Şubat atamasina destek!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asudeyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:26
şubut ataması ses getirmeye başladı bu atamayı hepimiz el birliğiyle yaptırıcaz ankaradaki btün öğretmenlere sesleniyorum bizlere destek olun 31 ocak eylemine katılın ben 3 yaşındaki kızımı babasına bırakıp gidecem sizlerde imkanlarınızı zorlayıp eyleme katılın .....
hcm hangi ildesiniz

Verilen bütün adreslere kopya yapıştır yaptım yolladım inanın 3dak alıyo hadi desteklerinizi bekliyoruz...

Verilen bütün adreslere kopya yapıştır yaptım yolladım inanın 3dak alıyo hadi desteklerinizi bekliyoruz...
ben hergün yapıyom zaten adım çok çıkar dikkat çeker biraz farklı isimler olursa daha iyi olur.....

güncell... hazıran atamasına bakıpta aldanmayın mıtınge destek sart... madem bu kadına malıye kadro vermıs neden mart subat deılde hazıran.... bunların hepsı ali cengiz oyunu.. subata destege devam...

güncell... hazıran atamasına bakıpta aldanmayın mıtınge destek sart... madem bu kadına malıye kadro vermıs neden mart subat deılde hazıran.... bunların hepsı ali cengiz oyunu.. subata destege devam...
haziranda yapınca ek alım yapmaycak zaten okullar kapanıyo şubat olsayydı ek alım gerekecekti bizlere verilecek 4 aylık maaşın hesbını yapıyolar ama kendileri aylık 5,,6 bin lirayı alırken çok rahatlar lütfen bu haziran atamasına kimse aldanmasın ve maillere devam tsin eğer ankaraya gidebiliyorsanız lütfen mitinge destek olun....

haziranda yapınca ek alım yapmaycak zaten okullar kapanıyo şubat olsayydı ek alım gerekecekti bizlere verilecek 4 aylık maaşın hesbını yapıyolar ama kendileri aylık 5,,6 bin lirayı alırken çok rahatlar lütfen bu haziran atamasına kimse aldanmasın ve maillere devam tsin eğer ankaraya gidebiliyorsanız lütfen mitinge destek olun....[hocam miting ne zaman

miting 31 ocak ank.

bu programı izleyelim ve atabıldıgımız kadar maıl ve fakslara gönderelim.. mitinge katılamayanlar lütfen bunu yapsın.. saat 11 de.

bu bir oyundur aldanmayalım
hazıranda atama yapacakta neden bunu martta yapmıyo madem eski puanlar üzerinden??
çünkü ek alım yapmamak için...
bu atama yine sözlesmeliliere yaradı:(( üstelik hiç atanamayanların çabaları ile.. bu cok acı verıcı
mitinge destek!!
bu işi ancak basbakan çözebilir... kilit isim basbakan

lütfenn destekk
Enine Boyuna Özel Programı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı konuk ediyor… Taha Özhan’ın sunduğu programda Türkiye’nin gündemindeki konuları, yaşananları ve gelişmeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan değerlendiriyor…
Erdal Şafak, Ekrem Dumanlı, Mustafa Karaalioğlu ve İsmail Küçükkaya soruyor Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cevaplıyor…
Enine Boyuna Özel, 31 Ocak Pazar TRT 1’de…

lütfenn destekk
Enine Boyuna Özel Programı, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı konuk ediyor… Taha Özhan’ın sunduğu programda Türkiye’nin gündemindeki konuları, yaşananları ve gelişmeleri Başbakan Recep Tayyip Erdoğan değerlendiriyor…
Erdal Şafak, Ekrem Dumanlı, Mustafa Karaalioğlu ve İsmail Küçükkaya soruyor Başbakan Recep Tayyip Erdoğan cevaplıyor…
Enine Boyuna Özel, 31 Ocak Pazar TRT 1’de…

enineboyuna@trt.net.tr ,hadi arkadaşlar mail atalım destek

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri