sözleşmeliye kendi okulu?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan elacım1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@elacım1
arkadaşlar sözleşmelilere kendi okulu açılacak mı?

kENDİ okuşu açılacak. Ama bulunduğu il içerisindeki en düşük puanı geçmesi gerekiyor kalması için..

saolun hocam o detayı biliyorumda geçen atamaya kadar uzun süredir sözleşmeliye kendi okulu açılmıyordu şimdide açılacak mı eminmisiniz?

saolun hocam o detayı biliyorumda geçen atamaya kadar uzun süredir sözleşmeliye kendi okulu açılmıyordu şimdide açılacak mı eminmisiniz?

evet hocam açılacak. Kılavuzu okumadınız mı? Yazıyor orada.

Kendi okulu AÇılır kesinlikle...

hocam sözleşmeli çalışıyorum. bırakın kendi okulumu bulunduğum ilde sıfır kontenjan :(

kendi okuluna atanabilme şartının ne olduğunu tam olarak bilmiyorum.Açıklarsanız sevinirim.

offf ama yaaa sevinsemmi üzülsemmi anlamadım.iyi puanlar eridi gitti.bu yılı dersanede yedim bitirdim resmen.şimdide acaba 59 la kendi okulumda kadroya geçermiyim diye düşüncelere daldım......gelde sen şimdi ders çalış.offf offfff.....

sözleşmelilerin kendi okuluna atanbilmesin için bulunduğu ilin minumum atama puanı sözleşmeli öğretmenin puanından düşük olmalı yani eğer ile 200 öğretmen alınıyorsa o 200 öğretmenin içerisinde olmalıdır

kendi okuluna atanabilme şartının ne olduğunu tam olarak bilmiyorum.Açıklarsanız sevinirim.

Sözleşmeli iseniz Kendı okulunuz sadece size açık gözüküyor hocam. Bulundugunuz ildeki (tüm ilçeler dahil) en düşük puanını geçmeniz gerekıyor.

peki bulunduğumuz şehre hiç kontenjan yoksa neye göre olacak bilginiz var mı?

personel.meb'den sayısal verilerden, 2010 ilk atamanın sayısal veilerine baktım, kurum bazında olandan.. benden yüksek puan ile atananları tek tek saydım . 2466 kişi atanmıştı ve bunların 1282 tanesi benim üstümdeki puanlılar, 1184 tanesi de benden düşük puanlılardı. alan bazında sıralamam 1633tü ve üstümden atanan 1282 kişiyi çıkarınca 341 kişi kalıyor.. yani şu anda önümde 341 kişi var... puanım 72.211... ek atamalarda da atanan bütün adaylar benden düşük puanlılardı... ben sadece kütahya yazmak zorundayım ve orası da 9 kişi alıyor.. ayrıca eskişehir hiç almadığı için oraya kayabilirler ve çevresindeki iller de ya almıyor yada tek tük alıyor.. uzun zamandır da kütahya açmıyordu, 2 kişi falan almıştı yani... puanımı da son kullanma hakkım... bu durumda ne olur sizce???

52.645 ile yalvaç kız meslek lisesindeyim Isparta nın en düşük puanını nasıl öğrene bilirim okulumda kadro almak istiyorum şansım varmı sizce

hocam bulunduğunuz ile hiç kontenjan verilmemişse daha öncesi geçerllidir yani daha önce o ile( ilçeleri dahil) en az puanlar atanan kişinin üstünd epuanınınzın olması gerekiyor...

Arkadaşlar İsatanbul da sözleşmelim sizce il sınırı 60 puanın altına iner mi? Yani kendi okuluma atanır mıyım?İnş atanırım.

Il puanlarını nereden öğrenebiliriz?

arkadaşlar bu çok önemli.kadroya gecersek sozlesmemız 14 hazıranda fesh olacakmıs boylece 3 ay maas alamıcaz. bılgısı olan yazsın nolur.gerekırse yenı konu acalım zıra kredi cektım.baya bı zorda kalıcam.yazan arkadaslara sımdıden tesekkurler
:36_11_13:atanmıyım dıye dua edıyorum:)

benim puanım 67.793 sakaryadayım kendi okulumu yazdım ama sakaryaya 1 kişi atanacak.kendi okulum gelirmi?

zeynepnaz arkadaşım bende epey araştırdım ama sözleşmeden kadroya geçenler yazında maaşını alacaklar.Atama kılavuzunda da yazıyor zaten sözleşmelerimiz kadroya geçersek 1 eylül de fesedilcekmiş.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri