Sözleşmeli öğretmen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan tubişk 47
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:22
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@tubişk 47
Arkaaşlar merak ettiğim ancak yanıtını net alamadığım bir sorum vardı.Acaba kpss de yeterli puan alamayan arkadaşlar sözleşmeli grubuna giriyomu?Sözleşmeli öğretmenlerin aldığı ücretle usta öğreticilerin aldığı ücret aynı mı?Kısacası sözleşmeli öğretmenin tanımı nedir???Şimdiden teşekkür ederim...Sorularım bilenlere göre saçma olabilir ama napim okulöncesi eğitim hakkında hiçkimse bişi bilmiyooo....:36_11_13:

sözleşmeli öğretmenlerde kpss puanına göre atanıyor ve usta öğreticilerle şartları çok farklı artık kadrolular kadar maaş alıyolar ek dersleri var özür grubu tayini yapabiliyolar yani bir tek kadroları eksik...biz usta öğreticiler daha kısıtlı imkanlara sahibiz çalışmadığımız zaman ücret alamıyoruz...

Yani sözleşmelilerde de belli bir baraj var di mi?Peki üniversite mezunu olupta barajı geçemeyenler tekrar usta öğretici formatına mı giriyoo??Bu sorumu da cevaplarsanız sevinirim.Tşklerr...

evet var. sözleşmeli ögretmen olabilmek için kpss den iyi bir puan alman gerekiyor. yoksa usta öğretici olarak kalırsın

Yani sözleşmelilerde de belli bir baraj var di mi?Peki üniversite mezunu olupta barajı geçemeyenler tekrar usta öğretici formatına mı giriyoo??Bu sorumu da cevaplarsanız sevinirim.Tşklerr...

merhaba tubişk 47 öcelikle devletin atamalardan önce belirlediği bir baraj vardır bu puanı geçenler tercih yaparlar. Ben sözleşmeli öğretmenim sözleşmeli öğretmenlik olarak ayrıca bir baraj yok kadrolu ve sözleşmeli tercihlerini birlikte yapıyorsun puanına göre yerleşiyorsun taban puanı da tercih eden kişiler belirliyor. Usta öğreticiliğe başvurursan usta öğretici olarak atanırsın. Umarım cevaplayabilmişimdir...

merhaba tubişk 47 öcelikle devletin atamalardan önce belirlediği bir baraj vardır bu puanı geçenler tercih yaparlar. Ben sözleşmeli öğretmenim sözleşmeli öğretmenlik olarak ayrıca bir baraj yok kadrolu ve sözleşmeli tercihlerini birlikte yapıyorsun puanına göre yerleşiyorsun taban puanı da tercih eden kişiler belirliyor. Usta öğreticiliğe başvurursan usta öğretici olarak atanırsın. Umarım cevaplayabilmişimdir...
ya gupse doğru anlamışmıyım? yani okul bitince kpss den yüksek bi puan alırsak yanic 85 90 kadrolu atanıyosun düşük alırsan usta öğretici öle missaassrrre

daha düşük bir puan alırsan şansında varsa sözleşmeli olarak atanırsın. yoksa bulunduğun ile başvurup usta öğretici olarak çalışabilirsin

daha düşük bir puan alırsan şansında varsa sözleşmeli olarak atanırsın. yoksa bulunduğun ile başvurup usta öğretici olarak çalışabilirsin
tşk örtmen:) bu arada yakınmışız üsküdar bende sen kaçıncı sınıfsın:36897fd:

tşk örtmen:) bu arada yakınmışız üsküdar bende sen kaçıncı sınıfsın:36897fd:

ben 2007 de mezun oldum 3. yıldırda usta öğretici olarak çalıştım şimdide kpss ile söz. atanmayı bekliyorum bi an önce açıklansada puanlar başvurabilsek :)evet yakınmışız:)

merhaba örtmen.kpssden kaç puan aldın?sıralamalar pazartesi belli oluyor sanırım.8000 kişi alınacaksa taban puan kaça düşecek çok merak ediyorum ve de şubat atmasında da çok kişi alınacakmış bilginiz var mı?

merhaba geçen yıl kpss den 64 aldım bu yıl 53 aldım maalesef. geçen yılın puanıyla başvurucam. arkadaşlar atamalar kısmında kpss sonuçları burada toplanıyor başlıklı konu var 150 küsür sayfa kadar orda bir çok bilgi var :) biraz fazla ama bence hepsini okumanızı tavsiye ederim. taban puanlar 60 a kadar düşer diyende var ki öle bekliyoruz 55 lere kadar düşen diyen de var.şubat atamasında sanırım önceden söz. olarak atananları kadroya geçiricekler ve çok yüksek puan alanları. tahminler bu yönde taban puanlar ve sıralamalar açıklanmadan ne kadar yorum yapsak boş

teşekkrler arkadaşlar umutlanmaya başladım ben de ;)) ama benım umudumu kıran tek şey İst.dışı yazamamak (66,350) sanırım bu puanla da sözleşmelı de olsa ıst.olma iht.çok zor.
Allah hepımız hakkında hayrlısın versın

sözleşmeli olarak atamaya başvurduğumuzda bu yeni uygulama ile bulunduğumuz yerde kalma şansımız nedir?evliyim ve çocuğum var ayrıca eşimin kendine ait işyeri var.yani il dışı olursa oğlumla gitmek zorunda kalacağım tabi eşim burada kalacak.puanım da yüksek değil yani gidersem sözleşmeli gideceğim.başvuruda gerekli bir evrak var mı eş durumu ile ilgili?bilgisi olan var mı?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri