arkadaşlar ben kendim zaman gazetesi alıyorum haftada en az 2 kez okul öncesi ve önemi ile ilgili yazılar buluyorum.hatta okulumuzda anasıfına ait bir veli iletişim panosu düzenledim.O gazeteden kestiğim bilgileri asıyor ve velilerimin önemle okuduklarını görüyorum.Lütfen zaman ın hakkını yemeyelim.Hatta bir ara ailem dergisinde sadece okul öncesi çocukları ile ilgili dosyalar hazırlamışlardı orta sayfada...onları hatta biriktirdim.Fotokopi ile velilere dağıttım...bence en çok zamanda oluyor bu tür konular...diğer gazetelere de bakıyorumm...nerede asparagas haber varsa dolduruyorlar...cinayet,aşk,ihanet....konular hep aynı...tıpkı filmler ve dizilerdeki gibi...yazık.biraz seçici olalım arkadaşlar.bizler eğitimciyiz...
Arkadaşım yeterli değil demek çok kolay....sen eğitimci olarak okul öncesi eğitimini yaygınlaştırmak için ne yaptın?Önce biz kendimize bakmalıyız...işe gelince ahkam kesmeyi iyi biliyoruz.Bu işte en iyi bilgiyi biz biliyoruz, bu işin eğitimini aldık diyoruz ama bize verilen görevin dışında neler yapıyoruz? önemli olan bu bence...gazeteci yazmış ya da yazmamış...ha tabiki önemli ama...Bu geminin dümeninde bizler varız...Mesela ben sana soruyorum hocam peki sen hangi dalda okul öncesi eğitim adına bişeyler başarıp gazetelere çıktın?Ya da çıktın mı?Bence hepimizin bu alanda yapacağı çok şey var....sadece derse girip çıkmakla olmuyor.
saygılarımı sunuyorum.