Suluboya baskısı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pnrrr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
:thumbsup:bir fikir ...

çook teşekkürler

arkadaşım pınar henüz okula gidemeddim pazartesi ben sana dönecem ama harbiden ttüm baskıları yazmışssın işin biras zor gibi ama sana yardıomcı olacam ben merak etme....:)

ruloya ip sarıp boyamak çok mantıklı.yarın denemeliyim bunu.bu yaratıcı fikir için teşekkürler.

strafor baskısı yapabilirsiniz...üzerine resim çizip uhuyla çizgilerin üzerinden gidin...uhuladığınız yer ericektir...sonrada toz boya su ve tukaldan hazırladığınız boyaylada resmi boyasın çocuklar...üzerine kartonu bastırıp kaldırın.. harika oluyor ve çocuklarda çok eğlenerek yapıyorlar...

çok saol beste

kamışla ufleme. boyadan bır damla kagıda damlatın onu kamısla ufleyerek sekıl verın.cok guzel ve farklı oluyor.

çok teşekkürler..

düğme, makara, yaprak, kağıt, kabartma desenli masa örtüleri var. ben ondan yaptırdım güzel oldu.
elma, biber..... yalnız düğme tahta düğmelerden başkasıyla olmuyor. kağıt baskısınıda kağıdı buruşturup suluboyayla boyayıp bastırıyorlar. yapraklarda damarlı yapraklarla güzel oluyo....

çok sağol dilekcim.bişi sorucam makara baskısı nasıl oluo?

poşet baskı var bide boşet üstüne çocuklar resim yapıyolr sonra kagıdı üstüne koyup yaptıkları resmi kagıda geçiriyolr ama parmak boya kullanılırsa daha ii oluyo

ne bulursan bas hepsinin bir şekli cıkıyo elini korkak alıştırma yeterki boya ve bas

tuvalet kağıdı rulosunun alt kısmını boyayıp basabilirsin.daire şeklinde oluyo.parmak baskısı yapabilirsin.el baskısı.umarım beğenirsin.:36_15_4:

Arkadaşlar BALONCUK BASKISI deneyin bir de çok şirin oluyor. İlk önce boş bir kase veya benzer bir kabın içine renki sular hazırlıyorsunuz.İçine bir miktar sıvı sabun döküyorsunuz.Çocuklar pipetle bu renkli suları iyice üfleyip baloncuklar oluşturuyorlar.Sonra da kabaran baloncukların üzerine kağıtlarını hafifçe basıyorlar.Çok orjinal bir görüntü çıkıyor karışık renklerle yapıldığında.
:thumbsup:

Bir de mukavvadan şekkiller kesip üzerine bol miktarda guvaj boya(sulandırmadan) sürüyorsunuz.Fon kartonuna bastığınız zaman Kenarlardan taşan guvaj boyalar kaldırdığınızda bir kontör gibi duruyor ve yine orjinal oluyor.

Bir de resim kağıdını süngerle ıslatıyorsunuz.İyice kağıt ıslanınca çocuklar üzerine fırçalarının uçlarıyla damla damla çiçekler yapıyorlar.Her damla kağıdın üzerine yayılıyor bir miktar ve çok hoş bir desen çalışması oluyor.

KOLAY GELSİN
:36_3_12::36_3_12:

Benim bildiğim diğer suluboya baskıları: :36_3_12:

- Beyaz alçı, küçük parçalara istediğiniz şekli veriyorsunuz ve basıyorsunuz.
- Mandalina ve portakal baskısı, hem içi ile hem kabukları ile.
- Sarımsak baskısı, ortadan ikiye kesilir, çok güzel çiçek oluyor bundan.
- Lahana baskısı ( iç kısmı bol boya ile )
- Pırasa baskısı ( kesince damarlarını bol boya ile )
- Havuç baskısı ( kesince damarlarını bol boya ile)
- Mısır baskısı ( bütün mısır, tane değil ) rengarenk boyayın ve kağıdın üzerinde yuvarlayın, çok güzel oluyor.

Pastel boya baskıları:
- Pastel boyanın kendisi, avucunuzun içine bir kaç renk pastel boyayı sırayla dizin ve kağıdın üzerinde avucunuzu gezdirin.
- Madeni para baskısı
- Kabartmalı her hangi bir nesne.

Başarılar :thumbsup:

havlu peçete ile güzel baskılar oluyor... ama kalın olması lazım..

KEŞKE TÜRKİYEDE DE BU BASKILARDAN SATILSA.ÖĞRETMENLER İÇİN VE TABİKİ ÇOCUKLAR İÇİN SÜPER ŞEYLER.BU ÇOCUKLAR ÇOK ŞANSLIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

BUNLARDAN KENDİMİZ YAPAMAZMIYIZ..............................

oyuncak kamyon baskısı da guzel oluyor burda gormustum kagıda parmak boyasını dukuyorsun uzrınden rastgele kamyonun ılerı gerı yapıyrosun hos oluyor

herkese çoook tşklerrrrr......

sanki bütün baskılar bir arada:)

Tül baskısı oluyo denedık bız...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri