sözleşmeli alımda kaç kontenjan?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan @fatma@
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@@fatma@
Arkadaşlar personel mebin sayfasında sözleşmeli alım kılavuzu yayınlanmış ancak kılavuz açılmıyo,,,?Açabilen varmı kaç kişi alınacak ve taban puan varmı?:emot9:

hocam nerde yayınlanmış ben bulamadım...

Sözleşmeli İlk Atama Görevlendirmesi İçin Belirlenen Kontenjan Listesi için
Sözleşmeli Öğretmenlik İçin Başvuru ve Görevlendirme Kılavuzu hocam personel meb te

hocam o eski kılavuz açıklanınca görürsünüz 2010 yazıyor bende baktım ona

evet hocam 2010 eski o...

ya bende heyecanlandım birden niye koyuyolar o zaman :ggggdw::ggggdw:

arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı olsun, şimdi dğer branşlar bizm branşı kötüleyerek, akime -bimere mail atarak, bakanlığa sürekli telefon açarak; okul öncesi -sınıf öğretmenliği -ingilizce gibi branşlardan alınmaması ya da çok düşük alınması gibi saçma sapan isteklerde bulunup mağdur edebiyatı yapacaklar baskı kurmaya çalışacaklar. benim sizlerden ricam bunlara fırsat vermeyip akime -bimere bizlerin de mail atarak kontenjanların ihtiyaca göre belirlenmesini istemek yoksa amaçlarına ulaşabilrler diğer branşlar seçimi de koz olarak kullanıp iyice mağdur edebiyatı yapacaklar hep bize iftira atacaklar. sesimiz çıkmazsa mağdur oluruz benden söylemesi... herkes ilerleyen günlerde akim ve bimere günde 2 mail atsa ve hergün 0312 4131560 ı bir defa arasa bizim de sesimizin çıktığını görürler ve oyuna gelmezler...lütfen bu kadar sona yaklaşmışken banane demiyelim iş işten geçmeden:hhf:

2000 kişi 40 puana iner..

Ben 40 ineceğini sanmıyorum.baksanıza 17 binden fazla insan başvurmuş alım ise ne kadar az.ama inşallah düşer benimde 44.581 ümidim az yaaaaa

Arkadaşlar bundan önceki sözleşmeli alımda puan 1.216 kişi alımla 52,67 ile kapatmıştı. Sormak istediğim 52,67 ile kapanan bu alımdan önce sözleşmeli alım kaçta kapatmıştı. Bunu öğrenirsek 1.216 alım ile hangi puandan 52,67'ye düşmüş bulabiliriz. Alınacak kişi sayısına göre puan kaça düşer fikir edinmiş oluruz.

2000 kişi mi alacakalarmış arkadaşlar belli oldumu ki

Arkadaşlar bundan önceki sözleşmeli alımda puan 1.216 kişi alımla 52,67 ile kapatmıştı. Sormak istediğim 52,67 ile kapanan bu alımdan önce sözleşmeli alım kaçta kapatmıştı. Bunu öğrenirsek 1.216 alım ile hangi puandan 52,67'ye düşmüş bulabiliriz. Alınacak kişi sayısına göre puan kaça düşer fikir edinmiş oluruz.

ondan önce sözleşmeli alım olmadı kadrolu alım oldu 68de kaldı sözleşmeli alımdada 52 ye düştü hocam

bence puanlar en fazla 49 u görür daha aşağı inmez 50 nin altında puanı olanlar bende dahil fazla umutlanmasın inşallah ben yanılırm

bu atamaya yeni mezunlar yetişirmi tercih yapabilirler mi acaba bilgisi olan varmı mutlaka onlardana geçen yıl sınava giren vardır

temmuzda atama yapılacaksa yetişir o kötü oldu bizim için

Ben 40 ineceğini sanmıyorum.baksanıza 17 binden fazla insan başvurmuş alım ise ne kadar az.ama inşallah düşer benimde 44.581 ümidim az yaaaaa

Ya arkadaşlar kadroya bakıp nasıl böyle yorumlar yapıyorsunuz.10 binlik atamada atananların hepsi kadroya başvurdu.bu alımda çoğu sözleşmeden kadroya geçti.Biraz mantıklı olun.başvuran 17.500 kişinin çoğu sözleşmeli zaten..bence şimdi en az 2000 2500 arası bir alım olacak ve puanlar 40 kadar düşecek..

hocam o kadroluya başvuran sayısı onların içinde 2009 da atanan ve geçen alımda atanan toplam 12.000 sözleşmeli var.Şuan atanamayan kişi sayısı 5000 civarı haliyle sözleşmeli alıma 5000 kişi başvuracak hatta daha az.2000 lik bir alımda meb in verdiği sıralamaya göre puanlar 40 a iniyor.Taban puan 59 küsürlerde kaldığına göre bizden 2300 kişi kadroya geçmiş.Bu sebeple bu sebeple bu sayı civarında bir alım olur.

ondan önce sözleşmeli alım olmadı kadrolu alım oldu 68de kaldı sözleşmeli alımdada 52 ye düştü hocam

Hocam bahsettiğiniz o kadrolu alımdan önce bir sözleşmeli alım olmuştu ve 65 civarında kalmıştı diye hatırlıyorum. Hatırladığım 1.216 alımla sözleşmeli puan 65'ten 52'ye düşmüştü.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri