Sizlerin Katkısıyla Yaptığımız Etkinlikler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ozgehan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:51
Puanları 0
Solutions 0
Tepki Skoru
0
@ozgehan

ilerleyen zamanlarda yenilerini eklemeye devam ederim arkadaşlar...

aa benim etkinliklerime benzeyenler de var ne mutlu bize..Böyle bi site yok bence..paylaşmak budur...harikasınııız:thumbsup:
çook mutlu oldum yaa..teşekkür ederiim...

Senin ve çocuklarının ellerine sağlık arkadaşım çok güzel olmuşlar.Emeğine sağlık...

Arkadaşım hepsi biribirinden güzel olmuş.Hepinizin çok emeği var çocukların ve sen harikasın söyleyecek söz yok uygulmaların çok güzel görünüyor.Ellerinize ve emeğinize sağlık....

deria83' Alıntı:
aa benim etkinliklerime benzeyenler de var ne mutlu bize..Böyle bi site yok bence..paylaşmak budur...harikasınııız:thumbsup:
çook mutlu oldum yaa..teşekkür ederiim...

evet deryacım sizlerin katkısıyla okul öncesi ailemizle:)yapmaya çalıştık işte bişiler:D:D:P
bende teşekkür ederim:36_7_8:

rabiye' Alıntı:
Senin ve çocuklarının ellerine sağlık arkadaşım çok güzel olmuşlar.Emeğine sağlık...
teşekkür ederim :)
YELLOW' Alıntı:
Arkadaşım hepsi biribirinden güzel olmuş.Hepinizin çok emeği var çocukların ve sen harikasın söyleyecek söz yok uygulmaların çok güzel görünüyor.Ellerinize ve emeğinize sağlık....
sağol arkadaşım;) ...
hussel' Alıntı:
çok güzel oluş arkadaşım emeğinize sağlık

sağol seldacım:36_1_21:

denisse' Alıntı:
Çok güzeller Özgehancım:D Hepinizin ellerine sağlık:);)

teşekkürler denizcim:D farketmişsindir çam ağacını yaptırdım umarım kızmamışsındır:D:D:D:P:P

çok güzel oluş arkadaşım

Ellerine sağlık arkadaşım..çok hoş görünüolar..:)

çok güzel olmuşlar ellerinize ve emeğinize sağlık.benim faaliyetlerime benzeyenlerdende var galiba:)
sitemizin bir eşi daha yok sitemiz çooooook güzel yaaa.mesela bende bu hafta asli_engin isimli üyemizin elektrik süpürgesi faaliyetini grup etkinliği olarak yaptıracağım.paylaşmak çok güzel.paylaşımın verdiği mutluluğu bu sitede öğrendim ben .ve şimdi çok mutluyum:)))

hepside çok güzellllllllll.........

:36_11_12:

gönül' Alıntı:
çok güzel oluş arkadaşım
sağol gönül
big_BLUE' Alıntı:
Ellerine sağlık arkadaşım..çok hoş görünüolar..:)
çocuklarımın ellerine sağlık;)teşekkür ederim:)
ltfyhld' Alıntı:
çok güzel olmuşlar ellerinize ve emeğinize sağlık.benim faaliyetlerime benzeyenlerdende var galiba:)
sitemizin bir eşi daha yok sitemiz çooooook güzel yaaa.mesela bende bu hafta asli_engin isimli üyemizin elektrik süpürgesi faaliyetini grup etkinliği olarak yaptıracağım.paylaşmak çok güzel.paylaşımın verdiği mutluluğu bu sitede öğrendim ben .ve şimdi çok mutluyum:)))
katılıyorum sana arkadaşım...tüm okul öncesi ailemiz iyi ki varsınız:D
ewo' Alıntı:
hepside çok güzellllllllll.........
teşekkür ederim ewo:36_1_21:
:36_11_12:

umidekes' Alıntı:
Arkadaşım kendi etkinliklerimi görünce nasıl mutlu oldum:DTeşekkürler:)

asıl ben teşekkür ederim arkadaşım:D

ellerinize emeğinize sağlık hepsi çok güzel olmuş...
HAKLISINIZ PAYLAŞMAK ÇOK GÜZEL.BENDE O ETKİNLİKLERİN BAZILARINI YAPTRIRDIM.(bu sitede görmüştüm)SİTE GERÇEKTEN ÇOK YARARLI BİZİM İÇİN.

larem_61' Alıntı:
ellerinize emeğinize sağlık hepsi çok güzel olmuş...
HAKLISINIZ PAYLAŞMAK ÇOK GÜZEL.BENDE O ETKİNLİKLERİN BAZILARINI YAPTRIRDIM.(bu sitede görmüştüm)SİTE GERÇEKTEN ÇOK YARARLI BİZİM İÇİN.

teşekkür ederim canım:)...

Çok güzel olmuş.
öğrencilerinin ve senin ellerinize,emeğinize sağlık canım:)

sitenin gerçekten hepimiz için çok yararı oluyo... ellerinize sağlık özgehan :D bu arada geçmiş olsun...

paylaşım için teşekkürler

süpeeeeeeeeeer

çok güzeller hocam evet paylaşmak güzeldirrrrr

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri