sözleşmeli alım iptal flaşşşşşşşşşş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ktemel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
kesin tarih bile söylendi bu durumda bir çare bulunması gerekiyor..suan iptali filan KESİN olarak söz konusu degil suan söz konusu olan durum insanların kafalarını karıstırmıs olmaları ve bunun içinde mutlaka meb ten resmi bir acıklama gelecektir..Bizim suan inanmamız gereken meb ten yapılacak RESMİ açıklama olmalı arkadaşlar...
Arkadaşlar başbakan az önce canlı yayındaydı ve dediki on bin alım ağustosta olacak.Ve 14 bin küsür alımla birlikte 24 bin küsür alım 29011 yılı için yapılmış olacak dedi.Yani alımların kadrolu olacağını söyledi.İptalden bahsetmedi.Sadece sözleşmeli alımın iptal olduğunu onun yerine alımların kadrolu olacağını belirtti.Bekleyip görelim bence.İsterseniz meb personeli ne bakabilirsiniz.Orda verildi az önce.

arkadaşlar diğer sitelerde herkes ayaklanmış eğer bir an önce bişeyler yapmazsak atanmak hayal bize

Arkadaşlar ben bimere meb bilgi edinmeye başbakanlığa ve cumhurbaşkanlığa e devlet üzerinden mailler attım.Herkes yapıyor.Diğer bütün branşlar.Bence sizlerde tepkilerinizi dile getirin.Atama söz verildiği tarihte yapılsın.İsterlerse yaparlar.Tabiki buda bizlerin elinde.Çıkarın sesinizi.Oflamakla olmuyor.

ben atandım atanmasına. allah sizede nasip etsin ama zaten 30 bin alındı. tekrar almak mezunlara haksızlık degil mi neden bencillik yapıyorsunuz.

atandıysanız bizim atamamız hakkında yorum yazmayın lütfen

arkadaşlar tartışmayın. haklı yeni mezuna haksızlık. zaten 30 bin alım oldu. bence dogru olanı iptaldi. ders çalışmak tek kurtuluşşşşşşşşşş.......:emot22:

sacmaladıgının farkındamısın sen yeni mevzun olacan diye kopya madurları seni mi beklesin nerde 30 bin alım yapıldı bircepten diger cebe konuldu yeni alına sadece 10 bin kişi ya nekadar sacma sapan yorum lar yapıyosunuz anlamadım destek olacagına doru diyosun cok yazık sana da senin gibi düşünenlerece

Eyvah eyvah durumumuza

kpss de en büyük haksızlık yapıldı kopyacılar atandı 2 sınavda standart sapmalar yer değiştirdi puanlar olduğunun aşağısına çekildi vs vs benim 57 .003 olan puanım oldu 45.286 benim gibi nice canları yanan var tabii sonuçta kısmet ama kısmetimizi de neredeyse baştakiler belirliyor

aynı durum benimde başıma geldi...55 olan puan 45,793 olarak bana döndü ve aynı netleri bırakmama rağmen,çocukla uğraşırken biryandan ders çalışmaya çalışıyorm.hakkımız yiyenlere hakkımı helal etmiyorum,bundan sonrada bi beklentim yok artıkkkk...

ders çalışamıyorum .allah cezasını versin hepsinin.birinin dediği diğerini tutmuyor.

Benim de 62 küsürlerde olan puanım 57,325e düştü.kimse şimdi yeni mezunlara haksızlıktan söz etmesin,geçen sene vaktiyle ben de mezundum,bana yapılan haksızlık değil miydi???Sözleşmeli de olsa atanmak istiyorum

sacmaladıgının farkındamısın sen yeni mevzun olacan diye kopya madurları seni mi beklesin nerde 30 bin alım yapıldı bircepten diger cebe konuldu yeni alına sadece 10 bin kişi ya nekadar sacma sapan yorum lar yapıyosunuz anlamadım destek olacagına doru diyosun cok yazık sana da senin gibi düşünenlerece

canımmmmmmmmm asıllllllllllllllll sana yazıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....................

ALINTI.....
Semra hocaadan alıntıdır.. (facebook)
meb bilgi edinmeyi aradım biraz önce yine temmuz atamasının iptali söz konusu değil dedi, başbakanın söyledikleri yanlış anlaşıldı geceden beri telefon susmuyo bu sözleşmeli alım+ ağustos 10 bin toplam 24 bin olcak dedi iptal söz konusu değil dedi, bakanın söylediği halen geçerli dedi..

]ALINTI....
Yarın resmı acıklama gelıcek buyuk ıhtımalle ...
Bugun kardeşlerım ıstanbulda bakana kadar ulaştı basbakanda bılgılendırıldı ...
Hıc bır zaman yanılmadım bundada allah utandırmasın ...
Sımdı dıycekler resmı acıklama nerde falan fılan bılıyorum herkesın psıkolojısı bozuk anlıyorum ama bızlere soylenende yarın resmı acıklama yapılacagı bakanın surecı basın onunde aktardıgı eger klavuz hazır olmasa tarıhlere kadar veremıyecegını o yuzden rahat olmamızı...
Mebde kı calısanların basbakanın konusmasından haberdar bıle olmadıgını bakanın direktıfıyle Su asamada klavuza son seklının verıldıgı
Yarın mutlu son olucak ınşallah...

önce bir mezun olun sonra hak arayın.bütün sözleşmeliler kadroya geçti bundan sonra kadrolu alıımı olacak sanıyorsunuz .......bundan sonraki alımlar hep sözleşmeli olur.en büyük haksızlık bize oldu bir sene boyunca kpss yüzünden alt üst olduk sokaklara döküldük mailler yağdırdık telefonları kilitledik ....................biz bunlarla uğraşıken siz mezun olmamışlar rahat rahat ders çalıştınız elinizi hiç bir şeye sürmeden şimdi şurda bir hafta önce sözleşmeli alım yapılacak dendi stres yaptınız .işte biz o stresi 1 senedir yaşıyoruz.2009 kpss girmiş birisi 70+70 ile 65 alıyor 2010 kpss girmiş aynı neti yapmış olan 50 alıyor .kime haksızlık oldu bu atama geç kalınmış bir atama zaten o yüzden hiç strese girmeyin atama olacak....hüseyin çelikte kimm .meb sözü geçerli .bugun meb özel kalemi ile görüştük meb sözü geçerli iptal felan yok belki sözlemeli değil kadrolu alım olur diye açıklama geldi.oooooooo yüzden sedece kendinizi düşünüp sevinmeyinnnn.gün gelecek aynı şeyleri sizde yaşayacaksınız o yüzden empati kurunnn

eger kadrolu olursa puanlar yine çok düşmez 50 yi hiç görmez of ya çok canmım sıkıldı ne olcak şimdi.

facedeki gruba gelin arkadaşlar orada müthiş bi mücadele var.bırakın yeni mezunları onlar sizin ne çektiğinizi anlayamaz bir yıl burnumuzdan geldi.

NE bu gerginlik ya şok oldum birincisi sözleşmeli hakkında bi açıklama yok buda demektirki iptande yok uydurmayın ikincisi hüseyin çelik yetkili biri değil o sadece temmuzdaki sözleşmelinin alınması mantıksız olur kadrolu olarak alınmalı demişti çok açık ve ne t bi şekilde söyledi ki bunu bakanlığa ileteceğim dedi son söz bakanlıktadır yani yetkili olan kişide şuan için aksi bir haber olmadığı için temmuz ataması olacaktır bi açıklama yapılırsa o zaman atışalım ama şuan böyle bişey yok bu konuyu açan arkadaş araştırıp konuyu bilip öyle açalım gereksiz yere zihinleri meşgul etmeyelim. her haberi konu açmaya gerek yok hüseyin çelik bir teklifte bulunmuş o kadar başka bi önemi yok şuan için ne zaman resmi bir açıklama gelirse o zman kaygısına düşelim şimdi erken

başbakana baskı yapmalıyız arkadaşlar böyle olmaz 32,güne mail atalım hadi

NE bu gerginlik ya şok oldum birincisi sözleşmeli hakkında bi açıklama yok buda demektirki iptande yok uydurmayın ikincisi hüseyin çelik yetkili biri değil o sadece temmuzdaki sözleşmelinin alınması mantıksız olur kadrolu olarak alınmalı demişti çok açık ve ne t bi şekilde söyledi ki bunu bakanlığa ileteceğim dedi son söz bakanlıktadır yani yetkili olan kişide şuan için aksi bir haber olmadığı için temmuz ataması olacaktır bi açıklama yapılırsa o zaman atışalım ama şuan böyle bişey yok bu konuyu açan arkadaş araştırıp konuyu bilip öyle açalım gereksiz yere zihinleri meşgul etmeyelim. her haberi konu açmaya gerek yok hüseyin çelik bir teklifte bulunmuş o kadar başka bi önemi yok şuan için ne zaman resmi bir açıklama gelirse o zman kaygısına düşelim şimdi erken

arkadasım galıba basbakanın acıklamasını dınlemedın saygılar

hocam hangisini diyorsunuz sözleşmelide olsa atanmak istiyoryum grubu var gerçekten orta çok iyi örgütlenmiş arkadaşlar .bizde destek çıkalımben arkadaşlaımı aradım mail atp tel arıyoruz ..baskı yapalımmmmm
facedeki gruba gelin arkadaşlar orada müthiş bi mücadele var.bırakın yeni mezunları onlar sizin ne çektiğinizi anlayamaz bir yıl burnumuzdan geldi.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri