faydası olmaz.Amaannn,söyle söyle kendin dinle;imam bildiğini okur derler ya yine o hesap oldu işte...

bizde boşa çene yoruyoruz işte...

Bu kontenjanlar doğrudur bence arkadaşlar çünkü resmi sitenin adresinden açılıyo tablo.

resmi siteden açamadım ben hocam, bakmadığım yer kalmadı. resmi siteden açarak link atabilirmisiniz.

İşte mantıklı bir yorum Ağzına sağlık hocam

Teşekkür ederim hocam. Açıklamaya göre yarın tercihlere başlamamız lazım ama hala bir ses yok. Yarın da açılmazsa neler olabileceğini düşünmek bile istemiyorum. Haber kanallarındada dönmeye başladı ilk defa bu sene.. her sene ses yükseliyordu sonra bir şekilde susturuyolardı ama bu sene farklı bence.. uyku tutmuyor meraktan..

Bu kadar şaibeli bir sınava göre bile atama yapılıyo ya,pes...Benim kitapçığım D idi.Beklediğimin çok altında bi puan geldi.Daha itirazımın sonucunu almadım bile.Benim gibi olan arkadaşlarımın olduğunu da biliyorum.Ne olcak şimdi yani? Neye göre atama yapılıyo? Hani D kitapçığındaki sorularda problem vardı...

ben hala resmi sitede bulamadım bu verileri. bir de aklıma şu geliyor arkadaşlar. son anda kontenjan ve taban puanları vererek tercih yaptıracaklar ve kimsenin itiraz edip ses çıkarmaya vakti olmayacak ve yine çoğunluk okulöncesi pdr ve sınıfçılardan olacak (İNŞALLAH) sebep buysa beklemeye razı olurum :)

olabilirim neden olmasınki:)

arkadaşlar boş yere kafa yoruyoruz kısmetimizde ne varsa o çıkar kaşığımıza.ALLAH yardımcımız olsun

arkadaşlar sakin olun..inş.hepimiz atanacaz.ama ŞURDA BİZLERİ ÜCRA YERLERE ATAMIŞLARDI ÖZÜR OLDU BİLMEM NE DİYEN ARKADAŞALR.İNANAÇ DURMUNUZ NEDİR MERAK EDİYORUM NASİ PDENEN BİŞEY VAR...ELİNİZDEN GELİYORDUYSA NASİBİNİZİDEĞİŞTİRSEYDİNİZ.NEBU BENCİLLİK BİZLER ATANAMADIK BİLE....NASİP DEĞİLMİ ŞOLMADI DEDİK SUSTUK SİZLER GİBİ BENCİL DAVRANMADIK...

Yeter artık bizleri bencilklikle suçladığınız.Eğer siz bizim yerimizde olsaydınız bizden çok sesiniz çıkardı emin olun.Nasipmiş değilmiş...ya size ne...siz atanın bakalım bi...yeterli puan aldınız da biz mi elinizden aldık..Evet arkadaşım ağrıma gidiyo elini kolunu sallayarak sınava girenin şehir merkezinde evinin yanında çalışması...biz çalıuşıp didndik ama noldu...açılan okullar nerde mezra var orada...ve bizde yazmak zorunda bırakıldık....anladınmı şimdi?Ve ben o okula yaklaşık şehre 45 km karnım burnumda gittim geldim.arkadaşlar da 45 puanla yürüyerek evlerinden gidip geldiler...İnsanların neler yaşadığını ne sıkıntılar çekerek bi yerlere geldiğini bilmeden konuşmayın.Bu bir adaletsizlikti...Rabbim herşeye şait...şu mübarek günde dualarımızı kabul etti inş....

bu arada ben düşüncemi söyledim ama olmaz diye bir şey yok arkadaşım.inşallah 60 olsun yeterki gönüller hoş olsun.sinirlendiniz biraz ama hakkınızı helal edin.ALLAH hepimizin gönlüne göre versin mübarek günde amin canı gönülden diliyorum.ama sorular çalındı diye göz boyuyor olabilirlar inşaallah değildir

2300 kişi atanacak kişi sayısı. Kontejanda bunu x 3 olarak düşünün :6600 kişi. bu 6600 kişiye klavuz açılacak fakat hepsi tercih yapamayacak. bir kısmı 3. sınıf öğrencisi bir kısmı mezun olamamış vs. olacak. Buradan sayı düşecek. Kimse okulöncesi eğitimi öğretmenliğindeki puanların yığılma aralığını bilemiyor. belki 90-80 arası bekli 80-70 arası belki de 70-60 arası. Ki Sınavın zorluk derecesini ve puanların düşük geldiğini hesaba katarsanız bu yığılmanın 70-60 arasında olabileceği tahmin edilebilir. O yüzden umut kırıcı kesin rakamlar verilmesine karşıyım. Bu mübarek günde inşallah herkes istediği yerde olur. (Amin)

Sınıf Öğretmenliği 69 6515
İngilizce 69 2256
Okul Öncesi Öğretmenliği 60 2308
Rehber Öğretmen 21 1774
İlköğretim Matematik Öğretmenliği 79 1194
Matematik 79 1055

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri