Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
zaten okul öncesi öğretmenleri eğitim fakültesinden mezun olmuyor mu ben de eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği mezunuyum bundan doğal ne var ki 4 yıl bu meslek için okudum eğitim fakültesi mezunuyum .okul öncesi öğretmeniyim ve okul öncesi diplomam var.arkadaşım bizim mezunları geçtim eğitim fakültesi mezunlarına okul öncesi diploması veriliyor bir de onlar çıktı başımıza yani sözün özü bu yıl atandık atandık yoksa hayal yani....
zaten okul öncesi öğretmenleri eğitim fakültesinden mezun olmuyor mu ben de eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği mezunuyum bundan doğal ne var ki 4 yıl bu meslek için okudum eğitim fakültesi mezunuyum .okul öncesi öğretmeniyim ve okul öncesi diplomam var.
yoksa başka bi yerden okul öncesi öğretmeni mezun oluyor da biz mi bilmiyoruz.....????
zaten okul öncesi öğretmenleri eğitim fakültesinden mezun olmuyor mu ben de eğitim fakültesi okul öncesi öğretmenliği mezunuyum bundan doğal ne var ki 4 yıl bu meslek için okudum eğitim fakültesi mezunuyum .okul öncesi öğretmeniyim ve okul öncesi diplomam var.
yoksa başka bi yerden okul öncesi öğretmeni mezun oluyor da biz mi bilmiyoruz.....????
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!