Şubat ataması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan emelgül
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:04
Özellikle bu soruyu sayın Bakan Nimet Çubukçu’ya soruyorum. Hoş kendisi pek bizi kale almıyor hatta öğretmenlerin benden bir şikayetleri yok hatta bana sürekli teşekkür ediyorlar diyor ama üzgünüm ortada sizin bildiğiniz ama bilmek istemediğiniz görmeden geldiğiniz bir sürü gerçek var.
Şimdi hepimizin yaşadığı, günlük takip ettiğimiz örneği vermek istiyorum. Kim evine mutfağında yeteri kadar ekmek varken ekmek alır veya sebze meyve eşya. Normal olanı önce onları tüketmek sonra ihtiyacımız kadarını almak değimlidir. Bunun için illa okulu dereceyle bitirmeye gerek yok…(ALINTI)

evet arkadaŞlar; 15 ocak cumartesİ gÜnÜ sihhiye abdİ İpekcİ parkinda saat 11:00 'de toplanma,12:00 de yÜrÜyÜŞe baŞlama İle atamasi yapilmayan ÖĞretmenlerİmİzİn 30.000 Şubat atamasinda hak arayiŞi İÇİn toplaniyoruz
(alinti)

evet arkadaŞlar; 15 ocak cumartesİ gÜnÜ sihhiye abdİ İpekcİ parkinda saat 11:00 'de toplanma,12:00 de yÜrÜyÜŞe baŞlama İle atamasi yapilmayan ÖĞretmenlerİmİzİn 30.000 Şubat atamasinda hak arayiŞi İÇİn toplaniyoruz
(alinti)

sizi Allaha havale ediyorum bu kadar insanın umudu,geleceği heba oldu YAZIKLAR OLSUN!!!inşallah seçimlerde görüşeceğiz sizinle

evet ama hala bu kadar rezaletten sonra oy verecekler olacaktır ben de bunu anlamıyorum,,bu yıl kpss yi ayrı rezil ettiler atamaları ayrı rezil ettiler bizleri ise söylemeye gerek yok cidden yazık ama bize ya bütün öğretmenlere yani...

arkadaşlar atamaları bir kereye mahsus yapacağız diyenler sözleşmeli eş durumu atamalarını daha sömestir tatili gelmeden yaptılar. bu nasıl bir mantık. ücretli çalışan arkadaşımın emek vererek yetiştirdiği öğrencilerine karne bile veremeden görevine son verilecek.hani ara tayinde çocuklar ruhsal yönden çok etkileniyordu......

bu eylemlere katılmadım ama çok destek oldum .sonra çok pişman oldum niyemi ataması yapılmayan öğretmenlerini bazılarına dikkat edin ağızlarına bizi doladılar belki haklılar ama bunu meb değil sisteme değil direk oö öğrtmenlerine karşı büyük bir terbiyesizliklerle cevap veriyorlar adımızı çocuk bakıcısı koydular ve bütün maiilerdede oö gereksiz olduğunu söylüyorlar niteliksiz olduğumuzu 30 puanla atanandan öğretmen olamıyacağını felan filan her yerde yaygara yapıyorlar bence bizim açık fazla olup az alım olmasıda bu öğretmenler yüzünden .valla ben atanamasamda destek felan vermem bankartlara 30 puan alan öğretmenmi olur diye yazıyorlar önce kendilerini toplasından daha sonra birlik olmayı denesinler eylemlere katılmak için hazırlanıyoruz sırf destek omak için onca yol gitmeye göze alıyoruz pankları görünce insanın katılası gelmiyor sonunda nimet cubukçu bizden iyi alım yapıyor valla diğer öğretmnlerin yaptığı gibi bencil olacaksın

arkadaŞlar İnŞallah Şubat atamasi olur. Olsunda İster sÖzleŞmelİ İster kadrolu olsun fark etmez.
İlk atamada 26 yi yazip gİdİcem İnŞallah artik sikildim beklemekten, bİde ewlİyİm nasi olcak bilmiorum ama yazicam kesİn. Nereye kadar bekleyeyim. Bu arada sesimizi duyurmamiz lazim fox ana haber var Çalar saat 8.00 de oraya maİller atalim bİrlİk olalim arkadaŞlar bu bÖyle olmİcak sesİmİzİ meb e duyurmamiz lazim baski yapmamiz lazim dayanamayip yapsinlar seÇİmde var ÖnÜmÜzde belkİ İŞe yarar. Hayirlisi olsun bakalim. İnŞallah olur atama haydİ sesİmİzİ Çikaralim boŞ durmayalim ...

arkadaşlar biliyorsunuz taban puan başvuru için 30 du ve sıralamaya göre 30 puan üstü sözleşmeli atama sayısını bekleyenin sıralamsı 11 binlerdeydi ama bu atamaya başvuran sayısı 6451 atananlarıda çıkarırsak 30 puan üstü bekleyen sayı 5235 kişi kalıyor ben 44 küsür puanım ve benim puanımın altında bekleyenler tahminim yarısı desek harika bir rakam eğer şubatta alırlarsa demekki sıralama çok yanlış

meraba arkadaşlar;
ben okul öncesi öğretmenliği 3. sınıftayım.özel bir anaokulnda 2 senedir calışıyorum.bu sene 2. donem(14 subatta)uygulamaya başlayacağım.2 yarım gün gideceğim haftada.bu sene okulm izin veriyor.ama seneye staj 2tam gunmuş...idare edemezler.yani seneye(4.sınıfta)özlede calışmam mümkün olmayacak:(
SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİĞE BAŞVURMA HAKKIM VARMI?
BURSADA OTURUYORUM;BURSA OLMA SANSI VARMI?
BAŞVURU İÇİN NELER GEREKİYOR?
eğer böyle bir sansım varsa;görev yaptığım okulda stajım sayılacak:)
4.sınıfta rahat edeceğim.
BENİ BU KONUDA BİLGİLENDİRİRSENİZ SEVİNİRİM...
:)

canım 4. sınıfta 2 tam gün değil ya 2 yarım gün olur yada 1 tam gün sta yapacağın hocaya kalmış bir şey ama 4. sınıfta kendi sınıfında staj yapamazsın o 3. sınıfta gecerli bi kural yani anlayacağın bu sene ücretli çalışsaydın kendi sınıfında yapacaktın stajını ama 4. sınıfta ücretli çalışsan bile staja gitmek zorundasın başka sorun olursa sor cevapları ii günler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri