Sözleşmeli alım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan gülen şirine
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:13
yarın göreceğiz kaçta kapanacağını bekleyelim....

Yarın sabah saat 10.00 da nımet cubukcu butona basacakmış ..Hayırlısı olsun

ArkadaŞlar tam olarak bİlİnmeyen haberler sÖyleyİp lÜtfen bİzİm umudumuzla oynamayin.yanliŞ anlaŞilmasin herhangİ bİr kÖtÜ nİyetİm yok.ama nİmet ÇubukÇu aĞustosa kadar atama olmayacak deyİp duruyor.Şİmdİlİk olmayacakmiŞ gİbİ dÜŞÜnsek de olursa da sevİnsek olmassa da hayal kirikliĞina uĞramasak???

arkadaşlar antalyada nerdeyse 2 döneme girilecek milli egitim müdürü gezip 6 yaş çocuklarını topluyor, okulöncesi ögretmenleri evde beklesinler onlar hiç alakası olmayan başka branjtaki kişileri sınıflara öğretmen yapsınlar, komşumuzun çocugunun anasınıfı ögretmeni kimyacıymış öğretmenin adını robot öğretmen koymuşlar birşeyden anlamdıgı için bedavadan para kazanıyorlar , haram olsun bizim ve o çocukların hakkı

arkadaşlar bencede arkadan güsel bir alım olacak.çünkü sözleşmelide açılan okullar tamamen doğu denilecek kadar var.batıda hiç mi açık yok istanbulda 9 öğretmen açığı mı olur ben bunu anlamıyorum...bunun için seçim yatırımı mı denir adına ne denir bilmiyorum ama arkadan alım olacak diye düşünüyorum....şubatta olmasda bile martta nisanda olur bence kesinn...

bende tekrar alım olacağını düşünenlerdenim ama kesinlikle bu alım kadrolu olacak çünkü sözleşmeli toplamda 70 bin barajı doldu. ayrıca başımızdakilerde biliyorlar ki kadrolu alım yaparlarsa bir ceplerinden alıp diğer ceplerine koymuş olacaklar o yüzden sözleşmeli yapmazlar diye düşünüyorum...

9 temmuz sözleşmeli alımda taban 40 kişi sayısı 683 idi başvuru 2959 kşiydi sanırım ve 45. küsurla kapattı
31 aralık sözleşmeli alımda taban 30 kişi sayısı 1216 idi başvuru ? kişi ? kapatır.

aydın bu sene pilot il bulunduğum ilçede sadece 1 tane kadrolu alım yaptı sözleşmeli alım hiç yok açık çok ne iş ya. bence hanım efendi seçim öncesi oy toplamak için alım yapacak ağustosa kadar yapmazsa millet haziranda oy vermez bunlara ve bu onlar için kötü olur.

saolsun ücretli arkadaşlar kadroları kapatıyor, ben inatla ücretli çalışmamaya devam ediyorum, bizler ücretliye devam ettiğimiz sürece alım açıkta göstermezler herkes kendi önünü kapatıyor lafa gelince ücretli çalışıyorum sözleşmeliye yada geçmek istiyorum diyorlar. önce o ücretli denen saçmalığı bırakırsanız her yer açılacak, gecen sene usta öğreticilik kalktığı gibi mecburen atama yapmak zorunda kaldılar şimdi ücretli saçmalığı çıktı çalışmayın bak nasıl alıyorlar.

saolsun ücretli arkadaşlar kadroları kapatıyor, ben inatla ücretli çalışmamaya devam ediyorum, bizler ücretliye devam ettiğimiz sürece alım açıkta göstermezler herkes kendi önünü kapatıyor lafa gelince ücretli çalışıyorum sözleşmeliye yada geçmek istiyorum diyorlar. önce o ücretli denen saçmalığı bırakırsanız her yer açılacak, gecen sene usta öğreticilik kalktığı gibi mecburen atama yapmak zorunda kaldılar şimdi ücretli saçmalığı çıktı çalışmayın bak nasıl alıyorlar.

Uyuz hocam hay siz çok yaşayın yaa ...

üç kuruşun peşinde koşacağız diye 5 kuruşu kaçırıyorlar haberleri yok!

bende tekrar alım olacağını düşünenlerdenim ama kesinlikle bu alım kadrolu olacak çünkü sözleşmeli toplamda 70 bin barajı doldu. ayrıca başımızdakilerde biliyorlar ki kadrolu alım yaparlarsa bir ceplerinden alıp diğer ceplerine koymuş olacaklar o yüzden sözleşmeli yapmazlar diye düşünüyorum...

tabi önce kadrolu alacak ve ardından sözleşmeli alacak.. artık bu standart ve 70 bin şözleşmeli sabit kalacak azalmaz artabilir..ama şahsi tahminimdir ve izlenimdir DUYUM DEĞİLDİR.. seçimden önce muhakak alım olacaktır...........

iyi güzel söylüyorsunuzda sen çalışma ben çalışmayım nasıl olsa başka branşlardan ücretli öğrt başvuran çöok fazla.usta öğreticilik kalktı güzel şimdi dahamı iyi oldu adımız oldu ücretli öğrt ama her branştan isteyen ücretli o.ö oluyo.

bakın pdrciler nasıl ayaklandı sosyoloji ve felsefe mezunları ücretli öretmenlik yapıyomuş artık yapamıcak onların bi derneği mi ne varmış itiraz etmişler ve ücretli çalışamıcaklarmış bizi sahiplenen sesimizi duyuran kimse yok ki ancak burda kendi aramızda konuşuyoruz da icraat yok forum editörlerine sesleniyorum siz de bizim sesimizi duyursanız bi zahmet

bakın pdrciler nasıl ayaklandı sosyoloji ve felsefe mezunları ücretli öretmenlik yapıyomuş artık yapamıcak onların bi derneği mi ne varmış itiraz etmişler ve ücretli çalışamıcaklarmış bizi sahiplenen sesimizi duyuran kimse yok ki ancak burda kendi aramızda konuşuyoruz da icraat yok forum editörlerine sesleniyorum siz de bizim sesimizi duyursanız bi zahmet
haklisiniz hocam fakat bİzler maalesef kendİ İÇİmİzdede dİdİŞİyoruz nasil bİrlİk olcaz kİ. Yok aÇikÖĞretİm mezunu yok ÖrgÜn mezunu,yok Çocuk gelİŞİmİ mezunu yok Önlİsans nasil olcak ... KeŞke baŞarabİlsek ama nerdeeeeee

haklisiniz hocam fakat bİzler maalesef kendİ İÇİmİzdede dİdİŞİyoruz nasil bİrlİk olcaz kİ. Yok aÇikÖĞretİm mezunu yok ÖrgÜn mezunu,yok Çocuk gelİŞİmİ mezunu yok Önlİsans nasil olcak ... KeŞke baŞarabİlsek ama nerdeeeeee

bencede daha birbirimizin kendi şahsi düşüncelerine saygı duymayan bu düşünceleri cahillik sayan arkadaşlar var.Burada herkes fikrini söylemek ve düşüncelerini paylaşmak , yeri geldiği zaman birlik olmak için var.Bunu benim fikirlerime ve başkalarının fikirlerine cahil diyen kimseler duysun lütfen bunu da cahillik saymazsa.

o.öncesi genel müdürlüğü karşı çıkması lazım herşeyden önce bakanlığın içinde okul öncesini diğer branşlara göre farklı olduğunu branşı o.ö si mezunu olanların yapması gerektiğini anlatmalılar ikna etmeliler. (tabi onlar nekadar biliyorlardır ? )

evet arkadaşlar ben birçok yere dilekçeler yazdımama tek başına olmuyor bu işler ne yazık ki üçü beşi geçemiyoruz malesef biz....

ben 2011 de okulöncesinden öyle çok alım olacağını sanmıyorum.diğer branşlardan neredeyse hiç alım olmadı 2011de adıl dağılım yaparlar bence...ama inşallah olurda herkes atnır tek korkum bızden atanamayan kişilerin kalması:(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri