Sözleşmeli alımı arttırmak için tek başlıkta toplanalım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yeliz ercan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:17
off ders çalışamıyorum iptal edilen sınavdan 60 almıştım şimdi onuda alamıcam galiba çünkü hiç çalışamıyorum yaa kendimi veremiyorum bir türlü inşallah sözleşmeli alımı artırırlar nerelere mail atlcak adres yazında atalım yaa çatlıcam artık

Arkadaşlar başka bir yerde de yazdım burda yine yazıyorum.Seçim yatırımı diye tahmin ediyorum ki öyle;tüm sözleşmeliler hepsibirden kadroya alıncakmış.Kademeymiş aşamalıymış yokmuş. Ve bu sabah erken saatlerdi eski çalıştığım ilköğretim müdürüyle konuştum.Bana dediği 'Hocam yeni yeriniz hayırlı olsun ama fazla ısınmasanız iyi olur.Nasılsa gidiyosunuz' dedi.

biz kadro istiyoz siz de sözşelşmeli açılsın diyonuz. gidin de görün...tövbe tövbe...

arkadaşlar gönüllü bi arkadaşımızı buraya davet ediyorum bir örnek yazı ve mail adresleri yazsın herkes buradan aynı anda atsın mailleri yoksa herkes ben gibi takip edemiyor olabilir lütfen kimse bu başlığa benzer başlık açmasın konularda karışmasın birlik olma zamanı geldi ve geçiyorda :(

lütfen sözleşmeliatamada çok alım olsun............

arkadaslar kımılerıne gore secımoncesı dıger branslardan tepkı almamamk ıcın sozlesmelı fazla atama yapmazlarmıs ama bazılarına gorede okul öncesınde ıhtıyaccok atamak zorundalar ......su an bende oldugu gb herkezın kafası cok karısık bende sozlesmelı atama beklıyorum ve ısımız dualara kaldı sanırım :))gecen yıl 41 le van asozlesmelı ogretmen atadılar bu senen ne olur bılınmez ama psıkolojıler bozulmak uzere bırbırımıze destek olmamız gereken bır donemdeyız

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri