Solutions
0
- Tepki Skoru
- 0
haklısınnnn
arkadaşım sen aşmışsın durumu maşallah bu hırsla gidersen yetiştirdiğin öğrenciler çok iyi yerlere gelir.bence sen bu yolda çok iyi ilerliyorsun bu şekilde devam et başarılarının devamını dilerim.ben bu konuya okadar içerledim ki yazıyı görür görmez hemen içimi dökmek geldi.. staja gittiğim ilk hafta sen bu mesleği yapmayı düşünüyormusun sorusuyla karşılaştım hemde tüm öğretmenler bu soruyu yöneltti.. ya yapmasam burda ne işim var.. erkekleri neden hala kabullenemedi bu meslek.. staj hayatım zahir zemberek her hafta tartışıyoruz öğretmenimle.. hiç bi etkinliğimi doğru düzgün uygulayamıyorum.. ilk üç haftada çocukların hakimiyetini kaybettim sınıf öğretmeni sayesinde.. 4 yıl eğitim alıyorumm staja gidiyorum.. 4 yıllık eğitimimi hiçe sayan uygulamalarla karşılaşıyorum .. bunu okulama bildiriyorum hiç oralı bile olmuyorlar.. çocukların bile piskolojisi bozulmuş.. etkinliği güzel yapalım sergide ailelerimiz beğensin diyorçocuklar. sanki çocuklar için değilde sergi düzenlemek için eğitim veriyoruz...bu ne bohem hayat yaa..etinliklerin çoğunu ben tamamlıyorum çoçuklar kesme yapıştırma kazanımından başka hiç bişey kazanmıyor desem yeridir.. madem erkeklerin bu mesleği yapamayacağını düşünüyorsuuz almayım kardeşim bu bölüme erkek... yada insanların statüsüne saygı duymak zorunda bırakmayın bizi.. tecrübeyle .. teknik bilgiyle iyi öğretmen olma arasında hiç bir bağlantı yok...(kısmen abartıyorum ama öyle).. çocukları dinleme sabrına bile erişememiş insanlar bu mesleği erkeklerden daha iyi yapıyor anlamına mı geliyor yani... sınıf öğretmeninin mi stajere ihtiyacı var yoksa stajerin mi sınıf öğretmenine ihtiyacı var.. sabahlara kadar ben çocukların yapması gereken kartonları kesmek zorunda değilim ki.. çocuklar bişiy kazanmadıktan sonra benim kesip biçmem ne ifade ediyor.. böyle insanlara inat bu mesleğe daha çok bağlanıyorum .. üzlmeyin çocuklar geliyorum sizi bu zülmden kurtarıp size sevmeyi, saygı duymayı, hayatın anlamını öğreteceğim.size her gün başarıyı ve başarısızlı tattıracağım.. mutlu olmak , insanları mutlu etmek olacak hayatınız anlamı.. vizdanınız en yakın dostunuz olacak.. yeni bir bilgi öğrenmeden geçirdiğiniz hergünü ıstırapla anacaksınız.. aç bir kurt gibi bilgiye ve yeniliklere saldıracaksınız... istediğiniz an dünyanın merkezine geçip, istediğiniz an basit bir insan olabileceksiniz.. siz şimdiden öpüyorum
![]()
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!