Sözleşmeli alım iyice zora girdi!!!!!!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muamma1980
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:19
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@muamma1980
Benim gibi sözleşmeli alımı bekleyen arkadaşlar sınavdan önce sözleşmeli atama yapılması için elinizden ne geliyosa yapın derim.Bakanlık alım yapmamakta kararlı görünüyor.Kararlarından döndürmemiz lazım.Ağustos atamasıda baya az olacak deniyor.Hadi bi gayret.Şu sözleşmeliyi söke söke alalım.

bu forumda hiç mücadele azmi yok ya da kimse ne yaptığını pek paylaşmıyor

Sanırım öyle.Aslında popüler bir site bölüm olarak ama milletten pek ses seda çıkmıyor.Organize olmamız gereken bir durum olsa asla olamayız.İyiki diğer branşlar öyle değil.Arkadaşlar çok çabalıyorlar.Yoksa iyice yanmıştık.

sözleşmeli atama olmalı ama çok zor çünkü sözleşmelileriden kadroya geçeceklerin sözleşmelerinin feshi 1eylül bu demek oluyorki ümit yok denecek kadar az

ne gerekiyorsa yapalım..

arkadaşlar şubatta ek alım yok demişlerdi herşey elimizde facedeki SÖZLEŞMELİ DE OLSA ATANMAK İSTİYORUM grubuna dahil olun mücadele edelim.bizim bölümümüzde 30 lara inecek puanlar bu sözleşmeli olursa ben sabahtan beri mebi,akimi,bimeri arıyorum mail atıyorum.

evet sözleşmeli alım olursa 30 lara iner bir ümit belli olmaz bunların işi belki olur sözleşmeliler atanırsa zaten yer boşalmış olacak 1 eylüle kadarbeklemekle değil bence

zaten büyük haksızlık var arkadaşlar puan 39 anlamsız sözleşmeli atananların hepsinin puanı yüksek ve herkes tercih yapacak bizlerin atanması bu durumda hayal ve puanın bu kadar düşük olması anlamsız bence bizim işimize yaramıycak bu neden böyle yaptılar anlamış değilim hala boşuna tercih yapacaz

zaten büyük haksızlık var arkadaşlar puan 39 anlamsız sözleşmeli atananların hepsinin puanı yüksek ve herkes tercih yapacak bizlerin atanması bu durumda hayal ve puanın bu kadar düşük olması anlamsız bence bizim işimize yaramıycak bu neden böyle yaptılar anlamış değilim hala boşuna tercih yapacaz
katılıyorum...

Sözleşmeli atanmak için vargücünüzle çalışmanıza anlam veririm ama, ''buyrun isteğiniz kabul edildi'' denildikten sonra sözleşmeli atansanız, sonra da ''kadro isterük'' diyeceğinizi bildiği için, bakanlık da ne yapacağını şaştı.

neden öyle biliyor musun arkadaşım kesin 39 puan alan ve atanması gereken arkadaşlar vardır o yüzden puanı bu kadar çekmişlerdir şartlar onlara uygun olsun neden atadınız denilmesin diye!!

Sözleşmeli atanmak için vargücünüzle çalışmanıza anlam veririm ama, ''buyrun isteğiniz kabul edildi'' denildikten sonra sözleşmeli atansanız, sonra da ''kadro isterük'' diyeceğinizi bildiği için, bakanlık da ne yapacağını şaştı.

arkadaşım bakanlık şaşırmaz alsın tüm sözleşmelileri kadroya bu alımada sadece açıkta olanlar başvursun bizde kendimizi sözleşmeli için yırtmayalım değilmi ama.kimse bayılmıyo sözleşmeli atamaya yeterki iş bulalım havasında millet anladın sanırım

Bence bu alıma sözleşmemlilerin başvurusunun engellenmesi durumu olmaz.Ancak şimdi hepsi peşinen kadroya geçecek hiç sözleşmeli olmayacak ancak o zaman sadece dışardakilere başvuru şansı olur(Bu mümkün değil)
Kadroludan sonra boşalan yerlere tekrar kadrolu olsun deniyo keşke olsa ama buda mümkün değil çünkü zaten ağustosta atama var sınav sonrasına kalır yeni bir atama hemde seçim sonrası katiyetle olmaz.
Tek şansımız boşalan yerlere sözleşmeli alımı yaptırabilmek sınav öncesi.Fakat eğitim bir sen ve siyasiler ayrıca bakanlık çok kararlı görünüyor sözleşmeli yapmamak için.
Baskı gerekiyor.Ankaraya gidildi, yarın ist gidilcek, zamana ilan verilecek, herkes tanıdıklarını arama çabasında,mailler,tiwitler gırla gidiyor. Başka neler yapılabilir.Tercih süresi bitmeden bu iş hallolmalı.
Başbakanın oy kaygısı yok. Bilemiyorum durumumuz zor görünüyor.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri