Staj raporlarında amaç ve kazanımlar açık mı yazılacak

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Alcen
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:11
teşekkürler mavi82 evet bende 6,6 yapılacağını geçte olsa öğrendim.Bizim hoca toplantıda 12şer demişti sonra düzeltti bende yeniden düzenledim.

off offf bendeki staj öğretmenine soru soruyorum ben bilmiyorum öğretmenine sor diyo fıkra gibii

nasıl yani öğretmenin yani staj hocan mı?öyle diyor.arkadaşım sende uygulama koordinatörüne sor.hayırlısıyla bir bitirsek bu stajı ve okulu.

bizede hocamız ilk basa amac ve kazanımları acık olarak yazın dedi sonra etkinlik olrak ayırırken okuma yazma falan oraya kodlama olrak yazıyoruz. böylece daha kolay oluyo acıklamasınıda yukardan bakıyoruz daha rahat...

evet arkadaşım uzun zaman alıyor ama öyle isteniyormuş.

Arkadaşlar,staj raporlarımda 1 çocugun gözlenmesini yapamıyorum.Elinizde örnek varsa yollayabilirmisiniz.

mrb arkadaşlar yeni üye oldum herkese güzel baylaşımlar diğiyle

bizim hocamızda amaç ve kazanımları açık olarak yazın dedi. tabloların kenarını kodlucakmışız.Da A1 k3 gibi yazın dedi.

Pma:a1 k:7.8.9.10.11
a2 k:1.2.3.4.5
a:4 k:45 ya bu amaÇ ve kazanimlarla İlgİlİ etkİnlİk lazim lÜtfen yardim edİn yhaaa tÜmm İnternet sayfalarini aradim bulamadimm bulan varsa yardimci olurmusunuz????

uygulamada kac yaş grubuna gire biliriz ben 6yaştayım bazı ark 4yaşa verdiler bu konuda bilgisi olan varmı

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri