Sözleşmeli atanırmıyım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gurbetçi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
arkadaşlarrr ben 1.sayfada durumumu anlatmıştım 2009 puanını kullanıp kullanamayla ilgili okul öncesi isimli arkadaşımız klavuzdan bir bölüm paylaşarak açıklama yapmıştı ve onun sayesinde ne yapmam gerektiğini öğrendim ona minnettarım yoksa bu konuyla ilgili bi bilgim olmuyacaktı fakat ne açıköğretim bürosu nede personel meb bu konuyla ilgili bişey bilmiyor eğer ne yapmamız nereye başvurmamız gerektiğini bilen bi arkadaşım varsa yada aynı durumda olan çok acil cevap bekliyorum kimse durumumu anlamıyor.

arkadaşlarrr ben 1.sayfada durumumu anlatmıştım 2009 puanını kullanıp kullanamayla ilgili okul öncesi isimli arkadaşımız klavuzdan bir bölüm paylaşarak açıklama yapmıştı ve onun sayesinde ne yapmam gerektiğini öğrendim ona minnettarım yoksa bu konuyla ilgili bi bilgim olmuyacaktı fakat ne açıköğretim bürosu nede personel meb bu konuyla ilgili bişey bilmiyor eğer ne yapmamız nereye başvurmamız gerektiğini bilen bi arkadaşım varsa yada aynı durumda olan çok acil cevap bekliyorum kimse durumumu anlamıyor.

arkadaşım durumunu anlatan bir dilekçe yazıyorsun ve bunu üniversiteye fakslıyorsun ve bu belgeyi adresine gönderiyorlarmış. Açıköğretim bürosuna sordun mu arkadaşım bilmemeleri ilginç bi durum çünkü temmuz atamasında bu belgeyi temin eden arkadaşlar vardı ve açıköğreitm bürosundan almışlardı bilgiyi sanırım.

arkadaşlar ben de şunu merak ediyorum bir bilen varsa lütfen cevap yazsın.
şimdi 26.tercihi yapıp gitmezsem bir dahaki temmuz atamasına kadar cezam kalkarmı bir sene dolmamuş oluyor,ama söyie düşünürsek aslında bu ağustos atamasıdı kopya olayları olmasaydı aralık ataması olmıcaktı..
anlatablmdim mi:))

arkadaşlar ben de şunu merak ediyorum bir bilen varsa lütfen cevap yazsın.
şimdi 26.tercihi yapıp gitmezsem bir dahaki temmuz atamasına kadar cezam kalkarmı bir sene dolmamuş oluyor,ama söyie düşünürsek aslında bu ağustos atamasıdı kopya olayları olmasaydı aralık ataması olmıcaktı..
anlatablmdim mi:))

sevgili burçinn 26. tercihi yapıp gitmezsen cezanı düşünüyorsun. arkadaşım madem gitmeyeceksin 26'yı işaretleme çocuk oyuncağı değil bu başkasınının hakkına da girme. ne yani 2011 temmuzda cezanın bitmiş olacağı bir durum söz konusu ise 26'yı işaretleyip kafana esmezse gitmeyeceksin sanırım. ne güzel mantık oh ne ala...

31 Ekim kpssden 40 aldım acaba sözleşmeli atanirmiyim

arkadaşım atandıgın tarih geçerli oldugu için cezalı duruma düşüyorsun aynı şey geçen yıl bi arkadaşımın başına geldi tercih yapamadı dikkkat et lütfen gitmiyeceksen 26 yı işaretleyipte hakkını öldürme ALLAH yardımcın olsun inşallah gönlündeki yere gidersin

daha onceki sınavda puanım 49 du sımdı 40 hiç ümüitim kalmadı ama hazıranda taban puan 40 dı yıne oyle olurmu acaba birisi bişey soylesın artık sıralamam cok kotu 15000 lerde memurlarnette. sıralamanın doğruluğu varmı sizce?

size katılıyorum yaptıkları insanlarla kedinin fareyle oynaması gibi oynuyolar bakın ösym acıklama yaptı sorularda yanllışlık yok diye halbuki 9 soru hatalı denmişti u sınavda puanlarda bilmem sundan bundan dolayı ddüşürülmüş netler aynı olsada yada farklı yapılsada düşüyomuş o sisteme göre yalan yalan yalan kopyacıları korudular onları hewryerde iş başvurusu yaptı deniliyo basbakanlıkta trt de umarım hakkı yenen insanların bedduaları tutarda birdah bu rezillik yasanmaz ama yok nerde ata sözü varmış haram helali gecerse haram sayılmıyomus bunların yaptıklarıda bu işte halkımızın biran önce akıllarını baslarına alıp ona göre oy kullansınlar anlamadıgım okadar atamamayan ögretmen varbinlerce düşünün onların aileleri eşleri dostları tanıdıkları dememmi cok memnunlar evet cıktı refarandumda

selam arkadaşlar biraz önce nimet çubukçu trt haberde konuştu.kadrolunun hemen arkaından sözleşmeli atama olacak diye bilginize...atanmak hayal oldu ama hayırlısı...

geçen yıl 4. sınıf olup 2009 kpssye giren arkadaşlar telaş etmeyin 2009'daki puanımızı kullanabiliyoruz. Kılavızda böyle bir ibare var sonuçta böyle bir ibare koyduklarına göre başvuru yapabiliyoruz endişeye gerek yok... Ayrıca başvuru yapıp yapmayacağımızı aöf bilmez meb. bilir meb.de zaten kılavuzda belirtmiş bunu... işin özü üniversiteden alacağımız belge ile başvurumuzu yapıp bu belgeyi de onay bürosuna teslim edeceğiz.

Kılavuzda yazan mezun durumda olup mezun olamayanlarla ilgili madde... iyi okuyun

Lisans ö​
ğreniminin son sınıfında öğrenci iken sınava girenlerden mezun olamayanların bu sınav sonuçları geçerlidir. Ancak, mezun olunan yüksek öğretim kurumundan alınacak, içeriğinde “…… yılına ait KPSS’ye mezun olabilecek durumda iken katılmıştır” ifadesi bulunan belgenin onay bürosuna teslim edilmesi gerekmektedir.
(kılavuzdan aldım bu yazıyı)
daha önce de belirtmiştim geçen yılki puanımızı kullanabileceğimizi fakat kafa karıştıranlar var o yüzden tekrar yazmak istedim..

arkadaşım sana çok teşekkür ederim ben de aynı durumdayım beni aydınlattın allah da seni aydınlatsın böyle birşeyden kesinlikle haberim yoktu

sevgili burçinn 26. tercihi yapıp gitmezsen cezanı düşünüyorsun. arkadaşım madem gitmeyeceksin 26'yı işaretleme çocuk oyuncağı değil bu başkasınının hakkına da girme. ne yani 2011 temmuzda cezanın bitmiş olacağı bir durum söz konusu ise 26'yı işaretleyip kafana esmezse gitmeyeceksin sanırım. ne güzel mantık oh ne ala...

burçincim iyi düşün ömür boyu vicdan azabı çekme bence

55 altı hiç ümitlenmesin....maalesef..

selfcontrol arkadaşım sanırım sizde aynı durumdasınız ben bugün dilekçemi yazdım klavuzda yazan kısımları belirttim özellikle yarın fakslıycam kargoyla eve göndericekler sanırım gelen belgeyi ösym ye vericez değil mi onunla ilgili bilginiz varmı gerçi başka verilcek yerde yok.))))

arkadaşım biz seninle aynı durumdaydık hatırladıysan.ben de 51 le tek dersten atanamamıştım o zaman.sonra temmuzda o belgeyi alarak tercih yapmıştım ama bu yıl ayrıca tekrar mı mezun durumdayken sınava girdi belgesi alıcaz yada bu gereklimi tekrardan onu bilemiyorum ben de.aöf bürosuna sorucam.sen temmuzda başvurmamışmıydın o şekilde.ben doğuyu yazmadığım için gidemedim

yok arkadaşım ben boş boğazlık yapıp nasıl olsa puanım yükselir kadrolu atanırım ümidiyle yapmadım tercih öyle pişmanımki şimdi tercih yapma sansım olursa 26 da işaretliycem senin o belgeyi alman gerekmez diye düşünüyorum ama garanti olsun diye sen bi sor ben büroya gittim yetkili kişiyle grüştüm ama çok net bişey söylemediler anadolu üniversitesinin numarasını verdiler sadece yarın fakslıycam dilekçemi sen obelgeyi aldığında ösym ye mi götürüp verdin

yok arkadaşım ben boş boğazlık yapıp nasıl olsa puanım yükselir kadrolu atanırım ümidiyle yapmadım tercih öyle pişmanımki şimdi tercih yapma sansım olursa 26 da işaretliycem senin o belgeyi alman gerekmez diye düşünüyorum ama garanti olsun diye sen bi sor ben büroya gittim yetkili kişiyle grüştüm ama çok net bişey söylemediler anadolu üniversitesinin numarasını verdiler sadece yarın fakslıycam dilekçemi sen obelgeyi aldığında ösym ye mi götürüp verdin
anladıım. ben hala da 26 dan korkuyorum ama bende işaretliycem sanırım bu sefer.
ben o belgeyi aldım ilçe milli eğitime teslim ettim. sanırım herkes de aynı şeyi yapmıştır.başvuruyu yaptığım yere verdim yani.hayırlısı herkes için..

arkadalar moralinizi bozmayın sözleşmeli sıram 5080 bu 5080 kişinin içinde şuan sözleşmeli çalışıp kadrolu atanacaklar 4ve 3 sınıfta okuyanlar uazk yerleri tersih etmeyecekler var ayrıca herkes kendi sıralamasınden ne durumda okduğunu çıkarabilir benim sıralamamda 5080-2308=2772 kalıyor önemli olan sözleşmeli alım sayısı bunun içinde elimzden geleni yapıp bu alımı artırmamız lazım belki ek ayama olursa bizden çok kişi kalmaz hemen hemen herkes atanır ayrıca sözleşmeli puanların 60-55 gibi puanlarlada kapanacağını düşünmüyorum benim puanım 49 ve 5080 sıradayım hepimizin puanları çok düşük bu puanla bile 5080 sıradaysam sözlşemeli paunlarım 60-55 de kapanacağını nasıl düşünüyorsunuz iptal edilen sınavda atanacakken şimdi bu durmlara düştük puanlar yerlerde benim düşüncem sözleşmeli düşük puanlarda kapanır​

arkadalar moralinizi bozmayın sözleşmeli sıram 5080 bu 5080 kişinin içinde şuan sözleşmeli çalışıp kadrolu atanacaklar 4ve 3 sınıfta okuyanlar uazk yerleri tersih etmeyecekler var ayrıca herkes kendi sıralamasınden ne durumda okduğunu çıkarabilir benim sıralamamda 5080-2308=2772 kalıyor önemli olan sözleşmeli alım sayısı bunun içinde elimzden geleni yapıp bu alımı artırmamız lazım belki ek ayama olursa bizden çok kişi kalmaz hemen hemen herkes atanır ayrıca sözleşmeli puanların 60-55 gibi puanlarlada kapanacağını düşünmüyorum benim puanım 49 ve 5080 sıradayım hepimizin puanları çok düşük bu puanla bile 5080 sıradaysam sözlşemeli paunlarım 60-55 de kapanacağını nasıl düşünüyorsunuz iptal edilen sınavda atanacakken şimdi bu durmlara düştük puanlar yerlerde benim düşüncem sözleşmeli düşük puanlarda kapanır​
güzel bir yaklaşım

benim puanım 57 sözleşmeliden hiçmi hiç ümidim kalmadı iptal olan sınavda kadrolu gidecekken netlerimi artırmama rağmen 8 puanım düştü allah herşeyi görüyor biliyorumki allah çalışan emek veren herkesin emeğinin karşılığını veriyor

Bir yeri düzeltmek istedim 5080 sırasında ise bunların içinde sözleşmeli çalışıpta kadroya geçecekler yok bu senin sözleşmeli sıran olmalı. Ama elbette bu 5080 kişi içindede kadroya geçen olur ama hepsini geçmesini beklemeyin sözleşmeli çalışanlardan da geçen olacaktır.

Arkadaşlar puanım 48. Şubat alımında girme ihtimalim var mı? Arada ara alım yaparlar mı?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri