Sizce Okul Öncesi Forum..

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Puanları 48
Solutions 0
Tepki Skoru
47
@Selçuk Aydın
Sizce Okul Öncesi Forum Neyi İfade Ediyor.Yorumlarınızı Bekliyoruz...

Herkese slm. Öncelikle benim için paylaşım ve ihtiyaç olarak kullandığım bir site idi. daha sonra paylaşılan dosyaları, şiir, müzik vs ... indirirken yorumları okudukça bağımlı olmaya başladım. hem aradığımı buldum hem çok seviyeli ve sıcak yorumları okudum. her konu yada çalışma için yapılmış bütün konuları okumaya başladım. Burayıda bir okul gibi değerlendirin! buradaki herkes birbirini tanıyor gibi. birine birşey lazım olunca hemen ilgileniliyor. Ben aradığım herşeyi burada buldum. Ve derslerim stajlarım konularım için arama motorları yerine direk bu okula geliyorum. Çok memnun olduğum bu sistede her ne kadar ben bir destek sağlayamasamda ve sadece dosya indirsemde bütün yarar sağlayan arkadaşlara ve yönetici arkadaşlarıma tşk ederim. Aynen devam etmeniz dileği ile...

Teşekkürler Alisil.Sizler mutlu oldukça bizim azmimiz hiç bitmeyecek.

ben 4 seçenği de kullandım. benim için okulöncesiforum: sevgi,dostluk,arkadaşlık,paylaşım,ihtiyaç ve bağımlılık :)

üye olalı ve burayı keşfedeli 3-4 ay oldu sanırım.. ama gecem gündüzüm burda geçiyor artık..nedenmi??? çünkü burda herşey var... sevgi,dostluk, paylaşım en önemliside gerçekten birbirimizi tanımasakta birbirine yardımcı olmak için çalışan işinin ehli kimseler var.... benim için burası çok önemli ve girmeden bir gün bile durmadıgım , yardım edenleri görüp mutlu oldugum, hala iyi insanların oldugunu gördügüm kısacası burası çok güzel ya.. seviyorum hepinizi.... herkese çok tşk.....

buarada ben ilk dört şıkkı işaretledim..... çünkü hepsi...

forum benim için bir aile gerçekten de...
bilgi paylaşımlarının yanı sıra arkadaş ediniyor dertlerimizi mutluluklarımızı da paylaşıyoruz...
bir nevi bağımlılık...
ya ne denir ki iyi ki varsın foruuummmmmm
fazla söze hacet yoookkk :))

bence sevgi,dostluk, arkadaşlık, paylaşım, ihtiyaç, bağımlılık,kısacası ne ararsan var... Burası bize özel güzel bir dünya bana göre:) ve bize bu güzel dünyayı sunan tüm arkadaşlarımın ve öğretmenlerimin emeklerine, ellerine ,yüreklerine sağlık:)

iyi akşamlar. ben de oyumu kullandım. bu site benim için önemli;çünkü birbirini anlayan insanların ortak alanı..Mesleğimi severek de yapıyor olmama rağmen çok sıkıntım var. Değerimiz anlaşılmamış durumda. Anlayan arkadaşlarla birlikte olmak güç veriyor... Çalışmalarınızda başarılar. Her türlü katkıya hazırızz..

bende oyumu kullandım.benim içinde vazgeçilmezlerden biri okulöncesi forum.siteye hazırlayan herkese tekrar teşekkür ederim.

bende 4şıkkı işaretledim bilgisayarı acar acmaz ilk bu siteyi acıyorum sadece kendi alanım degil A'dan Z'ye her şey var

bende oyumu kullandım .benim içinde sevgi,dostluk paylaşım,vazgeçemediğim site teşekkürler

Bu güne kadar çok işime yaradı ama ben hiç bir etkinliğimi yollayamadım.Çünkü nasıl yollanıyor anlayamadım

Çok faydalandığım bir site, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. benim için önce bir ihtiyaçtı ama şimdi bir bagımlılık, her gün ziyaret ediyorum. Çalışmalarımda yardım alabileceğim için kendime daha güvenli oluyorum.

aslına bakarsanız hepsini birarada bulmak mümkün... kimbilir bir araştırma yapmak için giripte güzel arkadaşlıklar edinen kaç arkadaşımız vardır....emeği geçen bütün arkadaşların eline sağlık...

Benim için sitemiz şunu ifade ediyor; hayalime kavuşmak için en önemli adımı atmamı sağlayan sihirli bir kapı.. Sitemiz sayesinde hayatım değişti şu an o kadar mutluyum ki.. İyi ki sitemiz var, iyi ki paylaşıyoruz ve iyi ki varsınız arkadaşlar..

bu siteden bütün arkadaşlar bilgilerini birbirleriyle paylaşıyorlar. bu site bence okulöncesi eğitimle ilgili en güzel site.

Bir okul öncesi öğretmeni olarak bu siteden çok yararlanıyorum.Her türlü mesleki sıkıntıma çözüm bulabiliyorum.Ben oyumu paylaşım olarak kullandım.Bütün meslekdaşlarıma,özellikle site yöneticilerine sonsuz teşekkürler.İYİ Kİ VARSINIZ...

benim içinde okulöncesiforum Sevgi,Dostluk,Arkadaşlık,Paylaşım,İhtiyaç,Bağmlılık ifade ediyor.
başlarda ihtiyaçtı,aradığımı bulmaktı.zamanla tanımadığım insanların bana yardım etmesi, onlarla tanışıp arkadaş-dost olmam ve paylaşmanın verdiği mutlulukla artık bağımlılık oldu.(hediye dergide kazanmıştım onunda etkisi var :))
herşey için teşekkürler OKULÖNCESİFORUM...

Herkese selamlar. Anketi görür görmez bana uygun olan seçenekleri işaretledim. Sevgi,dostluk,arkadaşlık,paylaşım,ihtiyaç ve bağımlılık. Ben bu sitenin bir bağımlısıyım.bebeğimi uyuttuktan sonra bir dalıyorum sabah saat 3-4 yapıyorum ve 3-4 saatlik uykuyla okula gidiyorum. Ama üzüldüğüm bir nokta var: Hep sitedeki arkadaşlarımın paylaşımlarını kullanıyorum ben de sınıfımdaki kullandığım güzel etkinlikleri arkadaşlarımla paylaşmak istiyorum ama aylardır uğraşıyorum bir türlü gönderemiyorum. Sınıfımla ilgili çektiğim etkinlik resimlerini ayrıntılarını yazarak world belgesine yazdım resimlerini ekledim ve bunu davinrar dosyası yaptım ama bir türlü gönderemedim bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.Bir defa da yeni konu bölümüne konu açtım ama içeriği gönderemedim.Bu yüzden sizlerden özür diliyorum.Bu sitede bizlere yarar sağlayan bütün arkadaşlara ve site kurucularına teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum.

Hoşgeldin!

Sitemize hoşgeldiniz, avantajlardan yararlanmak için kayıt olabilirsiniz.

Kayıt Ol!

23 Yıldır Sizlerle

23 yıldır sizlerleyiz. Türkiye'nin ilk okul öncesi eğitim platformu
Geri