sözleşmeli alımda kaç kontenjan?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan @fatma@
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
bu arada bu atamaya son sınıfta iken sınava girenlerin puanı geçersiz!

bu arada bu atamaya son sınıfta iken sınava girenlerin puanı geçersiz!

hocam son sinifta iken degil 3. sinifta girenlerin puanlari gecersiz oluyor ama sunu kastediyorsaniz bilemem sadece 2010 puanlailar basvuracak ama boyle birsede olamaz 2009 ve 2010 puanina gore basvuru yapilabilir ve 2009 puani icin son basvuru hakki olur

arkadaşlar geçen senede haziran ayında sınav öncesi alım olmuştu 652 kişimi ne almışlardı bu atamayıda böyle az tutarlarmı dersiniz

arkadaşlar geçen senede haziran ayında sınav öncesi alım olmuştu 652 kişimi ne almışlardı bu atamayıda böyle az tutarlarmı dersiniz

hocam o zaman genel kontenjanda azdı yanlış hatırlamıyosam,15000 gibi bir rakam değildi.

Daha önceki atamalarda kça kişi alındığını öğrenmek için personel.meb den klavuz arşivine, kimin kaç puamla hangi okula atandığını öğrenmek için de sayısal verilere bakabilirsiniz. yıl yıl veriyor orda... ben tercih yaparken faydalanmıştım.. bazı illerde puanlar çok yüksekti, bazılarında düşük puanlar da vardı, bu genel bir fikir verebilir... neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. 2009 yılında sözleşmeli olarak atandım, o bekleyişler, her telden çalan sözler strese sokmuştu benim. Ve dün kadrolu olarak atandım... Darısı sizin başınıza, en kısa zamanda atanırsınız inşallah.

Daha önceki atamalarda kça kişi alındığını öğrenmek için personel.meb den klavuz arşivine, kimin kaç puamla hangi okula atandığını öğrenmek için de sayısal verilere bakabilirsiniz. yıl yıl veriyor orda... ben tercih yaparken faydalanmıştım.. bazı illerde puanlar çok yüksekti, bazılarında düşük puanlar da vardı, bu genel bir fikir verebilir... neler hissettiğinizi çok iyi anlıyorum. 2009 yılında sözleşmeli olarak atandım, o bekleyişler, her telden çalan sözler strese sokmuştu benim. Ve dün kadrolu olarak atandım... Darısı sizin başınıza, en kısa zamanda atanırsınız inşallah.

sementa hocam hatırladım sizi. Sözleşmeli atanırmıyım derken bugünde kadrolu atanmışsınız kutlarım hocam. Sizin yaşadıklarınızı şimdi biz yaşıyoruz, inşallah sizin yaşadığınız atanma sevincini forumda atama bekleyen tüm öğretmen arkadaşlar yaşar.

Arkadaşlar, bu sözleşmeli atamada atanıp, göreve başlamadan ağustosta yapılacak olan atamada tercihte bulunabiliyor muyum? Yardım lütfen

2000 kişi 40 puana iner..
Arkadaşlar bize kaç kişi kontenjan vereceklerini anlamak için bu atamada sözleşmeliden kadroya geçenlerin sayısını bilmemiz gerekiyor. 2798 kişi atandı bu atamada. Bu 2798 kişinin arasında sözleşmeliden kadroya geçenler de var ama kaç kişi işte bunu bilsek, ne kadar alım olacağını biliriz. Sonuçta sözleşmelilerin bir çoğu bir kaç yer yazdı, çok da kasmadılar bu atamada, bu yüzden bir çoğu atanamadı kadrolu olarak diye düşünüyorum. Benim tahminim 1000 kişiden fazla almazlar, puan 50'nin altına düşmez. İnşallah yanılırım tahminimde çünkü benim puanım da 46,302. Hayırlısı olsun hakkımızda arkadaşlar...

sözleşmeli atama da atananlar ancak kadrolu atamalrda puanları yeterliyse tercih yapabiliyorlar.

Arkadaşlar bize kaç kişi kontenjan vereceklerini anlamak için bu atamada sözleşmeliden kadroya geçenlerin sayısını bilmemiz gerekiyor. 2798 kişi atandı bu atamada. Bu 2798 kişinin arasında sözleşmeliden kadroya geçenler de var ama kaç kişi işte bunu bilsek, ne kadar alım olacağını biliriz. Sonuçta sözleşmelilerin bir çoğu bir kaç yer yazdı, çok da kasmadılar bu atamada, bu yüzden bir çoğu atanamadı kadrolu olarak diye düşünüyorum. Benim tahminim 1000 kişiden fazla almazlar, puan 50'nin altına düşmez. İnşallah yanılırım tahminimde çünkü benim puanım da 46,302. Hayırlısı olsun hakkımızda arkadaşlar...

hocam gecen seneki alim da 683 kisi almislardi ve 45 dusmustu bu alimda bin kisi alsalar 40 bile duser

o kadar sanmıyorum yeni mezunlar başvurursa çok kötü önümüzü kapatılar çok üzgnüm

arkadaşlar buda nereden çıktı şimdi ben anlamıyorum kendi kendinize safsata yapıp kendinizi üzmek istiyorsunuz sanki. memurlar nette videoyu izleyin atamalar 6temmuzda yani yeni mezun diye bi durum yok. sınav 9temmuz zaten ben anlayamadım neden böle düşünüyorsunuz ya

katılıyorum sema hocam, yeni mezun henüz sınava girmemiş oluyo. sadece alttan dersi olup 2010 da mezun durumunda iken sınava girmiş olanlar olabilir. onların da çok sayıda olmadığını düşünüyorum.

2009 da 4. sınıf sınavlarına girdim büte kalmıştım eylül atamasında başvuru yaptım fakat 4. sınıf dersini veren arkadaşlarımdan sınav öncesi atananlar oldu arkadaşlar.

30 bin öğretmen ataması sonucu oluşan minimum puanlar
Ööğretmen atamalarında oluşan taban puanlar, branş bazında açıklandı. MEB açıklamasında ayrıca her bir branşa kaç kişinin başvurduğu ve kaç kişinin atandığı bilgisi de yer aldı. Buna göre; en çok tartışma konusu olan branşlardan birisi olan Felsefe alanına 1. öncelikten 180 kişi atanırken, 2. öncelikten 7 kişi atandı. Yine Din Kültürü ve Ahlak Bilgisinden 1. öncelik olarak 1396 kişi atanırken 2. öncelikten 12 kişi atandı. Detaylı bilgi için başlığa tıklayınız. * Okul bazında taban puanlar
en yüksek puan 80.771 en düşük puan ise 59.633. sıralamada sadece 2416 kişi var 2798 bizden alınacaktı geri kalan 382 kişi nerde ?????aslında sadece 9bin kişi alınmış birde 30bin aldık diyorlar yaaa

bizim bölümden atama bekleyipte atanan kaç kişi olmuş acaba

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri