rabbim hayırlısını göstersin.almaları gerekiyor.bursa önümüzdeki dönem zorunlu eğitime geçiyor ve iki kadro verilmiş. onlarda dağ köyleri zorunlu hizmet bölgeleri.
slm arkadaşlar bu inşallah olacak dediğiniz sözleşmeli atama temmuzdaki sınavdan öncemi olacak bilgisi olan varmı lütfen paylaşın...
ben artık söylenen hiçbirşeye inanmıyorm. neler içn söz verdiler hangisi gerçekleşti?? nimetçubukçu açıklama yaptı bundan sonra sadece ağustosta atama olacak ara atama yapılmayacak dedi haziranda seçim öncesi alım yapılıyor. 2011de toplam 55bin öğremen almı olacak denildi şimdi yapılan açıklamada ise 30bini haziran, 10bin ağustosta yani 40bin alım. bundan sonra hiç sözleşmeli alım yapmayacağız denildi artık bilmiyorum arkasından ne çıkar. dansöz gibiler bi öyle b böyle söylenenle yapılan arasında bu kadar tutarsızlık olmaz. bence çok ümitlenmeyin hayal kırıklığına uğramamak adına ama ümidinizide yitirmeyin. herşey olacağına varır. seçim öncesi sözleşmeli alım olacağını zannetmiyorm. sözleşmeli olupta kadroya geçenlerin sözleşme tarihi ne zaman sona eriyor, okullarıyla ilişiği ne zaman kesiliyor. bu hemen olacak birşey değil bellli bir süre gerekiyor. genelde sözleşmeli alım boşalan yerlere yapıldığı için ağustos sonrasını bulur gibiArkadaşlar bu iş için uğraşanlardan biriyim ve sözleşmeli alım olacak .Bir çok vekille görüştük bakan bizzat söyledi.Emin olun.
casemine hocam bazı arkadaşlar bu 30000 alımda da sözleşmeli alacağını düşünüyor ama bu kadrolu alım olcak 1 haziranda açıklanacak.Kesin konuştuğum konu buydu.Bunun dışında ayrıca sözleşmeli alacağını sanmıyorum.Zaten kpss den sonra alım yapacak ağustosta o arada ekstra atama yapmaz bunlar.Zaten vaatleri 12 hazirana kadar hepsinin resmi yazı olsa bile bir sorun çıkartmayı iyi biliyor bu hükümet
sözleşmeli alım olacak.Israrla söylüyorum.Ağustosta 10 000 olacak vs hikayesi bazı sendikaların yaygarısı.Bizzat bakan söyledi bir hafta önce.Sınavdan önce olacak.Aynı prosödür işleyecek dedi.
Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.
Kayıt Ol!