Stajlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hülya sessiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:18
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@hülya sessiz
selamlar arkadaşlar bu öğretmenler neden bu kadar sadist oluyorlar acaba. hazırladığımız faaliyetten istiyorlar beğendikleri etkinliklerden istiyorlar fakat biz isteyince yapınnnnnnnnnnnn gibi imalı ukala bir şekilde cevap verebiliyorlar. yapmaktan aciz değilizki zaten sadece bi örnek . hayret ediyorum.şu iki hafta da bir geçse Allah ım .stajda Allah herkese iyi öğretmenler nasip etsin inş.

evet arkasım ıyılerle karsılasalım okulu kendı secme olanagımzda yokmuş bakalım benım stajım ne olcak bıde sız para alıyomusz lisedekı satjlarda almıyodukta

hayır para almıyoruz , sadece staj günü öğretmenin ve yardımcının keyif yapmasını sağlıyoruz çekip gidiyorlar sınıftan ne yaparsan yap

neseli; lisedeki stajla kıyaslanmayacak birşey olduğunu anlayacaksın bence :)

anektod örnekleri varmı????????**

ben de anektot örnekleri var kendim hazırladığım istersen yolların ama birebir aynısını yapma kopya muamelesi görebilirsin

HEMEN GÖNDEREBİLİRMİSİN YARIN SON GÜN BİTİRMEM LAZIM

Bitti ama geberdim diyebilirim. Stajerler zaten hep kullanılır her zaman. bizi de kullandılar bence benim uygulama öğretmenim sınıfa bile girmedi.Sözde gözlem yapıyoruz. İnanırmısın yardım istiyorum kafanıza göre yapın diyordu ya böyle bir şey yok.Böyle insanlar gördükçe çok üzülüyorum.Çocuklar kimlerin elinde. Umarım genç öğretmenler zaman geçtikçe öyle olmaz.Vay haline çocukların o zaman

yengec' Alıntı:
Bitti ama geberdim diyebilirim. Stajerler zaten hep kullanılır her zaman. bizi de kullandılar bence benim uygulama öğretmenim sınıfa bile girmedi.Sözde gözlem yapıyoruz. İnanırmısın yardım istiyorum kafanıza göre yapın diyordu ya böyle bir şey yok.Böyle insanlar gördükçe çok üzülüyorum.Çocuklar kimlerin elinde. Umarım genç öğretmenler zaman geçtikçe öyle olmaz.Vay haline çocukların o zaman

aynen :) aynen :) aynen :)

benim staj öğretmenim çok iyi..ilk dosyama çok ii bir not verdi..umarım buda ii olur..

ve umarım herkesin stajı çok ii biter..

BEN SİZ GİBİ ÖĞRETMENİN YANINDA DEĞİLDİM ÇÜNKÜ ŞEHİRDEN BAYA UZAK BİR KÖYDE USTA ÖĞRETİCİYDİM VE ÖĞRETMENİN YÜZÜNÜ 3 AYDA BİR GÖRDÜM YANİ BİLGİ ALACAK KİMSEM YOKTU.KENDİ ÇABALARIM DOĞRULTUSUNDA HAZIRLAMAYA ÇALIŞTIM.YARINA DA BİTİRİP VERİP KURTULACAM İNŞALLAH İYİ BİR NOT ALIRIM

arkadaşlar ben kamu yönetimi nde aöf deyim stajlar ne zaman ve nereden öğrenebilirim birde hangi sınıflarda yapılıyo staj bilginiz warsa paylaşırsanız sevinirim şimdiden tşk.

arakadaşım bizim bölümümüz okul oncesi kamu yönetiminden bilgimiz yok belki olanlar vardır ama sen en iyisi aöf bürosun sor

arkadaşlar bişey sorucam şimdi staj sanırım haftada bir gün oluyor. peki biz usta öğretici olarak çalışacak olsak o yıl e o zaman nasıl olacak her hafta gidilecek staja?

çiğdemcim forumda biraz gezsen sorunun cevabını eminim bulacaksın.malesef aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktn sıkıldık

sağol zerrincim yardımın için.....

selam ark bişey sormak istiyorum
ben 3, sınıf öğrencisiyim malum staj var aynı zamanda arı kolejinde çelışıyorum başta izin vermiolardı staj olayına şim di yarım gün ayarlayın bide iş yerime yakın bi okul var oraya aldırın yapın dediler staj yerimi oraya aldırma gibi bi şansım var mı bu konuda bana yardımcı olbilrmisiniz çok ihtiyacım var lütfennnnnnn

yasmin' Alıntı:
selam ark bişey sormak istiyorum
ben 3, sınıf öğrencisiyim malum staj var aynı zamanda arı kolejinde çelışıyorum başta izin vermiolardı staj olayına şim di yarım gün ayarlayın bide iş yerime yakın bi okul var oraya aldırın yapın dediler staj yerimi oraya aldırma gibi bi şansım var mı bu konuda bana yardımcı olbilrmisiniz çok ihtiyacım var lütfennnnnnn

yasmin'ciğim öncelikle okul yaşamında başarılar dilerim. Bence sen staj yerleri belli olmadan gidip bağlı bulunduğun büroya dilekçe ver. Eğer onlarda sorununu geçerli bulurlarsa kabul edebilirler. Çünkü ben 3. sınıftayken staj yaptığım okulda ki öğrencilerden biri dilekçe vererek ertesi sene yine eynı okulda yapmış stajını. Bence sende şansını bir dene. Ama yazdığın dilekçe çok etkili olsun ki bahanen de onlara inandırıcı gelsin. Umarım işinden ayrılmak zorunda kalmazsın. Başarılar...:)

ya yazılanları okudumda gözümü korkuttunuz.bu staj bu kadr mı kötü.ben de seneye 3.sınıf olacağm...ALLAH heppimizin yardımcısı olsun!!!!!!!

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri