sözleşmeli alım iptal flaşşşşşşşşşş

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ktemel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:05
artık bilgisayarı açmaktan korkuyorumacaba şimdi ne felaket haberi alacağım diye kopyacılardan sonra şimdide bu şekilde madur edildik hakkımı helal etmiyorum iki dünyada da yaptıklarının bedelini çeksinler inşallah kadroya geçen arkadaşlara hayırlı olsun allah bizede nasip etsin inşallah

ya arkadaslar eger temmuzda alinirsa iyi birsey ve sozlesmeli kavramini ortadan kaldirmaya calisiyorlar bu iyi bir sey .almasinlar sozlesmeli onun yerine kadrolu alsinlar zaten az kaldi bizden 10 bin yeni atamada yeni mezunlara kalsin.

Yeni mezunlara haksizlikmis bizede haksizlik yapildi kopya cekilerek bizim hakkimiz nerede yeni mezunlar ?

Başbakan Tgrt' de , Ağustos Sonunda 24.270 yeni öğretmen atanacak.

Tgrt Haberde Sözleşmeli personelin kadroya geçişi ve öğretmen atamaları hakkında önemli açıklamalarda yapıldı

05 Haziran 2011 Pazar 08:41
12
14
16
18

Başbakan Recep Tayip Erdoğan; Bütçe yılı içerisinde 55 bin öğretmen teklifi geldi bütçe şartları için bu yıl 40 bini ,30 bin 10 bin şeklinde gerçekleştirmek istedik , 2011 40 bin kadrolu öğretmen ataması 30 bini 1 Haziranda atandı ,30binin 14 270 sözleşmeli ien kadroya geçti ,khk ile yeni bir hukuki durum oluştu arkadaşlar inceledi bellkide Ağustos sonunda 10 bin atama daha yapmak sureti 40 bin , 14,270 kadro 10bin ile birleşerek 24.270 öğretmen ataması yapmış olacaz

arkadaşlar diğer sitelerde herkes ayaklanmış eğer bir an önce bişeyler yapmazsak atanmak hayal bize

Yeni mezunlara haksizlikmis bizede haksizlik yapildi kopya cekilerek bizim hakkimiz nerede yeni mezunlar ?

aynen hocam lanet olsun bu düzene ya her saat bişey değişiyor bu ülkede. birazcık hevesim vardı o da gitti. ne bu ya nasıl iş bu anlamadım gitti. yeni mezsunlara haksızlığı düşünüyorlar bizi düşünmüyorlar.

milleti kadroya geçirene kadar herkezi sözleşmeli yapıp işe alsaydılar daha iyi olmazmıydı. daha sonra sırayla kadroya alabilirlerdi herkezi. sanki acelesi vardı kadronun.

ağzımıza bir parmak bal çalıyorlar sonrada bir paket acı biber yediriyorlar. bi öyle bi böyle konuşuyorlar. sözleşmeli alıyorum diyorsan bunu değiştirmeyeceksin. inşallah millet ayaklanır olay çıkarda geri adım atarlar.

siz de bu durum karşısında sanki alkış tutar gibisiniz... merak etmeyin, temmuzdan önce alırlar... :)

ben atandım atanmasına. allah sizede nasip etsin ama zaten 30 bin alındı. tekrar almak mezunlara haksızlık degil mi neden bencillik yapıyorsunuz.

kpss de en büyük haksızlık yapıldı kopyacılar atandı 2 sınavda standart sapmalar yer değiştirdi puanlar olduğunun aşağısına çekildi vs vs benim 57 .003 olan puanım oldu 45.286 benim gibi nice canları yanan var tabii sonuçta kısmet ama kısmetimizi de neredeyse baştakiler belirliyor

arkadaşlar 10000 sözleşmeyi neden yaptı usta öğretici çalıştıramayacağı için yargıtay kararı bozdu şimdi işletme mezunları dahi yerimizi aldı biz birlik olup dava açsaydık rehberlik gibi 0 la dahi atanmıştık haksızmıyım

ben atandım atanmasına. allah sizede nasip etsin ama zaten 30 bin alındı. tekrar almak mezunlara haksızlık degil mi neden bencillik yapıyorsunuz.

arkadaşım senin tuzun kuru tabi, ne bencilliğinden bahsediyorsun sen. bizim puanlarımız kopya yüzünden düşürüldü ve şimdi sınava girecek olanların böyle bir sorunları olmayacak. şimdi sana soruyorum kime haksızlık yapılıyor?

Artık içimden konuşmak gelmiyor arkadaşlar. oyuncak olduk yaaaa. Tam da yüksek puanlılar gitti atanma sınırındayım. Sözleşmelide kesin giderim diyordum. Sözün bittiği yerdeyim. ALLAH HEPSİNİN MÜSTAHAKINI VERSİN İNŞALLAH !!!!!

Artık içimden konuşmak gelmiyor arkadaşlar. oyuncak olduk yaaaa. Tam da yüksek puanlılar gitti atanma sınırındayım. Sözleşmelide kesin giderim diyordum. Sözün bittiği yerdeyim. ALLAH HEPSİNİN MÜSTAHAKINI VERSİN İNŞALLAH !!!!!
amin hocam amin

arkadaşım senin tuzun kuru tabi, ne bencilliğinden bahsediyorsun sen. bizim puanlarımız kopya yüzünden düşürüldü ve şimdi sınava girecek olanların böyle bir sorunları olmayacak. şimdi sana soruyorum kime haksızlık yapılıyor?

ne tuzun kurulugundan söz ediyorsun o sınava girdim. bende puanım düştü. hemde ikinci sınavda 14 net egitim den fqzla yapmama ragmen. bende geçtim oralardan. sınav iptal oldu iki ay da dersaneye gittim emek verdim.

aynı durumdayız arkadaşım isyan etmiyeyim diyorum ama resmen ruh sağlığım bozuldu bu son şansımdı ilk defa bu kadar yaklaşmıştım hayallerime....

ne tuzun kurulugundan söz ediyorsun o sınava girdim. bende puanım düştü. hemde ikinci sınavda 14 net egitim den fqzla yapmama ragmen. bende geçtim oralardan. sınav iptal oldu iki ay da dersaneye gittim emek verdim.

neyden bahsediyorsun arkadaşım ya! geçen sene bende dersaneye gittim! kendimce iyi bir puan aldım! ama şerefsizler yüzünden puanım düştü!!! atanamadım ve hala daha da atanamadım!!!! o pislikler atandı!!! emekten bahsediyorsan, biz hala emek veriyoruz!!! hala ders çalışıyoruz!!! millet zaten gergin! atandıysan bize laf yetiştirme git okulunda mutlu mesut görevini yap! tok açın hailinden anlamaz! temmuzdaki alım olacak rabbimin izniyle!

kesin tarih bile söylendi bu durumda bir çare bulunması gerekiyor..suan iptali filan KESİN olarak söz konusu degil suan söz konusu olan durum insanların kafalarını karıstırmıs olmaları ve bunun içinde mutlaka meb ten resmi bir acıklama gelecektir..Bizim suan inanmamız gereken meb ten yapılacak RESMİ açıklama olmalı arkadaşlar...

aynı durumdayız arkadaşım isyan etmiyeyim diyorum ama resmen ruh sağlığım bozuldu bu son şansımdı ilk defa bu kadar yaklaşmıştım hayallerime....

allah gönlüne göre versin arkadaşımm

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri