soruların sızdırıldığı kesinleştiiiiiii...iptal kaçınılmazz...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan laviny@
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Nursİ nİye sevİndİn puanin 35-40 arasimi yoksa hakkiyla İyİ veya kÖtÜ almiŞ yÜzbİnlerce İnsan var nasil sinav olacak İnsanda pİskolojİ kalirmi ayip ayip sinav İptal olsun dİye ÇiĞirtkanlik yapana kadar pİslİkler temİzlensİn puanlar tekrar hesaplansin dİye uĞraŞin ....................................................................................... 275000 ÖĞretmen adayi gİrdİ sinava ve 600 bİn kİŞİde memurluk İÇİn gİrdİ sinava yan gelİp yatmadilar ÇaliŞtilar senİn gİbİ 35 puan alip ÇiĞirtkanlik yapanlar bellİ bell..........hadİ canim sende

arkadaşım ben 35 puan filan almadım puanm 59 çok yüksek değil ama standart sapmadan dolayı düştü puanım. ben kendimi biliyorum yeniden sınav olsa bundan yüksek alırım. senin niye bu kadar zoruna gidiyo?yoksa kopya çekenlerdenmisin?

ayrıca emin olun yeni bir sınav yapılırsa hepimiz daha düşük alacaz, çünkükimse full çekmesin diye zor sorular sorulacak belki kimse bu puanları bile alamayacak, ama ben adaletli bir sınavdan yanayım

Nursİ nİye sevİndİn puanin 35-40 arasimi yoksa hakkiyla İyİ veya kÖtÜ almiŞ yÜzbİnlerce İnsan var nasil sinav olacak İnsanda pİskolojİ kalirmi ayip ayip sinav İptal olsun dİye ÇiĞirtkanlik yapana kadar pİslİkler temİzlensİn puanlar tekrar hesaplansin dİye uĞraŞin ....................................................................................... 275000 ÖĞretmen adayi gİrdİ sinava ve 600 bİn kİŞİde memurluk İÇİn gİrdİ sinava yan gelİp yatmadilar ÇaliŞtilar senİn gİbİ 35 puan alip ÇiĞirtkanlik yapanlar bellİ bell..........hadİ canim sende
hay ağzına sağlıkk

arkadaşlar yüksek puan almışsanız ne diye tasalanıyorsunuz ki yine yüksek alırsınız.Siz hala bu sınava nasıl güveniyorsunuz onu anlamayırum. onümüzde b,nlerce kopyacı varken.. ayrıca gerçekten bütün kopyacıları bulacaklarına da inanıyorsanız hayal dünyasında yaşıyorsunuz demektir. o kadar kopyayı çalan kendini sağlama da alır. evet belki bir kısmı yakalanır ama birçoğunu günyüzüne çıkaramazlar. ben bu sınava güvenmiyorum evet hakkıyla yüksek alan var ama bir okadar da haksız puan alan var. benm 12 netim ortada yok, standart sapmadan dolayı 7 puanım gitii.. belki puanlar yenden hesaplanacakama giden netler ne olacak. bi daha okumayacaklar kağıtları. eğer itiraz çok olursa da benm fikrim bir sınav yapsınlar bununla ortalamsını alsınlar. o zaman kimsenin hakkı yenmemiş lur. Ayrıca ben zaten kpssden umutlu olanlardan değilim, özelde çalışıyorum devletin verdiğğindeb iki kat daha fazla kazanıyorum, ve yüksek lisansa başvurdum üniv.e geçiş yapacam yani ben sadece kendim için değil mağdur olan herkes için sınavın iptalinden yanayım.. Ayrıca mevzuat da aynısını söylüyor, sorular sızdırılmışsa sınav iptaldir diyor.

bütün haberlerde kpss var . bu sınavı danıştay iptal eder.

Valla sınav iptal olsun olmasın sanki bu olaylar bu yıl yapılmış gibisiniz (tahmin ediyorum) sadece 350 kişi 120 de 120 doğru yapınca standart sapma puanları düşürdü basında bu olayın üzerine gidince pislikler ortaya çıktı yani 350 kişinin aç gö zlülüğü buna vesile oldu araştırılacak ve eskiden ne dolaplar dönmüştür belki çıkacaktır ortaya........ama tekrar söylüyüyorum adalet için pislikler temizlensin sınav iptal olmasın eğer olursa aynı gün ösym dava açaçagım ve eminim benim gibi yüzbinler vardır( en az 30 bin atamaya hak kazan mış öğretmen var).....Bu dava olayını getirisini götürürsünü ösym/yök de düşünüyordur aradaşlarrrrrrr....Bide bazıları sınav kolaydı diyen üstün zekalılar da var memurlar nette bu konu ile ilgili karşılaştırma var orayı inceleyin.............sıralamada 69 ile 70 puan arasınada bile binlerce kişi var şimdikinden 1 puan az almak veya 1 puan fazla almak kaç kişinin hakkına geçilecektir.................................

Valla sınav iptal olsun olmasın sanki bu olaylar bu yıl yapılmış gibisiniz (tahmin ediyorum) sadece 350 kişi 120 de 120 doğru yapınca standart sapma puanları düşürdü basında bu olayın üzerine gidince pislikler ortaya çıktı yani 350 kişinin aç gö zlülüğü buna vesile oldu araştırılacak ve eskiden ne dolaplar dönmüştür belki çıkacaktır ortaya........ama tekrar söylüyüyorum adalet için pislikler temizlensin sınav iptal olmasın eğer olursa aynı gün ösym dava açaçagım ve eminim benim gibi yüzbinler vardır( en az 30 bin atamaya hak kazan mış öğretmen var).....Bu dava olayını getirisini götürürsünü ösym/yök de düşünüyordur aradaşlarrrrrrr....Bide bazıları sınav kolaydı diyen üstün zekalılar da var memurlar nette bu konu ile ilgili karşılaştırma var orayı inceleyin.............sıralam amada 69 ile 70 puan arasınada bile binlerce kişi var şimdikinden 1 puan az almak veya 1 puan fazla almak kaç kişinin hakkına geçilecektir.................................
bende sizin gibi düşünüyorum hocam peki sizin tahminleriniz varmı hocam nolcak bu atamaların sonucu ???

Bence sinav İptal olacak . Şuda var . SoruŞturmanin devam etmesİ lazim. BÜtÜn soru hirsizlari , kopyacilar hepsİnİn peŞİnİ birakmadan cezalari Çekİlsİn. Yenİ yapilacak sinnava onlar gİrmeyecek Şekİlde olur İnŞallah.

yahu ben 50 aldım nedense iptal olmasın diyorum ama sizler benden yüksek almışınzdır eminim iptal diyorsunuz anlamıyorrum sizi anlamıyorum bu sınav iptal olursa seneye böle şeyler olmayacağı ne malum .

2010 KPSS sınavı iptal edilerek yeni bir sınav yapılmaksızın tüm öğretmenlerin koşulsuz kadrolu olarak atamaları yapılmalıdır.
Yüzbinlerce öğretmenin umutla beklediği ve yine bir o kadar da işsiz gencin geleceğini belirler hale gelen KPSS skandalına dair şu ana kadar tatmin edecek bir açıklama yapılabilmiş değildir.

En başından beri stres, bunalım, umutsuzluk üreten KPSS, ortaya çıkan skandalın ardından öğretmen olarak atanmayı bekleyen işsiz öğretmenlerin psikolojik ruh hallerini daha da derinleştirmiştir. 2010 KPSS ile gündeme gelen iddialar, öğretmenler, veliler ve tüm kamuoyu tarafından kaygı ile izlenmektedir.

Sorumlu kurumlarca yapılan açıklamalarda olayın araştırıldığı söylenmekte fakat yüzbinlerce gence çözüm olarak hiçbir şey sunulmamaktadır. Sorun ne soruları çalanların bulunmasıyla ne de sınavın iptal edilip tekrar yapılmasıyla çözülebilir. Rekabet, umutsuzluk, cinnet, geleceksizlik, intihar ve ölüm üreten sınav sisteminin saklanamayacak kadar açığa çıkan çürümüşlüğünün sadece bir sonucudur bugün skandal olarak ifade edilen.

Sınavın tekrarı sonrası yapılacak bir atama da eğitim sisteminde yaşanan sorunlara çözüm olmayacaktır. Okullarda yüzbinlerce öğretmen açığı mevcuttur. Atanacak olan 30 bin
öğretmen ile okullardaki öğretmen açığının kapatabilmesi mümkün değildir. Kaldı ki eğitim-öğretim yılı başında atamaların da iptali ile daha bir derinleşen öğretmen açığının kapatılması için bulunan çözüm işgüvencesiz ve kölece çalışmanın adı olan “ücretli öğretmenlik” olmuştur. Üç kuruşa, işgüvencesiz, sendikasız, sigortasız çalıştırılan ücretli öğretmenler...

2010 KPSS sınavı iptal edilerek yeni bir sınav yapılmaksızın tüm öğretmenlerin koşulsuz kadrolu olarak atamaları yapılmalıdır. KPSS tamamiyle kaldırılmalı, bu durumdan etkinlenecek milyonlarca öğrenci ve velinin mağduriyetleri giderilmeli, öğrenciler öğretmenlerine kavuşmalıdırlar.

İşsizlik ve geleceksizlik girdabında boğulmak istemiyoruz. Sefalet, intihar ve bunalımı reddediyoruz.
İnsanca yaşam, güvenceli iş, insanca yaşanacak ücret istİYORUZ

yiğitmiraç hocam bu söylediklerin çok güzel şeyler ancak biraz ütopik değil mi sizce??

Yiğitmiraç hocamın yazdıkları hayalcilik falan değil;olması gerekenlerdir.Eskiden işsiz öğretmen yoktu.Tüm öğretmenlerin koşulsuz olarak kadrolu atanmasını garipseyenleri garipsiyorum..Yiğitmiraç hocam,tüm düşüncelerimi yazmışsınız.Yapılabilecek bir şeyler olsa keşke de,gözümüze devasa büyüklükte çıkmaz sokak olarak görülen aslında olması gereken bu çözümü hayata geçirebilsek.

:36_7_8::36_7_8::36_7_8:

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri