arkadasım maasımızı almamız yetkili müdür yardımcımıza baglı o bodroyu ne zaman mal müdürlügüne verirse bir iki gün icinde bankaya yatar bankaya hesap actırdınızmı hocam hayırlı olsunArkadaşlar alacağımız maaş konusunda emin kaynaktan alınan bir bilgi var mı ?ne zaman ve ne kadar alacağız?
teşekkür ederim,hesap açtım,maliyeyede para yatırdım,öğretmenevi,yol masrafları, yeme içme derken para suyunu çekti,para yatırıdıysa ona göre hareket edeyim dedim.arkadasım maasımızı almamız yetkili müdür yardımcımıza baglı o bodroyu ne zaman mal müdürlügüne verirse bir iki gün icinde bankaya yatar bankaya hesap actırdınızmı hocam hayırlı olsun
teşekkür ederim,hesap açtım,maliyeyede para yatırdım,öğretmenevi,yol masrafları, yeme içme derken para suyunu çekti,para yatırıdıysa ona göre hareket edeyim dedim.
bizim arkadaş ilk atamalarda 2-3 gün sonra hemen almıştı.ilk mma peşin yatıyor diye biliyorum.ilk maaştan bahs ediyorum.arkadaşım bu hangi maaş?
arkadasım maasımızı almamız yetkili müdür yardımcımıza baglı o bodroyu ne zaman mal müdürlügüne verirse bir iki gün icinde bankaya yatar bankaya hesap actırdınızmı hocam hayırlı olsun
bizim arkadaş ilk atamalarda 2-3 gün sonra hemen almıştı.ilk mma peşin yatıyor diye biliyorum.ilk maaştan bahs ediyorum.
arkadaşım nasıl yani 2.500... bu şubat ayınınkimi iki buçuk. yoksa geçen ocak ayında yatan peşin parayıdamı sayıyorsunuz... benim şubat maaşı 1.345 yatmışda merak ettim.hocam meraba benmde 2.500 yatmış 22sinde ek ders alıyorz değilmi?
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!