Sonuclar acıklandı

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asudeyim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:07
63.935 atanamadım

Arkadaşlar ben anlamadım,bi arkadaş 57 punanla atanamadım diyor,diğer bi arkadaş 53 ile atandım diyor.26'yı işaretleyen 50-53 puan arası arkadaşlarmı atandı acaba ?? Ya da tercih hatası yapanlar atanamadı.Neyse ben özel anaokullarında çalışmaya başlıycam malesef,tekrar hazırlanıp girmek istiyorum ama hem çalışıp hemde ders çalışmak zor olacak..Hakkımızda hayırlısı olsun inş.

53.918 bingöl merkez içpınar köyü dualarımız kabul oldu :) şükürler olsun eşim yanımda olamayacak ama annem babam kardeşimle olacam çok mutluyum

benimde iptal olan sınavdaki puanım 55,5 di... puanım 45 e düştü ve tabi ki bende o kopyacılar yüzünden atanamadım... üzülmüyorum!!!! ama öbür dünyada benden kaçacak yer arayacaklar onlar... çünkü verdiğim emeklerime ve ailemden ders çalışmak için onca çaldığım zamana acıyorum!!! işin özü; Rabbim hakkımızı bırakmaz!!!!!!!!!!!!!!!!

ırmak51 hocam hayırlı olsun.....

63.935 26ya hayır ddedim herkes mi bnm seçtiğim okulları seçmiş ya :( 53ler bile atanmış o kadar da sonlara ücra okullar yazmıştım :(((((

bırakmasın ınşşşşşşşşşşşşş en kısa zamanda cıkarsın allahım yanlarına koymasın bunca insanın ahını aldılar. allah nasıl bilirse öyle yapsın yüzleri gülmesin hayrını göremesinler

Uyuzz hocam szİn neresi oldu?

hayır demeyecektin 60 üzeri 26 ya hayır dedi çocğunluk... düşük puanlılar atandı... biraz daha bekleyin....

bende atandım :) ama hala şoktayım sanırımmm :) urfa ceylanpınar avcılı i.ö.o allah herkesin gönlüne göre versin :)

58.933 le van başkale anaokuluna atandım.atanan herkese hayırlı uğurlu olsun.atanamayan arkadaşlar üzülmeyin eninde sonunda herkes atanacak.

Arkadaşlar tekirdağın saray ilçesine atanan varmı acaba??????**

hoooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyytttttttttttt beeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaa atandımmmmmmmmmmmmmmmmmm ulaaaaaaaaaaaaaaa :D şırnak cizre zübeyde hanım anaokulu yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuwwwwwwwww!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

puanınız kaçtııı

54,063 ŞIRNAK/MERKEZ/Kumçatı Şehit Mehmet İnal İlköğretim Okulu...
şırnağa atanan varmı başka?

atanan herkese hayırlı olsun.atanamayanlar arkadaşlar şubatta alım var diyorlar..

siirt sırvan özpıanr iöo 55,321 uzak bır koy allahtan 8 yıllık okul

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri