Süt iznim ne olacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan sahraxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@sahraxx
merhaba benim 8 aylık bir kızım var bu yıl ücretsiz izindeydim, eylülde başlıyorum.
süt izni 1.5 saat ben bunu nasıl kullanırım, sınıfımı kime bırakırım bilgisi olan varsa ve paylaşırsa sevinirim.

Arkadaşım okul öncesi ve sınıf öğretmenlerine süt izni verilmiyor, sadece branş öğretmenleri alabiliyor.Gerekçesi de eğitim öğretimi aksatmamakmış.Bize hazırlayıcı eğitim seminerinde böyle söylendi.

yaa ne saçma.bizim bebeklerimizin ne suçu var. çok üzüldüm bak şimdi. yinede müdürümle konuşup en azından bi yarım saat geç gitmeyi teklif edicem. umarım kabul eder.

Bende ekim ayında doğum iznine ayrılıyorum,aynı sıkıntıyı bende yaşıyacağım....

bende şu an hamileyim ayrıca okulum evime 1.5 saat mesafede süt izni bizede verilse en azından eve daha erken gelirdim:(((( sonuçta memurların hakkı bu bizim ne suçumuz var anlamıorum bu branşı seçtik die neden hep dışlanıoruz...
bütün ders saatleri 40dk bizim 50dk. bizim tenefüs hakkımızda yok... bari bizimde derslerimiz 40dk olsunda bir saat önceden çıkalımki aradaki farkı kapatalım .... haaa yok eğer çıkarmıolar 50dk ders diolarsa ozmn dier branşlara göre bizede her gün için bi saat fazla ekders versinler... resmen sömürülüoruz....

benim geçen yıl bebeğim küçüktü,8.30 da derse başladım,12.00 da çıktım...ben hiç bir yönetmelikte anasınıfı öğrt.meni süt izni kullanmaz diye bir madde okumadım..ayrıca biz sabah ve öğle grubu olarak , ek ders yönetmeliğine uygun olarak toplam 240 dakika ders yapıyoruz şu an..

arkadaşlar süt izni elbette bize de var dersi erken bitirebilirsiniz sınıfçı arkadaşlarımdan bildiklerim var onlar o şekilde yapıyordu

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri