Sonuçlandı: 2011 okulÖncesİforum 23 nİsan resİm yariŞmasi sonucu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Nihal EROĞLU
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 1:46
arkadaşlar hediye paketleri hazır 5 günlük katılmam gereken yaratıcı drama seminerinden dolayı bir türlü kargoya verememiştim. ancak bugün verebildim pazartesi yola çıkacakmış.belgelerinde herhangi bir sorun olan olursa arkadaşlar benim ile iletişime geçsin . dereceye giren resimlerin arkasında öğretmen ismi yazılı olmayan resimler var dereceye giren arkadaşlardan ricam bana mesaj atsınlar ödülleri büyük bir kutu olduğundan direk bana verecekleri ev adresine göndermekte fayda var.

arkadaşlar hediye paketleri hazır 5 günlük katılmam gereken yaratıcı drama seminerinden dolayı bir türlü kargoya verememiştim. ancak bugün verebildim pazartesi yola çıkacakmış.belgelerinde herhangi bir sorun olan olursa arkadaşlar benim ile iletişime geçsin . dereceye giren resimlerin arkasında öğretmen ismi yazılı olmayan resimler var dereceye giren arkadaşlardan ricam bana mesaj atsınlar ödülleri büyük bir kutu olduğundan direk bana verecekleri ev adresine göndermekte fayda var.

Hocam katılım belgesi de gönderecektiniz dereceye giremeyenlere.. Onları da yollayacak mısınız?

evet hocam size ve öğrencilerinize de hazırladık kargo da pazartesi ptt kargo ile yola çıkacak ... çarşamba falan elinizde olur sanırım

ödülleri de paketlemeden önce paylaştım

arkadaşlar tüm katılımcıların katılım belgeleri ptt kargo ile gönderildi. maksimum perşembe-cuma herkesin elinde olurmuş. ilçe köylerine kargo haftada bir kez belli günler gidiyormuş bu hafta içi ilçe kargosuna yolu düşenler sorsunlar kimisi sadece okul adına gönderildi. kargosu gelmeyenler benim ile iletişime geçe bilirler .katılımcılarımıza tekrar teşekkürler

hocam benim henüz gelmedi ama bugün tekrar bakacağım ptt kargoya

Hocam teşekkürler bizim katılım belgelerimiz geldi çocuklar ve aileler çok sevindi.Bizlerede katılım belgesi göndermeniz de çok güzel olmuş iyi çalışmalar:)

Hocam bizim katılım belgelerimiz de geldi, Çocukların hayatları boyunca saklayacakları güzel bir hatıra olacak.Öğrencilerim ve kendi adıma çok teşekkür ediyorum. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Tokat/turhal Hande KARA

nİhal hocam bİzde katilim belgelerİmİzİ aldik Çok uĞraŞmiŞsiniz teŞekkÜrler.bellİ kİ yoĞunluktan bÜyÜk kargaŞa yaŞamiŞsiniz bİzİm Çocuklarin İsİmlerİnden eksİklerİmİz vardi.benİm adima 2 tane elem ÖĞretmenİn adinada 3 tane yazmiŞsiniz bİz onlari daksİlleyİp eksİk Çocuklarin İsİmlerİnİ yazdik neyse kİ tam denk geldİ.elem ÖĞretmene kaldi ama benİm adima katilim belgesİ kalmadi.:( :( :( neyse borcunuz olsun :) :) :) herŞey İÇİn teŞekkÜrler...edİrne gİyİm sanayİ Çocuk yuvasi...sİnem gÖkat.....

Merhaba! 1.'lik ödülü alan Miray DERE'nin öğretmeniyim. Düzenlemiş olduğunuz resim yarışması ve değerlendirmeniz için teşşekkür ederim. Geleceğin ressamlarını belirlemek adına çok güzel bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ailesi ve TOROSLAR ANAOKULU adına teşekkür eder aktivitelerinizin devamını dilerim. Diğer katılım sağlayan bütün miniklerimize de ayrıca başarılar diliyoruz.

Merhaba! 1.'lik ödülü alan Miray DERE'nin öğretmeniyim. Düzenlemiş olduğunuz resim yarışması ve değerlendirmeniz için teşşekkür ederim. Geleceğin ressamlarını belirlemek adına çok güzel bir katkı sağlayacağını düşünüyorum. Ailesi ve TOROSLAR ANAOKULU adına teşekkür eder aktivitelerinizin devamını dilerim. Diğer katılım sağlayan bütün miniklerimize de ayrıca başarılar diliyoruz.
tekrar sizleri tebrik ederiz hocam. sizlerden bir ricam olacaktı öğrencimize hediyesini belgesini madalyasını taktim ederken bir kaç resmini çekip bize gönderirmisiniz. özelden mail adresi göndereceğim size mailime atarsanız sevinirim. katılımlarınızın devamını bekliyoruz iyi çalışmalar.

nİhal hocam bİzde katilim belgelerİmİzİ aldik Çok uĞraŞmiŞsiniz teŞekkÜrler.bellİ kİ yoĞunluktan bÜyÜk kargaŞa yaŞamiŞsiniz bİzİm Çocuklarin İsİmlerİnden eksİklerİmİz vardi.benİm adima 2 tane elem ÖĞretmenİn adinada 3 tane yazmiŞsiniz bİz onlari daksİlleyİp eksİk Çocuklarin İsİmlerİnİ yazdik neyse kİ tam denk geldİ.elem ÖĞretmene kaldi ama benİm adima katilim belgesİ kalmadi.:( :( :( neyse borcunuz olsun :) :) :) herŞey İÇİn teŞekkÜrler...edİrne gİyİm sanayİ Çocuk yuvasi...sİnem gÖkat.....
Onu bilerek eksik gönderdim ki seneye borcumuz kalsın :D Yine katılın diye :) Şaka bir yana bir sonraki yarışmada hatırlatın fazladan göndeririz hiç sorun değil...Katılımlarınız için bizler teşekkür ederiz.

Yarışmada dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederken bu yarışmayı organize eden başta Nihal Hocama ve diğer öğretmen kardeşlerime teşekkürlerimi sunarım....

Tabiki elbette gönderirim.iyi çalışmalar sizlere de...

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri