saolsun ücretli arkadaşlar kadroları kapatıyor, ben inatla ücretli çalışmamaya devam ediyorum, bizler ücretliye devam ettiğimiz sürece alım açıkta göstermezler herkes kendi önünü kapatıyor lafa gelince ücretli çalışıyorum sözleşmeliye yada geçmek istiyorum diyorlar. önce o ücretli denen saçmalığı bırakırsanız her yer açılacak, gecen sene usta öğreticilik kalktığı gibi mecburen atama yapmak zorunda kaldılar şimdi ücretli saçmalığı çıktı çalışmayın bak nasıl alıyorlar.
bende tekrar alım olacağını düşünenlerdenim ama kesinlikle bu alım kadrolu olacak çünkü sözleşmeli toplamda 70 bin barajı doldu. ayrıca başımızdakilerde biliyorlar ki kadrolu alım yaparlarsa bir ceplerinden alıp diğer ceplerine koymuş olacaklar o yüzden sözleşmeli yapmazlar diye düşünüyorum...
iyi güzel söylüyorsunuzda sen çalışma ben çalışmayım nasıl olsa başka branşlardan ücretli öğrt başvuran çöok fazla.usta öğreticilik kalktı güzel şimdi dahamı iyi oldu adımız oldu ücretli öğrt ama her branştan isteyen ücretli o.ö oluyo.saolsun ücretli arkadaşlar kadroları kapatıyor, ben inatla ücretli çalışmamaya devam ediyorum, bizler ücretliye devam ettiğimiz sürece alım açıkta göstermezler herkes kendi önünü kapatıyor lafa gelince ücretli çalışıyorum sözleşmeliye yada geçmek istiyorum diyorlar. önce o ücretli denen saçmalığı bırakırsanız her yer açılacak, gecen sene usta öğreticilik kalktığı gibi mecburen atama yapmak zorunda kaldılar şimdi ücretli saçmalığı çıktı çalışmayın bak nasıl alıyorlar.
haklisiniz hocam fakat bİzler maalesef kendİ İÇİmİzdede dİdİŞİyoruz nasil bİrlİk olcaz kİ. Yok aÇikÖĞretİm mezunu yok ÖrgÜn mezunu,yok Çocuk gelİŞİmİ mezunu yok Önlİsans nasil olcak ... KeŞke baŞarabİlsek ama nerdeeeeeebakın pdrciler nasıl ayaklandı sosyoloji ve felsefe mezunları ücretli öretmenlik yapıyomuş artık yapamıcak onların bi derneği mi ne varmış itiraz etmişler ve ücretli çalışamıcaklarmış bizi sahiplenen sesimizi duyuran kimse yok ki ancak burda kendi aramızda konuşuyoruz da icraat yok forum editörlerine sesleniyorum siz de bizim sesimizi duyursanız bi zahmet
haklisiniz hocam fakat bİzler maalesef kendİ İÇİmİzdede dİdİŞİyoruz nasil bİrlİk olcaz kİ. Yok aÇikÖĞretİm mezunu yok ÖrgÜn mezunu,yok Çocuk gelİŞİmİ mezunu yok Önlİsans nasil olcak ... KeŞke baŞarabİlsek ama nerdeeeeee
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!