bu arada bu atamaya son sınıfta iken sınava girenlerin puanı geçersiz!
arkadaşlar geçen senede haziran ayında sınav öncesi alım olmuştu 652 kişimi ne almışlardı bu atamayıda böyle az tutarlarmı dersiniz
Daha önceki atamalarda kça kişi alındığını öğrenmek için personel.meb den klavuz arşivine, kimin kaç puamla hangi okula atandığını öğrenmek için de sayısal verilere bakabilirsiniz. yıl yıl veriyor orda... ben tercih yaparken faydalanmıştım.. bazı illerde puanlar çok yüksekti, bazılarında düşük puanlar da vardı, bu genel bir fikir verebilir... neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. 2009 yılında sözleşmeli olarak atandım, o bekleyişler, her telden çalan sözler strese sokmuştu benim. Ve dün kadrolu olarak atandım... Darısı sizin başınıza, en kısa zamanda atanırsınız inşallah.
Arkadaşlar bize kaç kişi kontenjan vereceklerini anlamak için bu atamada sözleşmeliden kadroya geçenlerin sayısını bilmemiz gerekiyor. 2798 kişi atandı bu atamada. Bu 2798 kişinin arasında sözleşmeliden kadroya geçenler de var ama kaç kişi işte bunu bilsek, ne kadar alım olacağını biliriz. Sonuçta sözleşmelilerin bir çoğu bir kaç yer yazdı, çok da kasmadılar bu atamada, bu yüzden bir çoğu atanamadı kadrolu olarak diye düşünüyorum. Benim tahminim 1000 kişiden fazla almazlar, puan 50'nin altına düşmez. İnşallah yanılırım tahminimde çünkü benim puanım da 46,302. Hayırlısı olsun hakkımızda arkadaşlar...2000 kişi 40 puana iner..
Arkadaşlar bize kaç kişi kontenjan vereceklerini anlamak için bu atamada sözleşmeliden kadroya geçenlerin sayısını bilmemiz gerekiyor. 2798 kişi atandı bu atamada. Bu 2798 kişinin arasında sözleşmeliden kadroya geçenler de var ama kaç kişi işte bunu bilsek, ne kadar alım olacağını biliriz. Sonuçta sözleşmelilerin bir çoğu bir kaç yer yazdı, çok da kasmadılar bu atamada, bu yüzden bir çoğu atanamadı kadrolu olarak diye düşünüyorum. Benim tahminim 1000 kişiden fazla almazlar, puan 50'nin altına düşmez. İnşallah yanılırım tahminimde çünkü benim puanım da 46,302. Hayırlısı olsun hakkımızda arkadaşlar...
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!