Sözleşmeli maaşları ne zaman alınacak?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan mocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:06
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@mocan
Arkadaşlar alacağımız maaş konusunda emin kaynaktan alınan bir bilgi var mı ?ne zaman ve ne kadar alacağız?

Arkadaşlar alacağımız maaş konusunda emin kaynaktan alınan bir bilgi var mı ?ne zaman ve ne kadar alacağız?
arkadasım maasımızı almamız yetkili müdür yardımcımıza baglı o bodroyu ne zaman mal müdürlügüne verirse bir iki gün icinde bankaya yatar bankaya hesap actırdınızmı hocam hayırlı olsun

arkadasım maasımızı almamız yetkili müdür yardımcımıza baglı o bodroyu ne zaman mal müdürlügüne verirse bir iki gün icinde bankaya yatar bankaya hesap actırdınızmı hocam hayırlı olsun
teşekkür ederim,hesap açtım,maliyeyede para yatırdım,öğretmenevi,yol masrafları, yeme içme derken para suyunu çekti,para yatırıdıysa ona göre hareket edeyim dedim.

teşekkür ederim,hesap açtım,maliyeyede para yatırdım,öğretmenevi,yol masrafları, yeme içme derken para suyunu çekti,para yatırıdıysa ona göre hareket edeyim dedim.

arkadaşım bu hangi maaş?

ben de 15 ocak ta başladım ancak hala alamadım maaşımı.. tatilde olmamıza rawğmen her gün arıyorum müdürü, mal müdürlüğü parayı çıkarmamış diyorlar... bordro verildikten sonra böyle bir şey olması mümkün mü? yoksa beni mi oyalıyorlar? neden böyle bişey yapsınlar anlamda veremiyorum aslında... var mı acaba benimle aynı durumda olan ??

bizim arkadaş ilk atamalarda 2-3 gün sonra hemen almıştı.ilk mma peşin yatıyor diye biliyorum.ilk maaştan bahs ediyorum.

şubat 15 den önce alamayız arkadaşım. Şubat 15 de 3 Bin lira civarı para alacağız.. İnşallah

ben maaşı çoktan aldım harcadım bile.

arkadaşlar maaşınız ne kadar yattı sorması ayıp benimki 2.380 yatmış

hocam meraba benmde 2.500 yatmış 22sinde ek ders alıyorz değilmi?

89 lira ek ders yatmış ocak ayının 2500 civarında da maaş. Hyırlı olsun hepimize

hocam meraba benmde 2.500 yatmış 22sinde ek ders alıyorz değilmi?
arkadaşım nasıl yani 2.500... bu şubat ayınınkimi iki buçuk. yoksa geçen ocak ayında yatan peşin parayıdamı sayıyorsunuz... benim şubat maaşı 1.345 yatmışda merak ettim.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri