Staja başlama tarihleri ve yer degişikligi.....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dilek ka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:12
evet gelicek.banada bugün geldi.staj yapıcağın okul, öğretmenin yazıyo.tabi ayrıca thu dersi içinde aynı tarz bilgiler var.ayrıca her iki stajında aynı gün içinde yapacağımız yazıyo.

teşekkürler arkadaşım

arkadaşlar meraba benim staj yerim maltepe halit armay anaokulu ve ben avrupa yakasında oturuyorum maltepe anadolu yakasında tam üç araba değişmem gerek.

arkadaşlar meraba benim staj yerim maltepe halit armay anaokulu ve ben avrupa yakasında oturuyorum maltepe anadolu yakasında tam üç araba değişmem gerek.

Mecidiyeköyden Kartala ve Bostancıya araba var yakınlarından geçiyordur belki Mecidiyeköye gelmen kaç vesait bilmiyorum ama belki 2 vesaitte gelebilirsin.

iki vesaitle gelebilirim ama mecidiyeköy trafiği çok yoğun

Evet maalesef şu metrolar bitince biraz rahatlıcaz.
Senden daha kötü durumda olanda var ilçeden ile, ilden ilçeye verilenler kış şartlarında hiç ulaşımın olmadığı zamanlarda oluyormuş haftada bir gün zaten bi kaç ay mecbur idare edeceksin artık :/

Evet maalesef şu metrolar bitince biraz rahatlıcaz.
Senden daha kötü durumda olanda var ilçeden ile, ilden ilçeye verilenler kış şartlarında hiç ulaşımın olmadığı zamanlarda oluyormuş haftada bir gün zaten bi kaç ay mecbur idare edeceksin artık :/
öyle yapıcam bakalım hayırlısı olsun.

arkadaşlar aynı gün staj yapacağımız kesin mi bizim hocalar aynı günü kabul etmiyor karışıklıklar yaşandı ne yapacağımı şaşırdım bende büroyu arayıp bigi edineceğim başka çare kalmadı

arkadaşlar bizim yerimizi hiçbir şekilde değiştiremedik.yani ile gidicez ama okul ve öğretmenler çok iyi ve çok deneyimli.açıkçası iyiki değişmemiş diye sevindim.ve stajımız üç gün.thu ile tabii ki.

arkadaşlar 3cü sınıftan 4de geçenlerden rica etsem bana dosyanızı gönderebilirmisiniz? elimde örnek olsun istiyorum... şimdiden teşekkür ederim... herkeze başarılar arkadaşlar...........

sinemcim benımde stajım uzak yere cıktı ben ılcedeyım orda usta ogretıcılık yapıorm1,5 saat uzaga cıktı faks yolladım aradım degıstırdıler sansını demne bence bol sans..

arkadaşlar staj ne zaman başlıyor:(((

bi de evlere gelecek mi postayla bilgi

arkadaşlar ben il değişkliği yaptım ama stajyerim geçen yılki adrese göre belirlenmiş nasıl değiştirmemgerekiyor faksmı çekmeliyim

[ı][sıze=3]merhaba 3. Sınıfa geçtim staj yerimi nasıl öğrenebilirim? [/sıze][/ı]

[ı][sıze=3]merhaba 3. Sınıfa geçtim staj yerimi nasıl öğrenebilirim? [/sıze][/ı]

http://portal.iolp.anadolu.edu.tr/uygulama_okullar.asp bu siteden bakabilirsin
bi de arkadaşım ben de 3. sınıfım hem de ücretli olarak ilçeye bağlı bi köyde çalışıyorum stajımı kendi okulumda yapacağım.sadece ödevlerimi belirlenen okuldaki öğretmenden alacağım. gelen evraklardaki görev yeri nbelgesini doldurman gerek. eğer çalışıyorsan tabii.bu konuda da bilgin olsun.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri