Sormak İstedikleriniz

mrb hocam ben bu sene kadrolu olarak atandım ve stajer öğretmen olduğum için aday öğretmen staj dosyası hazırlamam gerekiyomuş. peki bi okul öncesi öğretmeni olarak hangi belgeleri dosyamda bulundurmam gerekir? Bi de bu belgeleri nereden bulabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim hocam . Şimdiden teşekkürler.

merhabalar ben tam gün çalışan bi anaokulunda çalışıyorum sabah sekiz akşam dört yönetmeliğimize göre 1 ders saati 50 dakika aralıksız eğitim yapıyoruz ve 50 dk üzerinden hesaplarsak çok daha erken bi saatte çıkmamız gerek ancak aynı yönetmelik öğretmenin görevleri arasında yemek saatleri de ders saati içinde sayılır fakat ek ders hesaplanmasında dikkate alınmaz diyor okulumuzda stajer öğrenci olmasına rağmen hiç ara vermiyoruz ve okulun diğer işlerini de akşam yada hafta sonları yapmak zorunda kalıyoruz bir çok okul öğretmene gün içerisinde aralar vererek bu problemi aşmış durumda ancak biz sigara içmek için bile dışarı çıkamıyoruz bu konuda bizi aydınlatırsanız sevinirim

merhaba hocam, bende bu sene sözleşmeli öğretmen olarak atandım stajyer öğretmen dosyası hazırlamamız gerekiyormuş, ben diğer binada olduğum için ve benim ücretli mi sözleşmeli mi olup olmadığıma karar verilemeyip, sonradan çağrıldığım için müfettişin konuşmasının başına yetişemedim bu dosyada neler olması gerekiyor okul öncesi branşımız olduğu için farklı ne yapmamız gerekiyor?
birde hocam günlük planlarımız hazır olan günlük plan formunda yazılmıyor mu? bana müfettiş günlük plan formu böyle değil alt alta yazılır dedi ama alt alta yazmaktan kastı nedir anlayamadım. yardımcı olursanız çok sevinirim çok teşekkür ederim...

merhaba forumda planların çıktısının alınmasının mecburi olmadığıyla ilgili yazı okumuştum.cd'de saklanabiliyordu.Bu yazı için yardınmcı olur musunuz.yazının tamamını görebilir miyim teşekkürler

anasınıflarında egzersiz programı var mı
:36_3_12:

arkadaşlar sorular çok güzel sorulmuş teşekkürler fakat cevaplara nasıl ulaşabilirim yanıtlarsanız sevinirim iyi günler

sayın hocam;
benim sorum çalışma saatleriyle ilgili tam gün eğitim yapan bir okuldayım 8:40 ta derse giriyorum 1 saat öğle arası verdikten sonra 2:30 da dersten çıkıyoruz öğle arası vermeden derse devam etsem 1:30 ta çıksam oluyor mu cevaplarsanız sevinirim hocam,şimdiden teşekkürler...

Üniversiteden bu sene mezun oldum. Özel bir okulda çalışıyorum. Stajerliğimin kalkması için bir sınava gireceğimi söylediler. İçeriğinin ne olduğunu ve neye çalışmam gerektiğini merak ediyorum.

Sizden ricam; bu konudaki bilgilerinizi .................... 'a göndermeniz...

Şimdiden Teşekkürler....

önlisans ç.gelişimi mezunlarının kendi işyerlerini açma yetkisi varmıdır?

merhaba arkadaşlar ben yeni kayıt oldum.ben de ön lisans çocuk gelişimi mezunuyum.şuan da açıköğretim okul öncesi öğretmenliğini kazandım.bu durumda derslerden muaf olma durumu var mı?bilen arkadaşlar varsa ve yanıtlarsa çok memnun olucam.şimdiden teşekkürler

ön lisas mezunlarında okul açtığını duymuştum

yaniben forumdan cevap alamıyor muyum illa dergi almak zorundamıyım merak ediyorum cevaplarsanız sevinirim iyi çalışmalar

Bu 2. görev yılım. gözlem ile ilgili nasıl bir tutanak tutabilirm kime sorsam çelişkili ve net olmayan cevaplar alıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ediyorum

Merhaba değerli hocam, sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var.Ben bir ilköğretim bünyesinde çalışıyorum .20 tane öğrencim var. 2 tanesi özürlü.Bunlardan birtanesinin durumu oldukça ağır .özbakım becerilerinin hiç birini kazanamamış konuşmuyor ve hareketli bir çocuk ,düzgün bir şekilde yemek yiyemiyor, altına yapıyor , ellerini yıkayamıyor....çocuk kendi dünyasında yaşıyor onunla iletişim kuramıyorum. bu öğrencim için nasıl bir yol izlemeliyim? r.a.m'a yönlendirmeyi düşünüyorum ne dersiniz? Ayrıca çalıştığım yerde özel eğitim sınıfı var ne müdürüm ne de velim oraya göndermek istemediler.Böyle bir durumda bu öğrenciyi kabul etmek zorundamıyım?
cevaplandırırsanız çok sevinecem.Şimdiden teşekkür ederim.

ben çocuk gelişimi önlisans mezunuyum
kpss sınavına girebilirmiyim bizim bölüm genlde formlarda dadı olarak geçiyo ne yapmalıyım

merhaba hocam ben çocuk gelişimi önlisans mezunuyum kpssye girebilirmiyim şu konumdayken
birdebizim bölümümüz formlarda dadı fln olarak geçiyo ne yapmam gerekiyo

usta öğretici olarak bir anaokulunda çalışıyorum. bu sene ilk yılım eylülün sekizinde göreve başladım ilk ay bizim ücretlerimizi okul yatırırken ekim ayı çıkışımızı yaptılar ve ilçe milli eğitim müdürlüğüne aktardılar. ancak ekim ve kasım ayı almamız gereken ücretin sadece bir miktarını yatırabileceklerini okulumuzu ziyaret ederek söylediler. sistemin çöktüğünü bundan dolayı yanlış hesaplandığını ve bir daha geri dönemediklerini söylediler.kalan ders saatlerinin şubat ve haziran ayında yatırılacağını sadece sözlü beyan ettiler. fakat araştırdım ki ilçe milli eğitime geçirildiğimizden beri sigortamızın da yatmamış olduğunu girişimizin yapılmamış olduğunu tesbit ettim. dilekçeyle mağduriyetimizin bildirilmesi talebinde bulunacağım.başka yapabileceğim bir şey var mı?

Sayın hocam, ben bir ilk öğretimde çalışıyorum.öğrencilerimden bir tanesi gözlemlerime göre ağır derecede zihinsel özürlü. Yemek yiyemiyor, sürekli altına yapıyor, ellerini yıkayamıyor, konuşamıyor, aşırı hareketli, ilgisi dağınık , kendi dünyasında yaşıyor, boş boş bakıyor, hiçbir şey yapmıyor etkinliklere katılmıyor... bu öğrencimle ilgili tavsiyelerinize ve rehberliğinize ihtiyacım var. R.a.m ' a göndermem doğru olur mu gerçi müdürüm ve aile bu fikrimi beğenmediler.Çalıştığım ilçede özel eğitim sınıfı var orayada gönderemedim müdürüm ve aile ona da karşı çıktılar.Çocuk sınıfta bana büyük sıkıntı oluşturuyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

keşke tüm bu soruların cevaplarını alabilsek

anasınıfı öğretmenleri eşofman giyebilir mi?

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri