Stajer öğretmenlik

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Aykaram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:42
umarım sorun çıkmaz kolay gelsın herşeyın hayırlısı

arkadaşlar bende rehabilitasyon merkezinde çalışmak istiyorum stajerlik nasıl kalkıyor bu konuda bilgisi olan yazabilirmi

öncelıkle çalışmaya başlayın sözleşmenızı kesınlıkle aday aylık ücretli öğretmen yazdırın yoksa bırhak ıddıa edemezsınız.daha sonra çalıştığınız ilk 45 gün ımza atamazsınız bu dönemdede temel ve hazırlayıcı eğitimi alırsınız daha sonra 20 saate imzaya başlarsınız uygulayıcı eğitim bu da 2 aydan az 9 aydan fazla süremez.ama yınede bır sözleşme bıtene kadar 20 saat atarsınız sonra adaylık kalkar asil olursunuz ve yenıden sözleşme yapma hakkına sahıpsınız

Benide aydınlatırsanız sevinirim arkadaşlarım .stajım kalkmadı. gayri resmi öğretmen olarak meb bağlı özel anaokulunda 2 yıl çalıştım meslek lisesi çıkışlıyım seminere katıldım ustalık belgem var fakat kendim bağkurluyum yani işyerimiz benim adıma eşim işletiyor .kurumlarda sigortalı olarak çalışma talebim yok ,ama stajımın kalkmasını asil öğr. olmak istiyorum, bağkurlu olmam engelmi buna ??ben engel olduğunu zannediyorum .yanılıyormuyum??cevaplarsanız çok sevinirim

gayri resmi öğretmeni anlayamadım ama şöle anlatayım sigortalı olarak işbaşvurusu yapmanız lazımdı diğer türlü adaylığınız kalkmaz çünkü mıllı eğitimde görünmüyorsunuz sanırım gayriresmi dediğinizde bu.muhasebecıler daha iyi bilir bağkur işini ben yapmanız gerekeni söyleyeyım.önce muhasebecıye sorun daha sonra çalıştığınız işyerı sizin atamanızı yapsın mem zaten gerı kalanını yapacaktır ve stajyerlığınız kalkacaktır.

canım ,cevabın için teşekkür ederim doğru anlamışsın, bende böyle olduğunu düşünüyordum muhasebecide öyle söyledi
sanırım bu yüzden stajımı kaldıramayacağım :( böyle olduğu halde iş bulmakta zorlanıyorum kaldıki özel kurumlar bütün öğretmenlerini sigortalı yapmıyor bir kaçını ancak yapıyor .

ders saati ücreti ile çalışıyorsanız 2 yıl sonra stajer öğretmenliğiniz kalkıyor diyorlar bu doğrumu? bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler...

kim diyor hayır yok öyle öyle olsaydı hiç uğraşmaz beklerdım yok arkadasım sadece çalıştığın kurumda ıkı yıl üstüste stajyerlığını kaldırmazsa soruşturma açılır.kesın kaldırmak zorunda yani 2, yıl en azından...

SLM ARKADAŞLAR,
Sorunuma çare olabilsin diye araştırma yaparken tesadüfen rastladım bu siteye.Çok acil çözümlemem gereken bir sorun ile karşı karşıyayım.Bu konuda bilgisi olan herkese çok ihtiyacım war.Birde bilgi werebilcek donanıma sahip arkadaşlarımdan ricam werdikleri bilgileri dayandırdıkları yönetmelik yada her ne ise maddelerinide belirtirseniz kuruma somut delil sunabilmem açısından büyük katkı sağlamış olursunuz.Sorun şu bi özel eğitim okulunda halen uygulamalı stajerliğim sürerken istifa edip bi başka kuruma geçiş yaptım.Yeni kurum benim istihdamımı (ne demekse eğer KADROLU SÖZLEŞMELİ) diye bi şekilde yapmış.Ancak temel eğitim stajerliğim kalktığı için asil öğretmen olarak görünüyordum eski kurumumda.Şimdi mazeretleri eylül ayına kadar okullar kapalı olacak boşuna 20 saaate değil,40 saate imza atın diye böyle yaptık.Kurumda halen uygulamalı stajerliği dewam eden arkadaşlar ilde bulunan engelli bireylere ait okullarsa staj yapıyor.Ancak burada anaokullarında staj yapabileceğimizi okudum.Bu nerede yazıyor we eğitimcinin staj yapacağı kurumu kim nasıl we neye göre belirliyor.Bu konuda çok acil bilgiye ihtiyacım war şimdiden katkılarınız için hepinize teşekkür ederim.SEWGİLERLE...

Özel eğitim merkezininz kurs olarak geçiyorsa anaokullarına verebilirler

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri