Şubat atamaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan glbn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
arkadaşlar hüseyin çelik kanal 24'e çıkmış. sadece kadrolu 8 bin öğretmen alınıcakmış. sözleşmeliden hiç bahsetmemiş. şok oldum çok moralim bozuk. bütün ümitlerimiz bitti. ne olucak halimiz. 2009 yılında asgari 30 bin atama olucakmış.

şok oldum ya daha öncede hem kadrolu hemde sözleşmeli alınacağına dair resmi açıklama yapılmıştı...

şok oldum ya daha öncede hem kadrolu hemde sözleşmeli alınacağına dair resmi açıklama yapılmıştı...[/QUO lütfen bütün öğretmenlerimiz millieğitim bakanlığı personel genel müdürlüğünün arasın arkadaşlar sesiz kalmayın sözleşmeli atımıda olmalı...en azından bari bunu bize yaşatsınlar

ben hem akp'nin sitesine hemde hüseyin çeliğin sitesine mesaj attım. sesimizi duyuralım

8 bin boşalan kadroya tekrarr sözleşmeli atarlar diyorlar ama bunları ilşi belli olmaz

ben de yıkıldım arkadaşlar bize bu yıl atama yok demektir bu madem taban puanı 70 olarak belirlemesinler 90 yapsınlar şunu da boşuna ümit etmeyelim

inanamıyorum gerçek olamaz bu :((((((((((( hiç mi sözleşmeli alınmayacak

sözleşmeli öğretmenler kadroya geçecek diye duydum.bilmenizi istedim

sözleşmeli alım yok ! resmen dalga geçiyorlar bizimle ya bu nasıl bir mantık bu nasıl bir göz boyama ne yapabiliriz arkadaşlar sesimizi nereye duyurabiliriz :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

benim de puanım 73 küsür 2008 mezunuyum,ben de şubatta başvuracağım.Nasıl olursa olsun çalışayım da ama kadrolu daha iyi tabiki..peki şubatta başvurursak sözleşmeli yada ücretli öğretmenlikte 4 ay mı çalışacağız yoksa seneye de aynı yere devam edebilecek miyiz?

bu arada önlisans mezunuyum

bu arada önlisans mezunuyum

KPSS 10 puanı gerekiyor ve lisans mezunu olmalısın. Bildiğim kadarıyla ön lisans mezunları uzun bir zamandır kadrolu ya da sözleşmeli öğretmen olamıyorlar.

Arkadaşlar sözleşmeli atama yapılmayacağına dair resmi bir açıklama yapılmamış aslında belki sözleşmelide alırlar umudumuzu kaybetmeyelim :((((

bencede arkadaşlar umudumuzu kaybetmeyelim..seçim zamanıdır belki sözleşmelide alırlar.yine bi umut işte ama lütfren ufak da olsa bişeyler yapalım millli eğitim bakanlığı arayalım yada e mail gönderelim bişeyler yapalım

öğretmen atamaları için 4 yıllık mezunlar atanıyor.ön lisans mezunları içşn geçerli değil..

arkadaslar acıklama yapılmıs sadece kadrolu alım var dıyorlar.kadroya gecenlerın yerıne yenıden atama yapmıyorlarmı.bılgısı olan varmı.

arkadaslar subatta sözlesmeli ögretmen alimi olmayacakmis öyle bir söylenti var.bilgisi olan varsa ve paylasirsa çok sevinirim.yine atmamiz baska baharami kaldi..

Pencereyi Kapatmak için Tıklayınız Adres:(Merkez Bina): Millî Eğitim Bakanlığı Atatürk Bulvarı Bakanlıklar/ANKARA

Email: personel@meb.gov.tr

Tel: 0 312 419 14 10 arkadaşlar bunumarayı arayabilir yada em ail atabailirsiniz ama ararsanız daha etkili olur diye düşünüorum lütfen bişeyler yapalım sadece sözleşmeli öğretmenlerimizi kadroya almakla atama olmaz sözleşmeli öğretmende almak zorundalar..

arkadaşlar sesimizi duyurmamız lazım. hakkımızı yedirmeyelim. memuruz.net sitesini takip edin. ankarada eylem yapmayı düşünüyoruz. birlik olalım ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi.

arkadaşlar sesimizi duyurmamız lazım. hakkımızı yedirmeyelim. memuruz.net sitesini takip edin. ankarada eylem yapmayı düşünüyoruz. birlik olalım ne kadar çok kişi olursak o kadar iyi.

güzel bir fikir ne zaman olacağı konusunda bilgin varmı acaba

daha tarih belli degil. memuruz. net sitesindende tapip edebilirsiniz. kesinleşince bende haber veririm.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri