Sözleşmeli alım yokmuş susucakmıyız!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ofluzeynoş
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:01
Sağı solu aramak yerine oturup biraz ders çalışsanız!Kitap yüzü açmadan atanmayı umudediyorsunuz.Zaten ağustosta yine binlerce okulöncesi öğretmeni alınacak.76 puanla kadro bekleyen var.30 puanla atanamadık diye isyan ediyorsunuz.Biraz yükseltin puanınızı sözleşmeli değil sizde kadrolu atanın.

sen kimin ne yaşadığını veya ne şartlarda olduğunu biliyormusunda kitap açmıyorsunuz diyebiliyorsun ne hakla biz bizlere verilen sözlerden ve yaş sınırından bahsediyoruz anlayıp dinlemeden can sıkma atandıysan git paranı ye sağı solu arıyorsak belki bigün senin de işine yarar biz elbette atanacağız ama yapılan haksızlıklar yanlarına kar mı kalsın benim 40 yaş maduru 3 arkadaşım var.senin bunu anlamaya yaşın müsait değildir

arkadaşlar arkadaşım söyledi 10 000 okul öncesi ataması yapacaklarmış bu doğrumu ne kadarı gerçek? onlarada dersane hocaları söylemiş hiç böyle bir söylenti duyan varmı?

arkadaşlar saçmalamayın. zaten en çok okulloncesinden alım var. ben iki yıl önce 74 ile söz. atandım. hem de taban 74 idi. sözleşmeli çalılıyorum. doğuda çalışmak kolaymı? şimdi puanalr düştü alım çok oh benim aldığım puanla kadro haydi haydi oluyo bir de ağlayın. 70 almayacak kadar saf olmayın. çalışın alın. alan alıyor . diğer bölümler ne yapsın. tutturmuşsuzun matematiğimiz yok diye...ben de meslek çıkışlıyım matemetik yapbiliyorum. zaten 70 almak için matemtik yapmasan da olur. türkçende mi yok 30 soru. eğitim bilimleri çalış. coğrafya çalış.böyle saçma sapan düşünen öğretmen adayları ile aynı böülümde olduğum için utanıyorum. okuloncesi bölümünü o kdar alçattınız ki ağlayarak...diğer bölümler bizi sayenizde küçük kafalılar olrak görüyor.

arkadaşım ben 3 yıldır sözleşmeli çalışıyorum bu sene güyya beni eş durumundan eşimin yanına verdiler hergün 60 km yol gidip geliyorum, yok maaş olur problem ,okulda görev alamassın sözleşmelisin diye( ikinci sınıf insan) artık bıktım bunun sorunlarından yani o kadarda abartmayın sözleşmeliyi keşke atanmadan önce bunları bilseydim bir sene daha oturup çalışırdım ....

Ağzınıza sağlık hocam..

arkadaşlar saçmalamayın. Zaten en çok okulloncesinden alım var. Ben iki yıl önce 74 ile söz. Atandım. Hem de taban 74 idi. Sözleşmeli çalılıyorum. Doğuda çalışmak kolaymı? şimdi puanalr düştü alım çok oh benim aldığım puanla kadro haydi haydi oluyo bir de ağlayın. 70 almayacak kadar saf olmayın. çalışın alın. Alan alıyor . Diğer bölümler ne yapsın. Tutturmuşsuzun matematiğimiz yok diye...ben de meslek çıkışlıyım matemetik yapbiliyorum. Zaten 70 almak için matemtik yapmasan da olur. Türkçende mi yok 30 soru. Eğitim bilimleri çalış. Coğrafya çalış.böyle saçma sapan düşünen öğretmen adayları ile aynı böülümde olduğum için utanıyorum. Okuloncesi bölümünü o kdar alçattınız ki ağlayarak...diğer bölümler bizi sayenizde küçük kafalılar olrak görüyor.

aĞziniza saĞlik hocam bende atanabİlmek İÇİn dershaneye gİdİyorum ve banada aynen sÖyledİklerİnİzİ sÖylÜyorlar kalemİ biraksan puan alir dİyorlar ...

yaa terbiyemi bozmayım diyorum ama evet evet sizlerin seviyesine düşmeyecegim :))))) bi gidin işinize bakın ya kimsanin moralini bozmayın!

yaa terbiyemi bozmayım diyorum ama evet evet sizlerin seviyesine düşmeyecegim :))))) bi gidin işinize bakın ya kimsanin moralini bozmayın!

asude hocam bunlar niye eskileri çıkarıp şimdi yorumlamışlar yoksa bunlar kpss ye çalışıp başka şeye kafaları çalışmayanlarmı?az kaldı hocam az kaldı böyleleri yüksek puanla çırpnıp dursun sanki biz suçluyuz

yok artık ya ne sözleşmesi ne alımı ya !!! alım olursa susmam valla bizler 70 üstü atanacağız diye geceyi gündüze kattık adamlar yata yata atanacaklar mı. sesinizi çıkarmayı düşünene kadar oturun çalışın. bu sölediklerim yaş ile ilgili değil ancak 40 yaşından sonra bir öğretmenin yada memurun ne kadaar yararlı olabileceği konusunda şüphelerim var özellikle okulöncesi için. onunda yönetmelikteki yeri farklı zaten atamalarla ilgisi yok yani.

Sizler ancak YAZA YAZA YAZI GETİRİRSİNİZ.....ASAKALLI DEDEYE GELİNCE SEN ONUDA AYIRT EDEMEMİŞSİNDİR SENİN iyi saatte olsunların gelmiştir..

seni diğer kızlara bırakıyorum onlar cevap verir ben iyi saattekilerle uğraşacağım..sende biraz kadroya geçmek için uğraşsan fena olmaz yazık siz öğretmen mi oldunuz şimdi vay ülkem vayy

arkdaşlar başbakanı rüyamda görmüştümya arkdaş ona takmış yazık ama bakın nasıl rüyam çıktı bize ek atama geldi haziran da.yazık ya size sanki biz atanınca ücretimizi siz ödiyeceksiniz bu kadar bencillik ne diye anlamadımki Allah herkesin kalbine göre versin ne diyim..

elfida hocam hiç muhattap olma öğretmen vasfı taşımayan insanlarla onlarla uğraşırsan onların seviyesine düşersin işte herkes meslek sahibi oluyor ama insan olamıyor ayrıca onlar yüksek puan alıp doğuya atandıkları için kuduruyorlar kimse onları kolundan tutup tercih yaptırmadı biraz önce yazdığım gibi yazıkki öğretmen olmuşlar bu seviyedeki insanlar

elfida hocam hiç muhattap olma öğretmen vasfı taşımayan insanlarla onlarla uğraşırsan onların seviyesine düşersin işte herkes meslek sahibi oluyor ama insan olamıyor ayrıca onlar yüksek puan alıp doğuya atandıkları için kuduruyorlar kimse onları kolundan tutup tercih yaptırmadı biraz önce yazdığım gibi yazıkki öğretmen olmuşlar bu seviyedeki insanlar
sağol arkadaşım yeni üyeymiş sonradan farkettim bende sevincimizi paylaşıp bize bilgi verriler belki diye umuyordum ama meğer fesadlarından ne yapacaklarına şaşırmışlar.bu bölüme son yazışım zaten daha güzel şeyler bizi bekliyor dediğim gibi Allah herkesin kalbine göre versin..............

Sizler ancak YAZA YAZA YAZI GETİRİRSİNİZ.....ASAKALLI DEDEYE GELİNCE SEN ONUDA AYIRT EDEMEMİŞSİNDİR SENİN iyi saatte olsunların gelmiştir..
bizler yaza yaza yazı getirirsek sen niye yazıyosun peki hala,

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri