Şu Çılgın Türkler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan violet84
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@violet84

Şu Çılgın Türkler (Turgut Özakman) kitabını okudunuz mu arkadaşlar? Çok güzel herkes okumalı bence...:36_13_3:

benn okudummmmm:D:D:D:D
evett güzeell birr kitapppp...kalınn ama okumaya değerr benceee....
şiddetlee tavsiye edilirrrr yaniiiii:D:D:D:D:D

Ben kendimi sıkmadan her gün 100 sayfa okuyarak bir haftada bitirdim çok hoşuma gitti.Teşekkürler tiku biran kendimi yalnız hissetmiştim.:)

evet biraz kalın ancak çok güzel 1 haftada okumustum. okudukça zevk almıştım...

kesinlikle çok güzel bir kitap ben Turgut Özakman'ın üslubunu çok beğendim bence çok akıcıydı herekesin okumasını tavsiye edenlerdenim :D

Evet o kitabı okuyalı çok uzun zaman oldu...ilginçte bir hatırası kaldı bende.kitabı okurken kendimi o kadar kaptırmıştım ki...Dağlara baktığımda kağnı sesi top tüfek sesi duyar gibi oluyordum...

mine bende o kitabı okurken bıraktığım sayfada cephede yağmur fırtına falan vardı o gece cidden yağmur ve fırtına oldu..Tesadüf mü nedir artık çok saşırmıştım:):):)

evet bende okumuştum.harika bir kitap.sanırım herkes sıkılmadan çok çabuk bir sürede okumuş.herkesten bunu duydum.buda kitabın başarısını gösteriyor olsa gerek...

bende okumaya başlamıştım ama ilk sayfalar sıkıcı geldiği için yarım bıraktım.çok övülünce bu kitap o kadar güzelmiymiş demekten kendimi alamadım ve yeniden okumaya karar verdim.

canım pişman olmazsın okumaya devam et sen aslında akıcı bir kitap sayfalara bakmamak lazım...ben Turgut Özakman'ı çok beğendim.

okumadım ama şimdi çok merak ettim. en kısa zamanda okuyacağım

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri