sözleşmeli alım iptal flaşşşşşşşşşş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ktemel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
MEB'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama
Milli Eğitim Bakanlığı, açıklama yapılmasının gerekli olduğunu belirttiğimiz iki konuya ilişkin bir duyuru yayımladı... 1-) 30 bin kadrolu öğretmen atamasında, kadroya geçen sözleşmeli öğretmenlere yeni KHK çerçevesinde, bulunduğu yerde veya atandığı yerde kadroya atanabilmesi için tercih hakkı sunulacak. 2-) Bakanlık ayrıca daha önce 15 bin sözleşmeli öğretmen alacağını ilan etmişti. Yeni durum dolaysıyla bu duyuru iptal edilmiştir. Yaz dönemi alımlarının tümü kadrolu olacaktır. Ancak takcim, kadroya geçenlere sunulacak tercih hakkı sonrasında belli olacağından, atama takvimi daha sonra yayımlanacaktır

Of bu İŞ bİtmİŞtİr.artik dÜŞÜk puanlarla atanmak hayal.o kadar aÇik olmasina raĞmen .bu İŞ bİrİlerİne yaradi.sÖzleŞmelİler kadroya geÇsİn bİzden ne İstedİler yaaa off yaziklar olsun

otur ders çalış belli oldu offf ki ne offff

Haklisin İnŞ İyİ puanlar alirizzz allahim da ataniriz.hakkimizi aliriz

Ancak 4 Haziran 2011 tarihli Resmî Gazete'nin 27954 (Mükerrer) sayısında, Devlet Memurları Kanununun 4 üncü Maddesinin (B) Fıkrası ile 4924 Sayılı Kanun Uyarınca Sözleşmeli Personel Pozisyonlarında Çalışanların Memur Kadrolarına Atanması Amacıyla Devlet Memurları Kanununda Değişiklik Yapılmasına Dair 632 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname (KHK) yayımlanmıştır. Bu KHK doğrultusunda mevcut sözleşmeli öğretmenlerin kadroya geçirilmesi işlemi tesis edildikten sonra Bakanlığımızda sözleşmeli (4/B) olarak görev yapan öğretmen kalmayacağı için bundan sonra atamaların tamamının kadrolu (4/A) olarak yapılması planlanmıştır. 2011 Yaz Dönemi kadrolu öğretmen atamasına ilişkin takvim ise hukuki süreçler tamamlandıktan sonra ileriki tarihlerde kamuoyuna duyurulacaktır.
Ayrıca, 01.06.2011 tarihinde kadrolu olarak ataması yapılan 14.277 sözleşmeli öğretmen için söz konusu KHK ile birlikte yeni bir hukuki durum doğmuştur. Bu öğretmenlerimizin mağdur olmaması için şu an görev yaptığı yerde veya atandığı yeni kurumda kadrolu olarak görev yapabilmesine yönelik tercih hakkının olacağı yeni bir işlem tesis edilecektir.
Kamuoyunun bilgisine saygı ile duyurulur.

Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği

Bu haber 3,852 defa okundu.
Forumdan seçmeler 4 Haziran 13:24En sonunda müjdeyi aldık/Hayırlı olsun30 Mayıs 11:21Ziraat bankası :::::1984 ve öncesi doğanlar insan değil mi ?31 Mayıs 08:02Borsayla ilgili görüş yazarken (Çok Önemli SPK Kararı )14 Ocak 19:07Anbar memuru arkadaşlar giyecek yardımı aldınız mı?30 Mayıs 17:46İşine son veriyorum...kovuldun...(bilen bir meslektaşım bunu açıklasın)1 Aralık 20:46DGS 201130 Nisan 02:10Haziranda mezun olacak erkek arkadaşların dikkatine(Ağustos askerlik)
Yorumlar Yorum yaz İlgili haberler

Son haberler
Diğerleri

Önemli haberler
Diğerleri
Son ilanlar
Günün diğer ilanları

İletişim | Reklam | Sitene ekle | Hakkında 1999 - 2011 © Memurlar.Net.

Tek kelimeyle artık ben söliycek birşey bulamıyorum.....

Of bu İŞ bİtmİŞtİr.artik dÜŞÜk puanlarla atanmak hayal.o kadar aÇik olmasina raĞmen .bu İŞ bİrİlerİne yaradi.sÖzleŞmelİler kadroya geÇsİn bİzden ne İstedİler yaaa off yaziklar olsun

arkadaşım neden kendini düşük puan ile atmaya şarlıyorsun. sen koskoca üniversite bitirmişin. istesen çok güzel puanlar alırsınn.emin ol bundann.

yeni mezunlara niye haksızlık olsun ki onların önü açılacak.

nerde var bu yaz ya ben göremiyorum

gizemli nehir adresi verde bizde bakalım

ben personel meb tede mebin kendi sayfasında da senin yazdıklarına rastlamadım

memurlar.net e bakin kesin iptal demiyorlar ama sanirim iptal olacak ve agustosta kadrolu alacaklar hakkaten cok uzgunum

başbakana kötü sözler söyleyenler beddua edenler kadroya aldı diye 360 derece döndüler allah razı olsun diyorlar mağduriyetlerini unuttular. iki saatte kadroya alıverdi madem imkanın vardı niye 5 yıl önce kadroya geçirmedin. 5yılla 1yılı aynı tuttun.kemal amca herkesi kadroya alcaz dedi başbakan onu dinledi aldı baktı koltuk sallanıyor oy uğrana yoksa seçim olmasa kimseyi kadroya almazdı bu adam.hala bizleri mağdur ediyor.yok 15 yok 10 yok 25 bin kimin ne dediği belli değil. yazık gerçekten yazık devletimiz kimlerin elinde pardon ama bunlar dansözleri bile geçti çok iyi kıvırıyorlar.

sınav ücretini aldılar 5yıl boyunca millet yüksek puan almak için her sene sınava girdi .bu sene yine aldı sınava girmek isteyen arkadaşlardan bir süre sonra atama yaptı sözleşmeli kadroya geçti iki gün sonra tüm sözleşmeliler kadroya alındı bu arada paralar langırt cebe.şimdide sözleşmeli alacaktı 15bin vazgeçti kadrolu dedi ondanda vazgeçti ağustosta 10binkadrolu olacak ondan da vazgeçti ağustosta 25 bin diyo bu ne ya resmen bizlerle dalga geçiyor yok öyle yok böyle bende 12haziranda senle vazgeçcem başbakan.ilçe parti başbanı bana partiye üye ol seni yerinden ellemeyiz senin atamayı bizim parti yaptı diyorsa buna diyecek sözüm yok herşey ortada hala haksızlık olduğu halde bu partiyi savunan varsa yolunuz açık olsun türkiyeyi satmaya devam edin.pardon çok doluyum bize yapılan bu haksızlıklar umarım son bulur.başbakan beni kadrolu olarak kapının önüne atasan bile oyum sana değil.kul hakkını öbür tarafta socam sana.

haberi ağlayarak okudum allah onları nasıl biliyosa öyle yapsın bu kadar insanın duygularıyla oynadılar. allah ta onların içini acıtsın ahımı koymasın öbür dünyada elim yakalarında kalsın inş... onları mağdur etmeyelim diye bizi mahvettiler ... zamanında bizde çok mağdur olduk hala devam ediyor mağduriyetimiz bizim hakkımızı kim verecek o zaman of ya böyle olmamalıydı ya çook üzgünüm

arkadaşlar sözün bittiği yerdeyiz hepimize geçmiş olsun...diyecek söz bulamıyorum artık yazıklar olsun yaa...

Bİrde 30 bİn atama yaptik dİye hava atiyorlar.yuhhhhh

arkadaşlar bence birlik olup biran önce mahkemeye başvuralım başka bölüm mezunlarının okul öncesi öğretmeliği yapması engellenirse emin olun atanmayan meslektaşımız kalmaz. ağustsa kadar bişeyler yapmalıyız

alsınlar atamalarını başlarına çalsınlar,artık ben pes ettim,bu saatten sonra uğraşıpta öğretmen olamam boşuboşuna okumuşum,1000oyum olsa 1 tanesini vermem bu hükümetee

ya bu ne oynaklık üfff be!bu hafta bişey haftaya bişey bakalım sonraki hafta bişey...devlet dediğin istikrarlı olur biraz be!ben boşuna çalışıyorum.haytta alamam o puanı:( :( :(

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri