Sorumlu müdür (Pedagog)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan esmamogul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:27
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
Web sitesi
www.dortmevsimegitim.com
@esmamogul
stanbul Bahçelievler Soğanlı'da bulunan kurumumuzda, haftanın belli günleri yarım gün veya tam gün diplomasıyla çalışacak,rehberlik bölümü mezunu, 4 yıllık lisans mezunu,2 yıl öğretmenlik yapmış ve adaylığını kaldırmış, hizmetiçi eğitimini tamamlamış güleryüzlü, disiplinli ve çocukları seven, sorumlu müdürlük yapabilecek PEDAGOG aranmaktadır.

Lütfen rehberlik bölümü mezunu olmayan Psikologlar veya Anaokulu öğretmenleri başvuru yapmayınız.

Başvurularınızı özel mesaj yoluyla yapabilirsiniz

o zaman yanlış yere başlık açmışsınız bu siteye okul öncesi öğretmenleri giriş yapar

Neden? Anaokulu öğretmeni olarak, bulunduğumuz Anaokuluna müdür aradığımızı belirtiyoruz. Dershaneye öğretmen arayanlar bile var ki, onlar okul öncesine bile aramyorlar. Başlık olarakta "öğretmen arayanlar" kısmına açtığıma göre doğru bölümde olduğumu düşünüyorum. Şayet yanlışsam, mesajımı uygun yere taşırsanız sevinirim.

yanlış anladınız beni yani bu siteye girenlerin yüzde 90'ı okul öncesi öğretmeni,siz rehber öğretmen arıyorsunuz bu yüzden bu siteden amacınıza ulaşmanız zor..tabi ki istediğiniz gibi mesaj yazabilirsiniz biz sizi asla engellemeyiz bu anlamda..inşallah bulursunuz kolay gelsin!

Teşekkür ederim, acilen aradığımız için burada da şansımızı denemek istiyoruz:) Kısmet kimeyse, birşekilde ulaşırız. Kolay gelsin...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

24 Yıldır Sizlerle

24 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri