Şubat'ta Nerelere Atandık???

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan deria83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
ben de 78,300 puanla Bartın Ulus'a atandım. atanan bütün arkadaşlara hayırlı olsun. başarılar diliyorum

hayırlı olsun özlem başarılar...

nazhancım bizim memlekete geldin demek çok güzel bir yer süper ya çok kıskandım seni :) bol bol susrluk ayranı içerin artık bol köpüklü çok güzell ne mutlu tebrik ederim

nashancım süper ya bizim memleket güzel güzel batıda bak artık bol bol köpüklü ayran içersin çok hareketli i yer değil ama merkeze yakın iyi insaları çok iyi yaatebrik ederim

arkadaşlar birşey soraağım evli olsakta doğu görevini yapma zorunluluğumuz varmı yani ilk atamada doğu görevi çıkmadı daha sonra evli olanların yine doğuya çıkma durmu varmı

Özlem Hanım evli olmanın doguda görev yapma ile bir ilgisi yok.

ya bişey soracağım sözleşmeli çalışııp olduğum okulda kalmak istiyorum diyen oldumu ve olduğu yere kadroya geçtimi merak ediyorum.

atanan tüm arkadaşları tebrik ederim.darısı başımıza .... deryacığım çok sevindim,hayırlı olsun :)

Arkadaşlar teşekkür ederim hepinize.Bahh susurluklu musun?okulum oranın bi köyünde de nasıl çok merak edıyorum.sevgilerr

Atanan tüm arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum,İstanbul Adalar'a 79 puan diye duydum,bende bunu ekleyeyim dedim.Darısı atanamayan arkadaşların ve benim başıma:)Sözleşmeli ne zaman açıklanacak bilgisi olan var mı acaba?Sanki okumuştum ama bulamadım.

deryacım, nashan ve özlem tebrik ediyorum hepinizi :36_7_8: yeni öğrencilerinizle birlikte başarılar diliyorum... darısı ağustosta bizim başımıza inaşallah :D
yani bizim baya yüksek puan almamız gerekiyor... benim bi arkadaşım 71 ile atanamadı... istanbula atanan arkadaşlar puanlarını yazsın lütfen çok merak ediyorum

nashan' Alıntı:
Arkadaşlar benım de ilk tercihim oldu.78.972 ile balıkesir susurluğa atandım

tebrikler...ne mutlu..
başarılar diliyorum

acarozlem' Alıntı:
ben de 78,300 puanla Bartın Ulus'a atandım. atanan bütün arkadaşlara hayırlı olsun. başarılar diliyorum

tebrikler..başarılar..hayırlı olsun:)

acarozlem senin adına çok sevindim acarözlem darısı bize olur inşallah hayırkllı olsun :):)

Atanan diğer arkadaşlar tebrik ederim...Ayrıca güzel dilekleriniz için arkadaşlar hepinize teşekkür ederim...

Atanan arkadaşlara görevlerinde başarılar diliyorum!!!Darısı tüm arkadaşların başına...Sakin pes etmeyin arkadaşlar önümüze kaç basamak daha koyarlarsa koysunlar (sınav gibi)hepsini alnımızın akıyla verip bu bölümde istediğimiz yerde olmalıyız...Gelecek için...Sevgiler,başarılar....

arkadaşlar iller bazında minimum puanlar verildi bizim bölüm 73,869 da kalmış atanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum darısı başımıza...

atanan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum ve tebrik ediyorum:)sizlerin adına çok sevindim...darısı biz atanmayı bekleyenlerin başına inş.;);)

Tüm arkadaşlarıma görevlerinde başarılar dilerim..Hayırlı olsun..DERYA-NASHAN-ÖZLEM multluluğunuz daim olsun...
Bu arada doğuda çalışmak hiç kimsenin gözünü korkutmasın atamam doğuya çıktığında ilk görev yerim şirin bir köydü ve 2 yıl çalıştım harika yerler oralar arkadaşlar...Atamalarda hep kendi lik heyecanım geliyor..Kalbim yerinden çıkacak gibi olmuştu...Hepinize görevinizde başarılar...HADİ MUTLU VE SEVGİYE AÇ MİNİK YÜREKLER SİZLERİ BEKLİYOR...
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN HEPİNİZİN....

Atama yapılan okulların puanlarını diğer sitemiz http://www.okuloncesi.org/a dan indirebilirsiniz.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri