Stajer değilim artık!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan turkuaz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@turkuaz
arkadaşlar bugün stajerliğim kaktığı için çok mutluyum, sevincimi sizinle paylaşmak istedim...:)

tebrikler darısı başımıza:)

tebrikler darısı başımıza

teşekkürler arkadaşlar,inşallah en kısa zamanda darısı başınıza.

Tebrikler arkadaşım. İnş. ben de mezun olurum, atanırım ve stajerliğim kalkar:)

cirkin_ordek' Alıntı:
Tebrikler arkadaşım. İnş. ben de mezun olurum, atanırım ve stajerliğim kalkar:)

teşekkürler, inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda.

artık ben de 3.sınıf stajımı tamamlamış bulunuyorum.bugün son kez staja gittim ve artık 3.sınıf staj derfterim kapandı..ayrılık biraz hüzünlü oldu gerçi ama ne yapalım..darısı seneye ki stajıma inşalah..
ve tabiki diğer stajer arkadaşlarıma da..

arkadaşlar okul bittikten sonrada bi stajerlik dönemi yaşayacakmıyız........(bilmediğim için soruyorum)

bedirhan' Alıntı:
arkadaşlar okul bittikten sonrada bi stajerlik dönemi yaşayacakmıyız........(bilmediğim için soruyorum)

Arkadaşlar ,benim öğretmenlikte ilk yılım.Her memur atandığı ilk yıl aday yani stajer olarak göreve başlar.Birinci yıl bittiğinde de sicil notununuz 60 ın üzerinde ise adaylığınız kalkar.Asil olursunuz.Darısı bütün arkadaşlaran başına.

teşekkür ederim .... 60 neki yüz bile alırım .....:):) başarılar

benim ki daha öğrencilik stajı..sana yetişebilmem içn 40 fırın ekmek gerek bana..

öyle demeyin arkadaşlar zaman su gibi akıp geçiyor,daha dün gibi öğrencilik yılları,eminim başarılı öğretmenler olursunuz.

WALLA ŞU KPPSSEYİ KAZANSAM BENDE BİR ÖĞRETMEN OLCAM YA OF TEBRİKLER

tebrikler...
Başarılarının devamının gelmesi dileğiyle ÖĞRETMENİM!:-)

merhaba , senin adına çok sevindim turkuaz:)Öğretmenlik yolunda önemli adımı atmışsın bu uzun yolda sana sonsuz başarılar...Darısı tüm öğretmen adaylarının başına inşallah...

çok sevindim tebrik ederim

tebrikler arkadasım sen bası cektin bizde arkandan geliyoruz kapıyı kapatma sakın ))))))))))

Hayırlı olsun meslektaşım:) Öğretmenlik yeminini de ettinmi? :)

tebrikler arkadaşım :D biz de biran önce atansak da stajyerliğimiz kalksa böyle ilan etsek ne güzel olur... o günler gelicek mi acaba :( :( darısı bizlerin başına...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri