sözleşmeli alım varr:))))

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ogretmencik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:54
rabbim hayırlısını göstersin.almaları gerekiyor.bursa önümüzdeki dönem zorunlu eğitime geçiyor ve iki kadro verilmiş. onlarda dağ köyleri zorunlu hizmet bölgeleri.

slm arkadaşlar bu inşallah olacak dediğiniz sözleşmeli atama temmuzdaki sınavdan önce mi olacak?bilgisi olan varmı?lütfen paylaşın.....

slm arkadaşlar bu inşallah olacak dediğiniz sözleşmeli atama temmuzdaki sınavdan öncemi olacak bilgisi olan varmı lütfen paylaşın...

slm arkadaşlar bu inşallah olacak dediğiniz sözleşmeli atama temmuzdaki sınavdan öncemi olacak bilgisi olan varmı lütfen paylaşın...

evt arkadaşım sınavdan önce olsun diye uğraşıyoruz.

sözleşmeli olarak atanmayı bekleyen ne kadar kişi vardır

sınavdan önce olacak puan maksimum 40-43 aralığında kalır.

Arkadaşlar bu iş için uğraşanlardan biriyim ve sözleşmeli alım olacak .Bir çok vekille görüştük bakan bizzat söyledi.Emin olun.
ben artık söylenen hiçbirşeye inanmıyorm. neler içn söz verdiler hangisi gerçekleşti?? nimetçubukçu açıklama yaptı bundan sonra sadece ağustosta atama olacak ara atama yapılmayacak dedi haziranda seçim öncesi alım yapılıyor. 2011de toplam 55bin öğremen almı olacak denildi şimdi yapılan açıklamada ise 30bini haziran, 10bin ağustosta yani 40bin alım. bundan sonra hiç sözleşmeli alım yapmayacağız denildi artık bilmiyorum arkasından ne çıkar. dansöz gibiler bi öyle b böyle söylenenle yapılan arasında bu kadar tutarsızlık olmaz. bence çok ümitlenmeyin hayal kırıklığına uğramamak adına ama ümidinizide yitirmeyin. herşey olacağına varır. seçim öncesi sözleşmeli alım olacağını zannetmiyorm. sözleşmeli olupta kadroya geçenlerin sözleşme tarihi ne zaman sona eriyor, okullarıyla ilişiği ne zaman kesiliyor. bu hemen olacak birşey değil bellli bir süre gerekiyor. genelde sözleşmeli alım boşalan yerlere yapıldığı için ağustos sonrasını bulur gibi

nedir çektiğimiz bu eziyet bilmem... yeter artık netleşiiiiiiiiiiiin şu söylentide rahatlıyalım yaaaaaaaa. sözleşmeli alım olcakmı ,olmayacakmı birileri çıkıp resmi bir açıklama yapsın. yok biri çıkmış öyle demiş, biri çıkmış böyle demiş demişlerle olmuyo işte resmiyet kazanmadan.insanın inanası gelmiyo......

casemine hocam bazı arkadaşlar bu 30000 alımda da sözleşmeli alacağını düşünüyor ama bu kadrolu alım olcak 1 haziranda açıklanacak.Kesin konuştuğum konu buydu.Bunun dışında ayrıca sözleşmeli alacağını sanmıyorum.Zaten kpss den sonra alım yapacak ağustosta o arada ekstra atama yapmaz bunlar.Zaten vaatleri 12 hazirana kadar hepsinin resmi yazı olsa bile bir sorun çıkartmayı iyi biliyor bu hükümet

arkadaşım bu kadar psikolojimiz bozulmuşken düşüncelerini kendine saklasan.nimet çubukçu müsteşar başbakan bile var dedi sen neye göre insanların canını sıkıyosun ayrıca hatırlatim geçen yıl 9 TEMMUZDA ATAMA OLDU........SINAVDAN BİR GÜN ÖNCE

:) sözleşmeli alım olacak.Israrla söylüyorum.Ağustosta 10 000 olacak vs hikayesi bazı sendikaların yaygarısı.Bizzat bakan söyledi bir hafta önce.Sınavdan önce olacak.Aynı prosödür işleyecek dedi.

:) sözleşmeli alım olacak.Israrla söylüyorum.Ağustosta 10 000 olacak vs hikayesi bazı sendikaların yaygarısı.Bizzat bakan söyledi bir hafta önce.Sınavdan önce olacak.Aynı prosödür işleyecek dedi.

ben inanıyorum olacağına çünkü bu şimdiye kadar hep böyle oldu bu atamada neden olmasın

buradaki milli eğitim müdürlüğüne bakanlıktan gelen müfettişler söylemişler okul öncesi alımın çok fazla olacağını puanın 0veya 20 ye düşeceğini anlatmışlar bu konuşmaya şahit olan arkadaşım söyledi.

ahh biran önce resmi bi açıklama yapılsa bide oh be desek böyle o demiş bu demişle olmuyo işte arkadaşlar o kadar çok hayal kırıklığına uğradıkki bi daha yaşamak istemiyorum bi açıklama yapsalar bu kadar zor mu? ya of of

Arkadaşlar bende bugün başvurumu onaylatmaya gittim.orada sordum sözleşmeli alım varmı diye.çalışan bayanda sözleşmeli alım olacağını söyledi.ist bahçelievlerde arkadaşlar bilginize yakın zamanda inşallahresmi açıklamada gelir.

keşke biran önce açıklasalar neyn ne olacağına böylee hiçbirşeye adapte olamıyoruz.inş alım sayısıda çok olur da herkes gider gerçekten beklemek çok zor.

Nimet Çubukçu ve MEB Müsteşarıyla görüşen 30.000 ek öğretmen ataması isteyen facebook grubundaki üyeler Nimet Çubukçu ve müsteşarla görüştüklerini alım olacağını söylediler.
30.000 EK ÖĞRETMEN ATAMASI İÇİN VARINI YOĞUNU ORTYA KOYAN VE EK ÖĞRETMEN ATAMASININ OLMASINDA BÜYÜK EMEKLERİ OLAN FACEBOOKTA SAYILARI 33 BİNİ BULAN ÖĞRETMEN ADAYLARI BUGÜN YİNE NİMET ÇUBUKÇU VE MEB MÜSTEŞARIYLA GÖRÜŞME YAPTILAR.
BAKAN VE MÜSTEŞARLA GÖRÜŞME YAPAN ARKADAŞLARDAN ALDIĞIMIZ BİLGİYE GÖRE SAYIN NİMET ÇUBUKÇU VE MEB MÜSTEŞARI 1 HAZİRANDAN SONRA KADROYA GEÇEN SÖZLEŞMELİLERİN YERİNE SÖZLEŞMELİ ALIMI OLACAĞI YÖNÜNDE BİLGİLER ALINMIŞ.
ATAMA BEKLEYEN ÖĞRETMEN ADAYLARINA MÜJDEYİ VERİYORUZ. HAYIRLI OLSUN 13 mayıs 2011 tarihli bir haber.allahım inşallah yaaa nolur bizlerde atanalım artık

inşallah hadi bakalım

bugün tercihlerimi onaylattım ama olmayacağı zaten baştan belli 58 den aşağısını görmez bence kadrolu atama.ama bak şimdi bu haberi okuyunca daha bi ümitlenmeye başladım. inşallah hayal kırıklığına uğramayız yine.

ben olacağını düşünüyorum şimdiden sizlere hayırlı olsun arkadaşlar..inşallah hepiniz atanırsınııızz!...

cypress arkadaşım msjını okuyunca benimde şimdiden teşekkür edesim geldi.sözleşmeli alım olursa bu sefer atanacakmışım gibi bir his var içimde çünkü.inşallah benim içinde herkes içinde hayırlısı olur.gerçi nekadar istesekte en başta hayırlısını istemek önemli olan değilmi?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri