Süper velilerim ve çocuklarım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dramaqueen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@dramaqueen
veli katılımı ile verdiğim proje ödevleri sonucunda harika şeyler ortaya çıktı.Çocuklarım velileriyle beraber bizlere konularını anlattılar..Velilerim çocuklardan daha çok heyecanlılardı:)

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

MESLEKLER

Arkası yarın..:)

teşekkür ederiz hocam,beğenmenize sevindim..:)

arkadaşlar slm.yeniyim ve bu site nasıl işliyor bilmiyorum.bana yardımcı olun lütfen....

Mrymu58 hocam güzel yorumunuz için çok teşekkürler.
Bu sürüngen hayvanlar projemiz:

arkadaslar ben bu sıteye yenı uye oldum cok guzel ısler cıkarmısınız tebrık edrım

meslekler projemiz(biraz dağıldı gerçi):meslekleri simgeleyen binalar üzerinden konu anlatıldı.

Yorumunuz için teşekkürler Nurantürk hocam
Vahşi hayvanlar projesi:

Velilerimin el emeği tırtıl minderimiz:

Hepsi çok güzel olmuş özellikle tırtılı çok beğendim... bende tırtılın yapım aşamalarını öğrenebilirmiyim bir veli mi yaptı kalıbını falan nasıl ayarladınız hocam?... paylaşımlarınız için teşekkürler velilerinizin ve çocuklarınızın ellerine sağlık.

Çok sağolun arkadaşlar,tamamen onların emeği,fazla yol göstermeme gerek kalmadı bile diyebilirim.Ben Sınıf listesine göre,her bir çocuğumun karşısına bir proje ödevi ve tarih yazdım,farklı tarihlerde ayarlamaya çalıştım genelde,bazen 2 proje olduğu günlerde oldu,o zaman biraz zorluk yaşadık,çocukların dikkat ve dinleme sürelerinin üzerine çıkmaya başladığınız anda hakimiyet zorlaşıyor çünkü.Projede çiftlikte yaşayan hayvanlar,renkler,geometrik şekiller,trafik,ormanda yaşayan hayvanlar...vb gibi konular belirledim.Velileri neler yapabilecekleri,ne gibi malzemeler kullanabilecekleri konusunda bilgilendirip,kararı onlara bıraktım.Projesini bilgisayarda sunu olarak da hazırlayan oldu,maket veya pano gibi yapan da..Geçen sene bir velim hayvanları kumaşa işlemişti,o da çok değişikti mesela.Çocukların çekingenlik,kendine güven durumlarına göre,onları fazla zorlamadan velilerle beraber veya tek başlarına anlattılar.Mesela trafik projemizde,o an aklıma geldi projeden sonra Drama yaptık çok hoş oldu.Kimisi tren oldu,kimisi uçak oldu,kimisi hayvan oldu,trafik işaretlerini kaldırdık,yollardan ne zaman geçeriz ne zaman geçemeyiz diye oyunlaştırdık anlatılanları.
Tırtıl minder fikrini ilk önce bir velime bahsettim,sizce nasıl olur dedim,bir gün sonra yaptı getirdi.Kumaştan iki yuvarlak parça kesiliyor,içine elyaf doldurup dikiliyor,iki tarafına,2şer tane şerit halinde cırt cırt dikiliyor.Velimin yaptığı güzel olunca,diğer velilere de anlattım,hepsi kendi çocuğu için yaptı,yapamayan terziye yaptırmış.İlk olarak yılan minder düşünüyordum ama daha zor olur diye bunu tercih ettim.Uğraşmaları,önem vermeleri yetiyor gerçekten de,benim gözüme yaptıkları her şey harika geliyor bu yüzden..

hepsine kocaman alkııışşşşşşşşş :))

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri